Cok gecmis oldun allahim hepimize nasip etsin yipratici surec.ben hisar intercontinental hastanesinde ilki yapmistik tuttu kalp atımı olmadı kürtaj oldum.. sende zor şeyler yasamissin Allahim yüzünü güldürsun
Canim Allah dilerse isterse olur insallah korkma Allah in izniyle tutar sen sakin umutsuzluga kapilmaBenim amh çok düşük 0.13yani rezervim bitmek üzere o yüzden vakit kaybetmemem lazım tutmazsa çok üzülürüm bir daha ki sefer yumurtam bitebilir
Hayirlisi olsun cnm dondurulmuslarinmi var yoksa bastanmi baslicaksin.Merhaba kızlar, benimde ikinci denemem olcak. bir iki gün içinde regli olmam gerekiyor. Kısmetse bu ay tekrardan başlıcaz.
Ravza54 merhaba transferin olmus nasil geciyor bekleme surecin. Dondurulmuslarinlami denedin.Canim Allah dilerse isterse olur insallah korkma Allah in izniyle tutar sen sakin umutsuzluga kapilma
Inşallah canım bakalım birlikteyiz inşallah tutar hepimizin.Canim Allah dilerse isterse olur insallah korkma Allah in izniyle tutar sen sakin umutsuzluga kapilma
Yok canim benim ilk tedavimde dondurulmusum yoktu tekrar basladim igne ilac bu sefer iki yumurtam oldu 5. Güne ikiside saglikla gitti biri transfer digeri donduruldu cok heyecanliyimmm bu sefer ya ilkinde böyle degildimRavza54 merhaba transferin olmus nasil geciyor bekleme surecin. Dondurulmuslarinlami denedin.
hisar iyi hastane ve orda birgül hanıma tedavi olmuştum sonra ayrıldı zeki hoca geldi ama biraz ilgisiz doktor ve genç.. tabi nasip canım bu.. ben bikaç defa aradim randevu için bana cumartesi randevu vermedi halbuki ben o hastanenim eski hastasıyım.. nys en son medicana da karar kıldım Allah utandirmasin.Cok gecmis oldun allahim hepimize nasip etsin yipratici surec.
acaba hisar hakindaki fikirlerini alabilirmiyim ve fiyatini ogrenebilirmiyim
Arkadaslar bişey soracam. Ignelere başladıktan sonra kaç günde bir gidilmesi gerekiyorhisar iyi hastane ve orda birgül hanıma tedavi olmuştum sonra ayrıldı zeki hoca geldi ama biraz ilgisiz doktor ve genç.. tabi nasip canım bu.. ben bikaç defa aradim randevu için bana cumartesi randevu vermedi halbuki ben o hastanenim eski hastasıyım.. nys en son medicana da karar kıldım Allah utandirmasin.
adetin 2.günü gidiyorsun muayene den sonra iğne dozuna karar verir 3. Gün çağırır ben pko luyum diye ilk 4 günden sonra hergün gitmiştim.Arkadaslar bişey soracam. Ignelere başladıktan sonra kaç günde bir gidilmesi gerekiyor
Hadi ya ben il disindayim gidiş geliş yapacam. Ayrıca çalışıyorumadetin 2.günü gidiyorsun muayene den sonra iğne dozuna karar verir 3. Gün çağırır ben pko luyum diye ilk 4 günden sonra hergün gitmiştim.
Inşallah tutar bizlere de dua edin..Merhaba arkadaslar
Bende tranferim oldu cuma gunu test yaptiracam insallah hayirlisi olsun
ikinci denememdi ilk denemem tutmustu ama erken dogum oldu bakalim bu sefer ne olacak bilemiyorum allah buyuk herzaman hayirli olsun diyorum...
tesekkurler.. insallah allah isteyen herkese tattirsin rabbim .Inşallah tutar bizlere de dua edin..
Canim transferin hayirli olsun bende bekliorum sen gibi benimde ilk pozitifti ama kesem bostu ikinciye basladik subatta 9 mart test gûnü Allah im herkesimizin gönlüne göre versinMerhaba arkadaslar
ikinci denememdi ilk denemem tutmustu ama erken dogum oldu bakalim bu sefer ne olacak bilemiyorum allah buyuk herzaman hayirli olsun diyorum...
tesekkurler .Canim transferin hayirli olsun bende bekliorum sen gibi benimde ilk pozitifti ama kesem bostu ikinciye basladik subatta 9 mart test gûnü Allah im herkesimizin gönlüne göre versin
H
Hayirlisi olsun cnm dondurulmuslarinmi var yoksa bastanmi baslicaksin.
Merhaba arkadaslar