Mart 2015 tüp bebek yaptıracaklar !!!

saol cnm. ne yazık ki hiç dondurulmuşum yok :KK43: iğnelere tekrardan başlıcaz. bugun regli oldum doktoru arayıp randevu alıcam. :KK43: ilkinde sadece bes yumurtam toplandı bakalım bu ay neler olcak
Herseyin hayirlisi canim olmasin benimde yoktu tekrar basladik ignelere derken üc yumurtam cikti biri patladi ikisi 5. Gün embiroyosu blastoki oldu ikisidd cok ii dedi bak fazla olmasi degil saglikli olmasi cok önemli benim bir tane donduruldu bitanesi insallah benimledir

Yok canim benim ilk tedavimde dondurulmusum yoktu tekrar basladim igne ilac bu sefer iki yumurtam oldu 5. Güne ikiside saglikla gitti biri transfer digeri donduruldu cok heyecanliyimmm bu sefer ya ilkinde böyle degildim
Allahim hayirli haberler almani nasip etsin cok az kaldi senin sonuc almana iyi haberlerini bekliyorum belirtilerin varmi.

saol cnm. ne yazık ki hiç dondurulmuşum yok :KK43: iğnelere tekrardan başlıcaz. bugun regli oldum doktoru arayıp randevu alıcam. :KK43: ilkinde sadece bes yumurtam toplandı bakalım bu ay neler olcak
HAyirlisi olsun insallah hersey yolunda gider sen bugun adimini attin hadi bakalim sira bende 9 adet olucam bende aslinda korkuyordum cunki ocakta 14 haftalik kaybettim ama sizlerle konusunca cok heycanlaniyorum

Herseyin hayirlisi canim olmasin benimde yoktu tekrar basladik ignelere derken üc yumurtam cikti biri patladi ikisi 5. Gün embiroyosu blastoki oldu ikisidd cok ii dedi bak fazla olmasi degil saglikli olmasi cok önemli benim bir tane donduruldu bitanesi insallah benimledir

inşallah canım hepimizin bütün aşamaları hep yolunda gider. daha tedaviye başlamadık ama nedense bu seferkinden cok umutluyum :) senin şuan transferin yapıldı sonucu mu bekliyorsun cnm?

Allahim hayirli haberler almani nasip etsin cok az kaldi senin sonuc almana iyi haberlerini bekliyorum belirtilerin varmi.
Canimm Allah razi olsun belirti aramiorum aslinda ama vücudumda degisiklik sik tuvalete cikiorum gece gündüz 2litre sudan akintim cok ilaclardan (vajinal) bide vücut isim cok uyutmuor geceleri ama ben adetliykende böyle oluorum daha beter bazen hissediorum belki hüsnû kuruntum ama aramamak en iisi

inşallah canım hepimizin bütün aşamaları hep yolunda gider. daha tedaviye başlamadık ama nedense bu seferkinden cok umutluyum :) senin şuan transferin yapıldı sonucu mu bekliyorsun cnm?
Canim bayildin umuduna hic kaybetme olursa bak bu 4. Bebek olcak benimde sinavim bu belki insallah hayirlisiyla kucagimizada aliriz tedavine baslarsin insallah en kisa zamanda cok güzel zorlu ama sonu umutlu evet bugün transfer gününü saymiorum 6. Gûnüm 9 mart test tarihim nasibse

Herkese merhaba bende transferim oldu bekleme aşamasındayım hepimize mutlu haberler diliyorum

Canim bayildin umuduna hic kaybetme olursa bak bu 4. Bebek olcak benimde sinavim bu belki insallah hayirlisiyla kucagimizada aliriz tedavine baslarsin insallah en kisa zamanda cok güzel zorlu ama sonu umutlu evet bugün transfer gününü saymiorum 6. Gûnüm 9 mart test tarihim nasibse

canım benimmmm inşallah güzel haberler verirsin bize. bu bekleme süreci çok zor geçiyor. herhangi bir belirti, agrı, sancı yada akıntın var mı? bende sonucu aldığım güne kadar devamlı pembe akıntım olmuştu. sen hangi hstane doktora gidiyordun? test gününe kadar moralini yüksek tutmaya çalış cnm. benim ilkinde nedense olmayacak hissi daha ağır basıyordu ve olmadı. neden olmadığının hala bi açıklamasını da bilmiyorum.. kader kısmet olduğuna inanıyorum... Allah yazmışsa olucak hayırlısıyla. neler yapıyorsun peki bu dönemde. özellikle dikkat ettiğin birşeyler var mı? ben 12 gün boyunca devamlı yatmıştım. hatta on iki gün boyunca banyo bile yapmadım :)

HAyirlisi olsun insallah hersey yolunda gider sen bugun adimini attin hadi bakalim sira bende 9 adet olucam bende aslinda korkuyordum cunki ocakta 14 haftalik kaybettim ama sizlerle konusunca cok heycanlaniyorum

canım çook üzüldüm... korkmaktada haklısın ama moralini ne kadar yüksek tutarsan kendini daha iyi hissedersin. o öyle oldu diye tekrardan aynı şeyleri yaşıyacağın anlamına gelmez. Allah yardımcımız olsun.. peki neden öyle olmuş doktor bunun bir açıklamasını yaptımı cnm?

Bu platformu seviyorum çünkü;dilimden anlayacak herkes burda..benim gibi olan kalbimi hislerimi yaralarımı bilen sorgulamayan, niye ısrar ettiğimi bilip boş işlerle uğraşmadığımı bilen.. Eşini ailesini kendi ailesini bütün bu sancışarım içinde ayrı ayrı idare eden bir ipte hepsini oynatan..iş arkadaşları müdürleri müşterileri ..içinde büyüyen yumruk olan yüzlerine haykıramadığı her şeyi burda paylaşan.. Herşeye rağmen başınıza gelsinde görün diyemeyen..sınanmadımız bilemezsin diye içten içe çığlık atan.. Allahım niye ben bu sıkıntıyı çekiyorum diye düşünürken bile yürüdüğü ince çizgiyi bozmadan isyan etmeden..beni anlayın diye gözlerinden çakmak çakmak şimşekler gönderen..onca iğneyi yiyip etrafındaki herkese ne haliniz varsa görün dememek için yinede hormonlarını dengeleyen tüm duygudaşlarım burda..

slm kızlar.... rabbim inşallah çıktığımız bu yolda hayırlı sonuçlar almamızı nasip eder yeni başlayacak ve başlamış olanların kucakları dolsun ,hayalleri gerçekleşin dileğiyle derken bende ilk defa tüp bebek deneyeceğim daha önceden klomen+çatlama iğnesi ile hamilelik yaşadım ama ne yazıkki kalp atışı durdu ve kürtaj oldum üzerinden bir sene geçti inşallah bu sefer nasip olur diyorum ve çok heyecanlıyım düşünmesi bile heyecan veriyor bendeki tek sorun pkos mart reglimle memorial hastanesinde başlayacağım inş.iyi geçer herşey burda bende hamileyim diyebilirim ve burdaki herkezin olumlu sonuçlarını görürüm inşallah rabbim yar ve yardımcımız olsun...

canım çook üzüldüm... korkmaktada haklısın ama moralini ne kadar yüksek tutarsan kendini daha iyi hissedersin. o öyle oldu diye tekrardan aynı şeyleri yaşıyacağın anlamına gelmez. Allah yardımcımız olsun.. peki neden öyle olmuş doktor bunun bir açıklamasını yaptımı cnm?
Hayir bisey bulunamadi genetik testte yapildi ama bulunmadi.sonuc cikana kadar dr be pko hastasiyim seker tansiyon demisti birde kilo ama onlarda cikmadi allahin taktiri. Sen ilaclara basladinmi.

slm kızlar.... rabbim inşallah çıktığımız bu yolda hayırlı sonuçlar almamızı nasip eder yeni başlayacak ve başlamış olanların kucakları dolsun ,hayalleri gerçekleşin dileğiyle derken bende ilk defa tüp bebek deneyeceğim daha önceden klomen+çatlama iğnesi ile hamilelik yaşadım ama ne yazıkki kalp atışı durdu ve kürtaj oldum üzerinden bir sene geçti inşallah bu sefer nasip olur diyorum ve çok heyecanlıyım düşünmesi bile heyecan veriyor bendeki tek sorun pkos mart reglimle memorial hastanesinde başlayacağım inş.iyi geçer herşey burda bende hamileyim diyebilirim ve burdaki herkezin olumlu sonuçlarını görürüm inşallah rabbim yar ve yardımcımız olsun...
Merhaba herseyin hayirlisi olsun hepimiz icin. Bende pkos hastasiyim bununla ilgili dr bi aciklama yaptimi bende ilk hamileligim dusukle sonuclandi pkoslular seker ve tansiyon sorunu oluyormus diye dr soyledi karbonhidrattan uzak durulmasi gerekiyormus senin bu konularla bilgin varsa paylasirsan sevinirim.

Kızlar slm hepinizin yazılarını okuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. herkes nerde tedavi gördüğü yazsın belki ortak biyer çıkar.. birde sorunlarınız neler.. bende pko ve eşimde ileri derece sayı düşük. ilk denemem pozitif fakat bebek canlanmadi.. inşallah bende Mart 20 gibi adet olucam hayırlısı ole başlayacağım tedaviye..Hepinize mutlu günler ve pozitif haberler dilerim.

Kızlar slm hepinizin yazılarını okuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. herkes nerde tedavi gördüğü yazsın belki ortak biyer çıkar.. birde sorunlarınız neler.. bende pko ve eşimde ileri derece sayı düşük. ilk denemem pozitif fakat bebek canlanmadi.. inşallah bende Mart 20 gibi adet olucam hayırlısı ole başlayacağım tedaviye..Hepinize mutlu günler ve pozitif haberler dilerim.
BEn kayseri fakultede yaptirdim( pko dediginiz polikistik overmi) bende de polikistik over vardi cok zor gunlerden gectim tupbebelle genelde duydugum kadariyla tutuyoo..
Benim ilk ddnemem de tutmustu ikis olarak ama alti aylik dogum oldu .. hsyirlisi olsun...

BEn kayseri fakultede yaptirdim( pko dediginiz polikistik overmi) bende de polikistik over vardi cok zor gunlerden gectim tupbebelle genelde duydugum kadariyla tutuyoo..
Benim ilk ddnemem de tutmustu ikis olarak ama alti aylik dogum oldu .. hsyirlisi olsun...
polistik over evet.. ben 64 kiloyum boyun da 165 ama işte kilo ile ilgisi yokmuş adetim de düzenli her ay gecikmeli de olsa görüyorum.. senin için üzüldüm canım...6 aylık onu hissedip kaybetmekten çok üzücü.. Allah inşallah bu sefer nasip eder sana canım..bende 2 embriyokonuldu ama biri tutmuştu oda olmadı işte hayırlısı Allahtan

X