alttan muayene sorunum var eski vajinumussum anestezi istedim ek olarak bana 750 lira ucret çıkarttılar anestezi doktoru farkı dediler. bende yumurta toplama işleminde de anestezi aldım ve dedimki bu parayı veririm ok ama o zaman anestezi doktoru da başımda durucak bu arada sabah 7.30 da sıkışık gel dediler 10.40 da transvere aldılar.. sıkışıklıktan duramıyorum içeri masaya dahi zor yatıyordum du anestezi doktoru geldii benim normal olmadığımı psikolojik problemlerım olduğunu sen çocuk doğursan neee bu kafayla die başladı saymaya.. dedim doktor hanımm idrara sıkışığımm tedirginliğim ondan dedii yok dedim eski vajinusmusum sonuçtaa muayene de tedirginliğim varr halaa bana bu şekilde sayıyor daha piyasada doktor falan yoktu lafı sayıp bayılttı uyandığımdaa nasıl ağlıyorumm tam 1saatt aralıksız ağladımm bide 20 dk geçmş hadi kalkın dio hemşire dedim bakınn ağlamaktan kendımı alı koyamıyorum bu şekilde dışarı çıkmak istemiyorum vs... baş hekimliğe şikayet dilekçesi bıraktık bakalımm... yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik bunları da yaşadık paramızla perişan olduk bide herşey borç harç.