Mart 2015 tüp bebek yaptıracaklar !!!

Kizlaar bugun idrar testini tekrar yaptim.vsllahi cizgi koyulasmis.yine silik ama....9.gun yaa kan testine gitsem miiii
Gittim kizlar malesef 0.49 yaziyor..bugunden sonra artmaz olsaydi azda olsa degr çıkardı ccok ama cok uzGunum
Canim hayirlisiii.... uzulme demekle olmuyor.. demekki daha vakti var... kacinci denemen canim?

sağlık olsun çok üzüldüm sorunun neydi acaba bende tüo bebek için tedavi aşamasındayım haftaya yumurta toplanacak. Böyle duyunca çok üzülüyorum çok korkuyorum.
Sakın korkma canım sen iyi örnekleri oku :) benim sorunum polikistik over. İnşallah ilk dememende hamile kalırsın canım. Bu arada senin sorun ne ?

Sakın korkma canım sen iyi örnekleri oku :) benim sorunum polikistik over. İnşallah ilk dememende hamile kalırsın canım. Bu arada senin sorun ne ?
Allah hepimize versin inşallah canım sorun yok dediler yıllarca 2 hsg 1 laparoskopi yüzlerce antibiyotik iğne sonra tüp bebeğe başladık yumurta rezervin azalmış dedi doktor

bugun transverim yapıldı ama çok kötü geçti sebebi anestezi uzmanından işittiğim azarla uyuduğum da ağlama kriziyle uynanmam.. 11 gibi transverm yapıldı hala ağlamaamaktan kendimi alı koyamıyırm

bugun transverim yapıldı ama çok kötü geçti sebebi anestezi uzmanından işittiğim azarla uyuduğum da ağlama kriziyle uynanmam.. 11 gibi transverm yapıldı hala ağlamaamaktan kendimi alı koyamıyırm
bu arada 5.gun transferı olmussun..bence aglama canım mutlu olmalısın hamıle kalma ıhtımalı daha yuksek 5. gunde denıyor tabıı rabbım verecek..bence mutlu olmalısın..ve 3 yumurtayı her tup bbek mrkezı 5.gune goturemezmıs..

ve neden anestezı oldun cnm ya..sorun neydıkı...genelde anestezıs bır işlem ama..

alttan muayene sorunum var eski vajinumussum anestezi istedim ek olarak bana 750 lira ucret çıkarttılar anestezi doktoru farkı dediler. bende yumurta toplama işleminde de anestezi aldım ve dedimki bu parayı veririm ok ama o zaman anestezi doktoru da başımda durucak bu arada sabah 7.30 da sıkışık gel dediler 10.40 da transvere aldılar.. sıkışıklıktan duramıyorum içeri masaya dahi zor yatıyordum du anestezi doktoru geldii benim normal olmadığımı psikolojik problemlerım olduğunu sen çocuk doğursan neee bu kafayla die başladı saymaya.. dedim doktor hanımm idrara sıkışığımm tedirginliğim ondan dedii yok dedim eski vajinusmusum sonuçtaa muayene de tedirginliğim varr halaa bana bu şekilde sayıyor daha piyasada doktor falan yoktu lafı sayıp bayılttı uyandığımdaa nasıl ağlıyorumm tam 1saatt aralıksız ağladımm bide 20 dk geçmş hadi kalkın dio hemşire dedim bakınn ağlamaktan kendımı alı koyamıyorum bu şekilde dışarı çıkmak istemiyorum vs... baş hekimliğe şikayet dilekçesi bıraktık bakalımm... yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik bunları da yaşadık paramızla perişan olduk bide herşey borç harç.

alttan muayene sorunum var eski vajinumussum anestezi istedim ek olarak bana 750 lira ucret çıkarttılar anestezi doktoru farkı dediler. bende yumurta toplama işleminde de anestezi aldım ve dedimki bu parayı veririm ok ama o zaman anestezi doktoru da başımda durucak bu arada sabah 7.30 da sıkışık gel dediler 10.40 da transvere aldılar.. sıkışıklıktan duramıyorum içeri masaya dahi zor yatıyordum du anestezi doktoru geldii benim normal olmadığımı psikolojik problemlerım olduğunu sen çocuk doğursan neee bu kafayla die başladı saymaya.. dedim doktor hanımm idrara sıkışığımm tedirginliğim ondan dedii yok dedim eski vajinusmusum sonuçtaa muayene de tedirginliğim varr halaa bana bu şekilde sayıyor daha piyasada doktor falan yoktu lafı sayıp bayılttı uyandığımdaa nasıl ağlıyorumm tam 1saatt aralıksız ağladımm bide 20 dk geçmş hadi kalkın dio hemşire dedim bakınn ağlamaktan kendımı alı koyamıyorum bu şekilde dışarı çıkmak istemiyorum vs... baş hekimliğe şikayet dilekçesi bıraktık bakalımm... yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik bunları da yaşadık paramızla perişan olduk bide herşey borç harç.
cok uzucu...dr un tavrı çok kotuymuş..uzıuldum..bende ıdrara sıkıcık gıttım..12.30 dedıler..2.3 da aldılar ama arada gıdıp çok sıkışınca bıraz yaptım..3 -4 kez aralıklı...keske gec alacaklarını soylesermış acı cekmezdın...5.gun embrıyosu ama...artık mutlu olup umut etmelıyızz...rabbım herkese bebek versın..hayırlı evlatlar versın cnm

beende pazar gunu transfer oldum..2 tane...test tarıhın 10 nısan dedıler ama..10.gunde bellı oluyomuş..

herşey güzel olur inşallah sabırla bekleyeceksiniz sizde.... bende bir an önce test günüm gelsin istiyorum

Canim selam ben avusturyadayim olursa bu 4. Hamilelik olcak ilki kendi kendine oldu üc asilamadan sonra 3 ay yasadi karnimda öldü ikincisi de kendi kendine oldu oda kimyasal oldu cok zor bi dönemdi tam gecen sene bu zamanlardi babami kaybettim tabi artmadi degerim 3. Hamileligim tüp bebekle oldu 3. Gün embiroyosuydu tuttundu ama 7 hafta bekledik kesem bos cikti iki kürtaj yasadim bu 4. İnsallah hayirlisi diyelim sen nerde yaptirdin
merhaba cnm senin ve bebeğin durumnu nasıl inşallah iyisinizdir

X