Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hayırlı sonuçlar diliyorum..inşallah sonuna dek daim olur.. dondurma ücreti çok değil mi hangi merkezde yaptirdinizamin canım inşallahhh 9 gün sonra pozitifi görürüm.
5. güne getirdi.. 3 tane yumurta gelebildi 1 tane kaldı geriye o üzden 1500 tl vermedik dondurulmaya.. 3 tane çok güzel gellişimli dedi..
Merhaba Daisyp;amin canım inşallahhh 9 gün sonra pozitifi görürüm.
5. güne getirdi.. 3 tane yumurta gelebildi 1 tane kaldı geriye o üzden 1500 tl vermedik dondurulmaya.. 3 tane çok güzel gellişimli dedi..
Merhaba Daisyp;
hakkında hayırlısı ısallah guzel haberlerı alırsın..3 tane guzel gelısımlı cok guzel bence..bende sadece 1 tane iyi kalıte 5.gune geldı. Dıger ıkısı orta ve orta-ıyı idi.
bir sorum olacak canım. senın de 5. gun transferi. ılk kan testını 9 gun sonra mı ıstedıler? benım merkezde hemsıreler 9. gun sonraya test yazdı, yaptırdım kendı doktorum erken yaptırmıssın dedı. tup bebekte transferden sonra 12. gün bakarız dedi. S:S sonra 2 gunde bır beta hcg takıplerı yaparken aynı merkezden baska bır doktor aradı sonucumu yorumlamak ıcın. o da hayır 9 gun snora bakılır dedı. yanı ben anlamadım. senın bılgın var mı?
Tşk
hamilesin canım hayırlısı olsunnnn...Kizlar dayanamadim idrar testi yaptim 8.gun bugun.3,4 dakika sonra bi cizgi vardi ama çook silik.aydinlikta zor gorunuyordu once.durdukca koyulasti..sevinsemmi bilemedim.
Ağzın bal yesin canım.10.gün yaptırayım kan testi 12.gün bi daha yaptırıcam...aceleciyimmmm.hrpimize hayırlı evlatlar nasip etsinhamilesin canım hayırlısı olsunnnn...
İnşallah canımmmmmm11 yıumurta tıoplandı 8 döllendi 3.sadece 5.güne gelebildi... Bu gün 2. Günüm geriye test için 8gün kaldı. İnşallag bebişlerim benimledir.
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder insallah.Hayirli haberlerini bekliyorum.Slm kizlar bugun transferim yapilicak benim icin dua edin.:)
hayırlı olsun çok sevindim darısı başımıza inşallahAğzın bal yesin canım.10.gün yaptırayım kan testi 12.gün bi daha yaptırıcam...aceleciyimmmm.hrpimize hayırlı evlatlar nasip etsin
9 gün erken değilmi test günü gelince yapsaydın kendini ümitsizliğe kaptırmaKizlaar bugun idrar testini tekrar yaptim.vsllahi cizgi koyulasmis.yine silik ama....9.gun yaa kan testine gitsem miiii
Bu saatten sonra 0 deger artmaz ki..9 gün erken değilmi test günü gelince yapsaydın kendini ümitsizliğe kaptırma
Tam test gunun geldiginde bi daha yaptir belli olmaz.Üzme kendini Allah saglikli 've hayirli evlat nasip etsinGittim kizlar malesef 0.49 yaziyor..bugunden sonra artmaz olsaydi azda olsa degr çıkardı ccok ama cok uzGunum