Mart 2015 tüp bebek yaptıracaklar !!!

Slm canim cok sûkúr iiz simdilik bi terslik yok sebepsiz kanamalar yasadik simdilik gecti cok sükür 10+3 gúnlúgúz Allah ne nasib ettiyse beklioruz insallah hayirlisiyla isteyen herkese nasib etsin Allah im aminnn ecmainn
Maşallah maşallah canım. Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Darısı da bizlere inşallah :)

Maşallah maşallah canım. Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Darısı da bizlere inşallah :)
Aminnn ecmainn yarin kandil simdiden túm arkadaslarin kandili mubarek olsun insallah hayirlisiyla edilen her dua acilan her el bos cevrilmesin Allah im ihtiyacimizi bilio insallah hayirlisiyla ihtiyacinizi en kisa zamanda nasib eder :KK19: tedavinin hangi asamasindasin canim

Miyom sağ taraftaki tüpe baskı yaptığı için kapatmış zarar vereceği için alınmadı bende korktum açıkçası inş Rabbim isteyen tüm annelere nasip etsin sanada adet Dönemi'ni 6 gün gecikti ama belirtilerim devam ediyor baş ağrısı çarpıntı halsizlik gögüslerimde aşırı büyüme ağrısı sırtıma vuruyor kabızlık adet dönemindeki belirtilerim Hakkımızda Hayırlısı olsun
canım hamilesin maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin, miyom varken mi tüp bebekte başarılı oldunuz ? benimde var ve doktorum hiç bir sıkıntısı olmadığını söylüyor yinede aklımda sürekli acaba o mu engel diye ?
ve histeroskopi ile miyomlar alınıyor mu bilgin var mı ?

canım hamilesin maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin, miyom varken mi tüp bebekte başarılı oldunuz ? benimde var ve doktorum hiç bir sıkıntısı olmadığını söylüyor yinede aklımda sürekli acaba o mu engel diye ?
ve histeroskopi ile miyomlar alınıyor mu bilgin var mı ?
Âmin darısı sana ve tüm isteyenlere olsun canım evet miyom varken tüp bebek tedavisi oldum öyle küçük falanda değil 7 santimdi şimdi daha büyük ama bebeğim iyi miyomla ilgili bir problemim olmadı doktorlar ameliyatımın tehlikeli olduğu için bu şekilde hamile kalmamı istedi şu an miyomu unutdum yüksek tansiyonla mücadele ediyorum histeroskopiyle rahim içinde olan sanırım bazı milyonlar alınıyor duymuştum milyomun türüne bağlı ameliyatıda iyi araştır öyle ol çünkü hiç hamile kalmamış bir bayanın miyom ameliyatı olması riskli sanırım

NE zaman denedi. Bana hiç zorluk cikarmadilar önce asilama istiyorlar normalde ama benim amh çok düşük olduğu için zaten hemen tup bebek dedjler
Yumurta buyuten igneden bahsediyoruz dimi gonal insulin gibi kendm yapıyorum gobekten. Ben sormadım hic kendisi direk ucretli alıcaksın 2 senelik evli oldugun icin mecburen dedi

Yumurta buyuten igneden bahsediyoruz dimi gonal insulin gibi kendm yapıyorum gobekten. Ben sormadım hic kendisi direk ucretli alıcaksın 2 senelik evli oldugun icin mecburen dedi
Evet gonal f ve tüm tüp bebek ilaclarjndan bahsediyorum. Benim yılimi bile sormadi lar. Acil tüp bebek dediler. Hatta dedim 1 senelik evliyim diye. O onemli değil dediler. Sıkıntı ne sizde belki ondandir bilemedim benim herseyim tamam. Dosya kurul da onay bekliyorum

Evet gonal f ve tüm tüp bebek ilaclarjndan bahsediyorum. Benim yılimi bile sormadi lar. Acil tüp bebek dediler. Hatta dedim 1 senelik evliyim diye. O onemli değil dediler. Sıkıntı ne sizde belki ondandir bilemedim benim herseyim tamam. Dosya kurul da onay bekliyorum
Ben asılama tedavisi goruyorum ama ne alakası vardırki anlamadım simdi bi eczaneye sordum evli olmak yetiyo dedi eczane kandırdı resmen sahtekarlık senden Allah razı olsun demesen arastırmicaktım inandım cunku ve benim esim issiz suan bunu soylemedimki acındırmak olmasın diye yaptıkları cok ayıp sonucta bu sordugumda eczane aldıgımda yarın rapor cıkarttırcam gidip paramı geri alıcam insallah

Ben asılama tedavisi goruyorum ama ne alakası vardırki anlamadım simdi bi eczaneye sordum evli olmak yetiyo dedi eczane kandırdı resmen sahtekarlık senden Allah razı olsun demesen arastırmicaktım inandım cunku ve benim esim issiz suan bunu soylemedimki acındırmak olmasın diye yaptıkları cok ayıp sonucta bu sordugumda eczane aldıgımda yarın rapor cıkarttırcam gidip paramı geri alıcam insallah
Evet canım doğru diyorsun yanlış bilgi vermiş sana. Ama raporu çıkarmak 1 ayı buluyor. Testler yapılıyor bir sürü dr geziyorum dahiliye psikiyatr kadın hastalıkları falan. 4 5 kere gidiyorsun sonra dosya hazırlanıyor kurula gidiyor 10 gün kadar kuruldan bekliyorsun. Ama inan sorun sende ise zaten direk tup bebek raporu veriyorlar esin de ise eğer 3 kere asilama yaptiriyorlar sonra tüp bebek raporu veriyorlar.

Sen yine git konuş belki daha hızlı olur senin işlemlerin
Benim elimde hersey vardı tüm testler gerek yok bidaha dediler ama sonra başka bir dr güncel yapalım dedi. Zorluk çıkarmiyorlar hiç emin ol. Uzun bile sürse geriye dönük zaten alırsın paranı. 40 yaşına kadar 3 defa veriyor devlet rapor. 6 ay süresi var her bir raporun

Yine alamadım rapor bugun kontrolum vardı yasayı okudum 3yıllık evli olmk gerekiyomus 4bucuk ayım var saglık olsun hamile kalimda onemli degil yapıcak bisey yok
Ben anlamıyorum cidden nasıl oluyor ben 15 nisan 2014 de evlendim ve rapor alıyorum. Bilemedim sana neden öyle diyorlar.

Ben anlamıyorum cidden nasıl oluyor ben 15 nisan 2014 de evlendim ve rapor alıyorum. Bilemedim sana neden öyle diyorlar.
Valla canım sende daha almadın galiba umarım sorun cıkmaz net olarak rapotu alıp igneyi raporla aldıgıbda yazarsan bana cok sevinirim. Eger sende sorun gercekten cıkmazsa baska hastanede denicem sansımı

X