Mart 2015 tüp bebek yaptıracaklar !!!

Merhaba fidan2;

Bende de aynı belirtiler oldu. Dün 9. günü idi transferimin (5. gün embriyosu) beta hcg degerım cok dusuk cıktı (19.3) ..Üşümelerim bugun azaldı umudum da pek kalmadı acıkcası :KK43:
9 günde çıkıyormu benim 13 cü gün yaptık hakkında hayırlısı neyse o olsun üzülme benim transferim 3 gün embriyosuydu ben sadace bir gün dinlendim diğer günler Yürüdüm ağır olmamak şartıylı ev işleride Yaptım yurt dışındA yaşıyorum Allahtan Ümidini kesme Herşeyin vakti zamanı var Rabbim gönlündekini nasip etsin inş ben kan tahlili Yaptım burda hemen söylemiyorlar bende dayanamayıp eczaneden test Alıp Yaptım sonrada eşimi arayıp söylemişlerdi

Kızlar bu gün yumurta toplama işlemi yapıldı.. 11 tane yumurta toplandı. çarşamba günü aranacak. kaç tane döllendi. kaçıncı günü transferi yapılacak o söylenecek. hakkımızda hayırlısı..

MaAllah canim hayirli haberler aliriz ins
Kızlar bu gün yumurta toplama işlemi yapıldı.. 11 tane yumurta toplandı. çarşamba günü aranacak. kaç tane döllendi. kaçıncı günü transferi yapılacak o söylenecek. hakkımızda hayırlısı..

Arkadaslar 6 hucreli 2.gun embriyosu icin iyimi?genelde 4.gun embriyolari 6 hucreli oluyor diyrlar.ne demek bilen var mi?gelisimi onden mi gidiyo demek acaba?

Arkadaslar 6 hucreli 2.gun embriyosu icin iyimi?genelde 4.gun embriyolari 6 hucreli oluyor diyrlar.ne demek bilen var mi?gelisimi onden mi gidiyo demek acaba?

canım benim hayırlı uğurlu olsun... bebişin sımsıkı tutunsun sana.. hep seninle olsun...

ben iyi diye hatırlıyorum..
9 günde çıkıyormu benim 13 cü gün yaptık hakkında hayırlısı neyse o olsun üzülme benim transferim 3 gün embriyosuydu ben sadace bir gün dinlendim diğer günler Yürüdüm ağır olmamak şartıylı ev işleride Yaptım yurt dışındA yaşıyorum Allahtan Ümidini kesme Herşeyin vakti zamanı var Rabbim gönlündekini nasip etsin inş ben kan tahlili Yaptım burda hemen söylemiyorlar bende dayanamayıp eczaneden test Alıp Yaptım sonrada eşimi arayıp söylemişlerdi
Sağol cnm hepimiz için hayırlısı güzelliklerle olsun.. desteklriniz çok değerli benim için❤️

Kızlar sabah yumurtalarim toplandı. 3 tane yumurta. Az ama Rabbim den umut kesilmez sonuçta 1 tane döllencek. Inşallah Rabbim nasip eder isteyen herkese bizlere de.. dualarinizda unutmayın lütfen :)

Merhaba arkadaşlar, Allah herkesin gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin inşaallah.
Benim ilk tüp bebek denemem, bir tane 5. gün embriyosu transfer edildi ve 10. günümdeyim. Erkenden pozitif sonuç alanları okuyorum ama cesaret edemiyorum, çünkü hep negatif sonuç gördüm. Karnımda şişkinlik, adet sancısı gibi ağrılar yaşıyorum ve ağrıdan yürüyemediğim için sürekli yatıyorum. Bu belirtiler iyiye işaret midir, yoksa herkes yaşıyor mu?

Kızlar sabah yumurtalarim toplandı. 3 tane yumurta. Az ama Rabbim den umut kesilmez sonuçta 1 tane döllencek. Inşallah Rabbim nasip eder isteyen herkese bizlere de.. dualarinizda unutmayın lütfen :)
Hayırlı uğurlu olsun..inşallah güzelce döllenir ve sonra da sana tutunur..Rahat ol ve gönlünü ferah tut, sevgiler

Benim de transfer günüm yarın. Progestan iğnelerinden kalça ve bacakların pestili çıkmamış olsaydı, mutluluktan bir 15 kilometre koşacak coşkudayım şuan. :KK53: Bu kadar iğnenin hapın yanında biraz da sakinleştirici verseler fena olmaz aslında. :rolleyes:

bana da bugıun çatlatma iğnesi vurulur sanırımm bende de yumurta az 3 tane ne zaman toplanıor

X