seni burada gördüğümü inan çok sevindim canım inş. dualarımız kabul olur ve hepimiz anne oluruz burada birbirimize destek oluyor bilmediklerimizi öğreniyoruz ben bu ay incir kürünü ağırlıklı olarak uygulayacağım yumurtalarım büyümedi çünkü benim ... hayırlısı olsun canım benim hsg çektirmek te çok kolay kafaya takma hiç ben çektirdim inş. hiç bir problem çıkmaz bitanemCanım topiğin hayırlı ugurlu olsun:)) ben az çok biliyorsun.. 1 kere kendiliğinden 1 kere de ilaçla hamile kaldım.. 2 sinde de hiç bir kür uygulamadım:)) sonra dr asılama dedi ocak ayında yaptırdım:)) o da tutmadı.. Şimdi dinlenme sürecine gectim.. Hsg cektirmek için bekliyorum.. 34 yasındayım. 4 yıllık evliyim. Sigortacıyım ( 2 aydır özel sebeplerden işten ayrıldım işsizim):)) insallah topiğinde bir çok hamile haberleri alırsın.. Sana da tüm anne olmayı bekleyenlere de hayırlı haberler almayı nasip etsin..
seni burada gördüğümü inan çok sevindim canım inş. dualarımız kabul olur ve hepimiz anne oluruz burada birbirimize destek oluyor bilmediklerimizi öğreniyoruz ben bu ay incir kürünü ağırlıklı olarak uygulayacağım yumurtalarım büyümedi çünkü benim ... hayırlısı olsun canım benim hsg çektirmek te çok kolay kafaya takma hiç ben çektirdim inş. hiç bir problem çıkmaz bitanem
canım eşine keçi boynuzu pekmezi yedir hakikisinden birde süper üçlü diye takviye ilaçlar vardı adlarımerhaba bundan 1 .5 yıl önce 5 aylık bi gebeliğim oldu.evlendikten 4 ay sonra kendiliginden.rahim agzı yetmezliği ile bebegimi kaybettim.annem kanser hastası oldugu icin sonrasında düsunemedim.7 ay önce vefat etti.yaklasık 7 5 aydır istıyoruz.dr yumurtlam atakibi yaptı normal hsg cekti normal.sperm analizi yaptırdık.biraz düsük.asılama yapcaz dedi.dün tanıdık bı dr arkadasımız var onu aradık biz sanıyoruz ki bi bebek olmus asılamaya gerek olmaz.dediki bu düsük hemen asılama yaptırın olmazsa tup bebege için.sok oldum ne olur fikir verın geceden beri uyuyamıyorum.esimin sperm sonucları 15.400.000 ml 49.300.000 toplam motil %59.7 lütfen fikir verin
canım benim hoşgeldin daha güncel paylaşımlarla bir birimize destek olmak en güzeli.Şubatın 2 sinde aşılama oldum tutmadı. Büyük bi hayal kırıklığı tabi sebepsiz infertilite. Mart ayında tüp bebek denemesi yapıcaz bakalım artık. Herkese burdan selamlar.... Artık bu topikteyim bu arada topiğimiz hayırlı ve uğurlu olsun :)
inş. hayırlı sonuçlar ile canım benim hoşgeldinMeb ben de martta aşılama yaptıracağım ins güzel haberler aliriz
canım o testi yaptıranlar sana yardımcı olacaktır ama benim eşimde sorun yoktu 99 milyon demişti doktor.Sperm sonuçlarını yazar misnz
teşekkür ederim canım benim hepimiz için hayırlısı olsunTopigin hayırlı uğurlu olsun inşallah güz haberler paylaşmak nasip kısmet olur
canım 10 milyon ile aşılama yaptıranlar var senin sonuçların çok kötü değil ama az önce yazdığım gibi artıran faktörlerden destek alabilirsinz.Sperm sonuçlarını yazar misnz
buda başka bir bayanın paylaşımı önemli olan ileri hız seviyesi bence sen de bu değer kaçtı kiSperm sonuçlarını yazar misnz