Aşılama MART 2015 AŞILAMA YAPACAK OLANLAR PAYLAŞIM İÇİN GELİN

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar bende mart ayında aşılama yaptıracağım eşimin hareketsizlik %60 aşılama dedi doktor.. daha önce bir gebeliğim olmuştu şimdi olmuyor 8 aydır

merhaba kızlar bende mart ayında aşılama yaptıracağım eşimin hareketsizlik %60 aşılama dedi doktor.. daha önce bir gebeliğim olmuştu şimdi olmuyor 8 aydır
canım ben ruzgar ile de paylaşmıştım bir sayfa öncesinde onu bir incelemek istermisin inş. derde deva olur. ama faydasını çok duydum

Miktar : 2,9 ml ( 2-6 ml )
Rengi : Donuk beyaz ( Donuk beyaz )
Görünümü:Opelasant ( Opelasant )
pH : 7,6 ( 7,2-7,8 )
Likeifikasyon zamanı: 25 dk ( 10-30 dk )
Vizkozite: Akışkan ( <2 )
MORFOLOJİ
Normal Hücre: %70
Baş-Akrozom Anomalisi: %10
MIO Piece/Boyun Anomalisi: %10
Kuyruk Anomalisi: %5
MOTİLİTE
Lineer progresyon gösteren ( +4 ve +3 hareket özellikli spermler %50 den fazla olmalıdır. )
motil spermler(+3,+4) : %650
Non-lineer progresyon gösteren
spermler (+2) : %5
Non-progresif motil spermler (+1) : %15
Non-motil spermler (0) : %30
HÜCRE SAYISI : 47 milyon/ml
DİREKT MİKROSKOBİ:Her sahada 23-4 lökosit,1-2 spermatogenezis-45-50 spermatozoa ve az lesitin kristali görüldü.

arkdşlar yorum ypablen vrmı? anlayan

Miktar : 2,9 ml ( 2-6 ml )
Rengi : Donuk beyaz ( Donuk beyaz )
Görünümü:Opelasant ( Opelasant )
pH : 7,6 ( 7,2-7,8 )
Likeifikasyon zamanı: 25 dk ( 10-30 dk )
Vizkozite: Akışkan ( <2 )
MORFOLOJİ
Normal Hücre: %70
Baş-Akrozom Anomalisi: %10
MIO Piece/Boyun Anomalisi: %10
Kuyruk Anomalisi: %5
MOTİLİTE
Lineer progresyon gösteren ( +4 ve +3 hareket özellikli spermler %50 den fazla olmalıdır. )
motil spermler(+3,+4) : %650
Non-lineer progresyon gösteren
spermler (+2) : %5
Non-progresif motil spermler (+1) : %15
Non-motil spermler (0) : %30
HÜCRE SAYISI : 47 milyon/ml
DİREKT MİKROSKOBİ:Her sahada 23-4 lökosit,1-2 spermatogenezis-45-50 spermatozoa ve az lesitin kristali görüldü.

arkdşlar yorum ypablen vrmı? anlayan
caNIM BUNDSAN ANLAMAM AMA DEDİKLERİMİN ETKİSİ OLDUĞUNU BİLİYORUM

kızlar benimde ilk aşılama denemem yarım kaldı nasip değilmiş yumurtalarım büyümedi şimdi ikinci aşılamaya başlayacağım ama regli bekliyorum bian önce gelsede başlasak çok sabırsızlanıyorum

kızlar benimde ilk aşılama denemem yarım kaldı nasip değilmiş yumurtalarım büyümedi şimdi ikinci aşılamaya başlayacağım ama regli bekliyorum bian önce gelsede başlasak çok sabırsızlanıyorum
Hayırlısı cnm bundada bir hayır vardır elbet

CANIM GONAL F İĞNE 112,5 DOZ 7 GÜN SONRA BÜYÜMEYİNCE 175 DOZA ÇIKARDI OMADI SON GİTTİĞİMDE 14 MM KALDI. BU AY KÜR YAPACAĞIM İĞNELER İLE BİRLİKTE. İNCİR İÇİN VE BAL ÇÖREK OTU İÇİN HAZIRLIKLARIM TMM.
İĞNEYİ DE KENDİM VURMAYACAĞIM HASTANE İŞYERİME YAKIN GİDİP ACİLDE VURDURACAĞIM YANLIŞ BİŞEYLER VAR BİYERLERDE YA BEN İĞNEYİ DOĞRU YAPAMADIM
BİLEMİYORUM .

CANIM GONAL F İĞNE 112,5 DOZ 7 GÜN SONRA BÜYÜMEYİNCE 175 DOZA ÇIKARDI OMADI SON GİTTİĞİMDE 14 MM KALDI. BU AY KÜR YAPACAĞIM İĞNELER İLE BİRLİKTE. İNCİR İÇİN VE BAL ÇÖREK OTU İÇİN HAZIRLIKLARIM TMM.
İĞNEYİ DE KENDİM VURMAYACAĞIM HASTANE İŞYERİME YAKIN GİDİP ACİLDE VURDURACAĞIM YANLIŞ BİŞEYLER VAR BİYERLERDE YA BEN İĞNEYİ DOĞRU YAPAMADIM
BİLEMİYORUM .
iyi yaparsın cnm en azından aklında soru işareti kalmaz bide incir kürü çok işe yarıyomuş Allah yardımcın olsn cnm

X