- 26 Aralık 2011
- 796
- 416
arı sütü ve polenide kullanın ama bu süper üçlünün iyi işler çıkardığını duymuştum.Sağol cnm keçi boynuz yapıyorum vemax diye bi ilaç kullaniyrz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arı sütü ve polenide kullanın ama bu süper üçlünün iyi işler çıkardığını duymuştum.Sağol cnm keçi boynuz yapıyorum vemax diye bi ilaç kullaniyrz
canım ben ruzgar ile de paylaşmıştım bir sayfa öncesinde onu bir incelemek istermisin inş. derde deva olur. ama faydasını çok duydummerhaba kızlar bende mart ayında aşılama yaptıracağım eşimin hareketsizlik %60 aşılama dedi doktor.. daha önce bir gebeliğim olmuştu şimdi olmuyor 8 aydır
keçiboynuzu arı sütü ve polen mi cnmcanım ben ruzgar ile de paylaşmıştım bir sayfa öncesinde onu bir incelemek istermisin inş. derde deva olur. ama faydasını çok duydum
yok bunlar normal takviyeler birde ilaç multi vitamin olarak pharmaton zinco ve l-carnıtıne bir bayanda işe yaramış ve daha öncede duymuştum. bi araçtır istersenkeçiboynuzu arı sütü ve polen mi cnm
ayy canım hadi inş. güzel haberlerini verirsin marıtn kaçında belli olacakSlm kızlar ben dün aşılama yaptım ama sonucunu martta alıcam inşlh bebişler gelir artık
5 martta cnm tam doğum günümde olursa banada büyük bir hediyeayy canım hadi inş. güzel haberlerini verirsin marıtn kaçında belli olacak
hadi inş. cnm benim rabbimin izni ile inş.5 martta cnm tam doğum günümde olursa banada büyük bir hediye
caNIM BUNDSAN ANLAMAM AMA DEDİKLERİMİN ETKİSİ OLDUĞUNU BİLİYORUMMiktar : 2,9 ml ( 2-6 ml )
Rengi : Donuk beyaz ( Donuk beyaz )
Görünümü:Opelasant ( Opelasant )
pH : 7,6 ( 7,2-7,8 )
Likeifikasyon zamanı: 25 dk ( 10-30 dk )
Vizkozite: Akışkan ( <2 )
MORFOLOJİ
Normal Hücre: %70
Baş-Akrozom Anomalisi: %10
MIO Piece/Boyun Anomalisi: %10
Kuyruk Anomalisi: %5
MOTİLİTE
Lineer progresyon gösteren ( +4 ve +3 hareket özellikli spermler %50 den fazla olmalıdır. )
motil spermler(+3,+4) : %650
Non-lineer progresyon gösteren
spermler (+2) : %5
Non-progresif motil spermler (+1) : %15
Non-motil spermler (0) : %30
HÜCRE SAYISI : 47 milyon/ml
DİREKT MİKROSKOBİ:Her sahada 23-4 lökosit,1-2 spermatogenezis-45-50 spermatozoa ve az lesitin kristali görüldü.
arkdşlar yorum ypablen vrmı? anlayan
Hayırlısı cnm bundada bir hayır vardır elbetkızlar benimde ilk aşılama denemem yarım kaldı nasip değilmiş yumurtalarım büyümedi şimdi ikinci aşılamaya başlayacağım ama regli bekliyorum bian önce gelsede başlasak çok sabırsızlanıyorum
evet ama sizlerin bir önerisi varmı bu konudaHayırlısı cnm bundada bir hayır vardır elbet
Cnm yumurtalarını iğne ilemi yoksa hapmı kullandın belki doktorun dozu az vermiştirevet ama sizlerin bir önerisi varmı bu konuda
iyi yaparsın cnm en azından aklında soru işareti kalmaz bide incir kürü çok işe yarıyomuş Allah yardımcın olsn cnmCANIM GONAL F İĞNE 112,5 DOZ 7 GÜN SONRA BÜYÜMEYİNCE 175 DOZA ÇIKARDI OMADI SON GİTTİĞİMDE 14 MM KALDI. BU AY KÜR YAPACAĞIM İĞNELER İLE BİRLİKTE. İNCİR İÇİN VE BAL ÇÖREK OTU İÇİN HAZIRLIKLARIM TMM.
İĞNEYİ DE KENDİM VURMAYACAĞIM HASTANE İŞYERİME YAKIN GİDİP ACİLDE VURDURACAĞIM YANLIŞ BİŞEYLER VAR BİYERLERDE YA BEN İĞNEYİ DOĞRU YAPAMADIM
BİLEMİYORUM .