• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde Okuyanlar

nyamos

regina
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
17
13
3
29
Bu sene Marmara ilköğretim matematik öğretmenliğini kazandım.Göztepe kampüsünde,burada okuyanlar kampüs hakkında bilgi verebilir mi :KK16:

merhaba, ben de göztepe kampüsünde okuyorum, öncelikle hayırlı olsun. İstanbul'da mı yaşıyordun önceden, yoksa şehir dışından mı geleceksin?

İstanbulda yaşıyorum,kampüsü baya kötülüyorlar ya sizce de öyle mi
Bence çok harika bir kere Kadıköy'e yürüme mesafesinde, okula bağlı değilsin. Okul dışında da bir çok kafe var. Okul içinde internet ve kütüphane ve yemekhaneye yakınsın. Merkezi olması ve heryerden araç bulunması ise en büyük artıları,

Hayırlı olsun;)

Bence çok harika bir kere Kadıköy'e yürüme mesafesinde, okula bağlı değilsin. Okul dışında da bir çok kafe var. Okul içinde internet ve kütüphane ve yemekhaneye yakınsın. Merkezi olması ve heryerden araç bulunması ise en büyük artıları,

Hayırlı olsun:KK66:
Teşekkürler :)

Benim de çocukluk arkadaşım okumuştu orada, dedikleri gibi kadiköy dbinde. Ben de bir kere gitmiştim. Güzel bir kampüs. Hayırlı olsun bu arada. Ayrıca çok güzel bir kentte okucaksın işte ne güzel.

Back