How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek İkinci El Markalı hamile kıyafetlerim

Dogamel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
569
3
46
İstanbul
Zara ,mango ,yargıcı ,gebe gibi markalarda hamile kıyafetlerim var.

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 73
  • $image.jpg
    $image.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 76
  • $image.jpg
    $image.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 81
  • $image.jpg
    $image.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 83
  • $image.jpg
    $image.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 102
  • $image.jpg
    $image.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 79
  • $image.jpg
    $image.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 81
  • $image.jpg
    $image.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 88
  • $image.jpg
    $image.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 89
  • $image.jpg
    $image.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 107
  • $image.jpg
    $image.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 87
  • $image.jpg
    $image.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 72
  • $image.jpg
    $image.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 93
  • $image.jpg
    $image.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 112
  • $image.jpg
    $image.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 91
  • $image.jpg
    $image.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 84
  • $image.jpg
    $image.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 82
  • $image.jpg
    $image.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 71
  • $image.jpg
    $image.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 89
Hangi ürünü beğendiğinizi söylerseniz fiyatlarını yazayım kıyafetler 40 bedene kadar rahatlıkla olur..

Karnı örtmek için bel bantları ,kullanılmamış paket kağıt iç çamaşır ve emzirme sütyenleride var

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 82
3.ve 7.sıradakileride beğendim:) bu arada açılmamış emzirme sütyeni kaç beden.

Canım kot elbise ince yumuşak bir kumaşı var diz üstü bunlar altına tayt giyodum ben yada çokluka evde giydim canım ,beyaz elbise yargıcı nın kumaş tülbent kumaşına benziyornaltına mutlaka astar giymelisin ikisini 70 e verebilirim

Sütyen her bulduğum yerden almışım,elimde ir sürü vardı bunları yıkamıştım tabi ama giymeye sıra gelmedi 80 c ,chezmam marka bir siyah var birde ten rengi çıtçıtlı 10 tlye veririm birde m beden yine chezmam ın emzirme atleti var penyeleri çok yumuşak

Canım kot elbise ince yumuşak bir kumaşı var diz üstü bunlar altına tayt giyodum ben yada çokluka evde giydim canım ,beyaz elbise yargıcı nın kumaş tülbent kumaşına benziyornaltına mutlaka astar giymelisin ikisini 70 e verebilirim

tamam o tülbentimsi şeyi eledim:) bu sayfanda 2+3+10+ ve 16 nolu elbiselerle diğer taraftaki benotton ile mudonun lacivertini alacağım. yalnız bu kadar ürüne senden iyi bir fiyat bekliyorm. fiyatta anlaşırsak gönderirsin kargoyla. özel mesajda atabilirsin. iç çamaşırları düşünmüyorum.

bu arada abiye tarzıda alacağım. bugün öğrendimki yeğenimin sünneti varmış. gündüz eğlenceli olacakmış. çok abartılı olmayan şirin ve şık birşeylerin varsada bakarım.

Canım 2 numara koton yazlık merserize ,o kadar esnekki 9. Aya kadar gitebilirsin 20 tl
Mavi elbise için göğüs ölçünü söylersen daha iyi olur 30 tl
Siyah elbise tam sana göre kalıbı daha dar. 20 tl
Penye kolları boncuklu elbise tchibo arka resmen hayat kurtarıyo ,penyesi içini göstermiyor direk giy çık:)boyuda hafif dizlein aktında çok rahat, 20 tl fakat bu sana bol gelebilir sen yine ölçünü söylersen daa iyi anlarız.
Beyaz elbise yargıcı,buna çok para ayıldım ister gecelik olark kullan ster şık i astarla elbise yap çok beğenerk almıştım,40 tl
Krmıı elbisede tam sana göre kalıbı 15 tl
Bl bantlarınıda düşünn ben emziriren çok aramıştım:))

Bunlarda hamileyken aldığım klasik elbiseler giymek nasip olmadı ,yakası katkat işlemeli olan yargıcı ,klasiktir yargıcının kumaşları içine mutlaka astar giymelisin ,ben resimde kendi astarımla çeilmiş resmi koydum çok nefis bir elbise bakmaya doyamıyorum resmen etekleri ince pililerden oluşuyor ,70 tl

Dileri vero moda nın iki elbisede sana olur, diğeri siyah şifon tarzında ir kumaşı var etek uçları kat kat diilmiş sade bir elbise buda 50 tl olur

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 77
  • $image.jpg
    $image.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 76
  • $image.jpg
    $image.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 83
Muzeyenrize canım 16 numaralı resim s beden senin gögüs ölçünü bilirsem olup olmayacağını söyliyeyim

Muzeyenrize canım 16 numaralı resim s beden senin gögüs ölçünü bilirsem olup olmayacağını söyliyeyim

şuan 61 kiloyum işte:) 80 idi beden ölçüm. 85-90 oldum sanırım. bu kıyafetleri alacağım ama umarım hamilelik boyunca giyerim. hamilelik sonuna kadar en az 70 kilo olacağımı düşünüyorum.bana mail adresini ver bu arada. sana akşam hangilerini istediğimi tek tek resim üzerinden numaralandırma yapmadan mail atacağım.

Dikkat et vallahi daha emzirirkende aldım ben şimdi vereyim diye uğraşıyorum :)) özelden milimi gönderiyorum sana

.....................

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 97
Canım 5 numara zaranın m beden uzunluğuda 60 cm ,içine badiyle çok şık duruyor

Baharlık merserize kazaklarım var ilgilenen olursa maillerii bıraksın ,tane 10 tl

Back