Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beğenmenize sevindim, kargo ile de gönderebilirim tabi, maalesef sadece erkek çocuk için ürünler var elimde. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..Çok güzeller kargo ile gonderebilirmisiniz vee kızlar için elinizde ürün varmı benim cinsiyet belli değil ama çok hoşlar
İnşallah bir cinsiyet belli olsun almak istediğim çok urununuz var tabii kalırsa rabbim sizin evladınızı Size bağışlasınBeğenmenize sevindim, kargo ile de gönderebilirim tabi, maalesef sadece erkek çocuk için ürünler var elimde. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..
kalır diye düşünüyorum, herkesle dönemim tutmuyor, gördüğüm kadarıyla sizin doğum yapacağınız tarihinizle benim oğlumunki çok yakın. çok teşekkür ederim cümlemizinkini.İnşallah bir cinsiyet belli olsun almak istediğim çok urununuz var tabii kalırsa rabbim sizin evladınızı Size bağışlasın
Hayırlısı cnisiyetimiz belli olsun teyzesi haber veririzle inşallahkalır diye düşünüyorum, herkesle dönemim tutmuyor, gördüğüm kadarıyla sizin doğum yapacağınız tarihinizle benim oğlumunki çok yakın. çok teşekkür ederim cümlemizinkini.