Marka sorunsalı

acemicadii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
199
33
Değerli kk üyeleri, nisan ayında Allah'ın izniyle düğünüm var. Korkmazdan ve karaca home,dan çeyiz seti aldım. Bu kısımdaki konular ayrı ayrı olduğundan tek konuda birleştirmek için konuyu burada açtım. Şimdi asıl sorum şu, alınacak şeylerde hangi markaları önerirsiniz? Perdeden halıya, beyaz eşyadan mobilyalara vs aklınıza gelen şeyleri hangi marka aldınız, nelere dikkat ettiniz?

Değerli kk üyeleri, nisan ayında Allah'ın izniyle düğünüm var. Korkmazdan ve karaca home,dan çeyiz seti aldım. Bu kısımdaki konular ayrı ayrı olduğundan tek konuda birleştirmek için konuyu burada açtım. Şimdi asıl sorum şu, alınacak şeylerde hangi markaları önerirsiniz? Perdeden halıya, beyaz eşyadan mobilyalara vs aklınıza gelen şeyleri hangi marka aldınız, nelere dikkat ettiniz?
güzelim öncelikle hayırlı olsun beyaz eşya arçelik tercih ettim çünkü servis imkanı çok güzel en önemlisi de bu zaten.Mobilyada markadan ziyade kalitesine bakmak lazım sunta karıştırılmamış mdf tercih etmelisin çoğu ünlü markanın ucuz mobilyaları sunta oluyor ucuz diye onu alma yani.Perde konusunda brillant almayı düşünüyorum ben taç da olabilir ama benim tercihim brillantdan yana olacak nasipse.Halıda da saray almayı düşünüyorum kendimiz kullanıyoruz ve çok memnunuz

güzelim öncelikle hayırlı olsun beyaz eşya arçelik tercih ettim çünkü servis imkanı çok güzel en önemlisi de bu zaten.Mobilyada markadan ziyade kalitesine bakmak lazım sunta karıştırılmamış mdf tercih etmelisin çoğu ünlü markanın ucuz mobilyaları sunta oluyor ucuz diye onu alma yani.Perde konusunda brillant almayı düşünüyorum ben taç da olabilir ama benim tercihim brillantdan yana olacak nasipse.Halıda da saray almayı düşünüyorum kendimiz kullanıyoruz ve çok memnunuz
Canım değerli cevabın için teşekkürler. Ben bu konulardan hiç anlamam, çevremde de yardımcı olan pek yok, nişanlımla ikimiz koşturuyoruz. O yüzden nelere dikkat etmem gerektiğini de bilmiyorum. Bu forum çok işime yaradı o yüzden. Yine sizlere danışayım dedim

Canım değerli cevabın için teşekkürler. Ben bu konulardan hiç anlamam, çevremde de yardımcı olan pek yok, nişanlımla ikimiz koşturuyoruz. O yüzden nelere dikkat etmem gerektiğini de bilmiyorum. Bu forum çok işime yaradı o yüzden. Yine sizlere danışayım dedim
rica ederim tatlım bi sorun olursa seve seve cevaplarım

rica ederim tatlım bi sorun olursa seve seve cevaplarım
İlk yıllar kirada olacağımız için ortalama bir oturma grubu alırız, sonra evimizi aldığımızda salon takımı alırız diye düşünüyoruz. Ama beyaz eşya ve yatak odası aynı kalacağından onların daha dayanıklı ve kaliteli olması gerekiyor. Yatak odası takımı için neler dersiniz?

İlk yıllar kirada olacağımız için ortalama bir oturma grubu alırız, sonra evimizi aldığımızda salon takımı alırız diye düşünüyoruz. Ama beyaz eşya ve yatak odası aynı kalacağından onların daha dayanıklı ve kaliteli olması gerekiyor. Yatak odası takımı için neler dersiniz?
dediğim gibi marka ne olursa olsun mdf maddeden olsun önemli olan o ama tabiki kelebek tarzı markalar daha kaliteli olur

Canım beyaz eşyada bosch en iyisi gerçkten çok kaliteli arçelik boschdan sonra geliyor tabi beyaz eşya birazda şans istyor ama boschun ürününü alıpta memnun kAlmyan açıkçası görmedim bu arada hayırlı olsun benm de kısmetse bu yaz nişanım var bnde çeyiz alışverşne başlayacğım şimdiden alacaklarmın yarısı aklımda :)

Canım beyaz eşyada bosch en iyisi gerçkten çok kaliteli arçelik boschdan sonra geliyor tabi beyaz eşya birazda şans istyor ama boschun ürününü alıpta memnun kAlmyan açıkçası görmedim bu arada hayırlı olsun benm de kısmetse bu yaz nişanım var bnde çeyiz alışverşne başlayacğım şimdiden alacaklarmın yarısı aklımda :)
Öncelikle cevabın için teşekkürler. Nişanın hayırlı olsun şimdiden, kazasız belasız ağız tadıyla bir nişan olur inşallah :) evet ben de Bosch düşünüyorum ama buzdolabında sıkıntı çıkıyor diye okudum. Genelde şikayet buzdolabı konusunda yoğunlaşmış

Bence şu marka iyidir şu marka kötüdür diye pek genelleme yapmamalıyız. Sonuçta en iyi markanın da en kötü markanın da çok iyi veya çok kötü ürünleri olabiliyor fiyata göre. Çok ucuza kaçmadığın sürece elinde kalmaz diye düşünüyorum. Çok ucuz şeyler, kampanyalar genelde kötü şeyleri ittirmek istedikleri için oluyor.
Sunta mobilyalardan bence de uzak dur.

Bence şu marka iyidir şu marka kötüdür diye pek genelleme yapmamalıyız. Sonuçta en iyi markanın da en kötü markanın da çok iyi veya çok kötü ürünleri olabiliyor fiyata göre. Çok ucuza kaçmadığın sürece elinde kalmaz diye düşünüyorum. Çok ucuz şeyler, kampanyalar genelde kötü şeyleri ittirmek istedikleri için oluyor.
Sunta mobilyalardan bence de uzak dur.
İlla nokta atışı marka ismi aramıyorum zaten ama hani bazı şeylerde öne çıkan markalar var mutlaka. Bir de iyi bir marka olsa da dikkat edilmesi gereken özellikler var. Biraz da onları öğrenmeye çalışıyorum. Bu sunta olayı önemliydi mesela. Teşekkür ederim cevap için

Öncelikle cevabın için teşekkürler. Nişanın hayırlı olsun şimdiden, kazasız belasız ağız tadıyla bir nişan olur inşallah :) evet ben de Bosch düşüyorum ama buzdolabında sıkıntı çıkıyor diye okudum. Genelde şikayet buzdolabı konusunda yoğunlaşmış
Çok saol başlım aminn :KK200: iyice bi araştrmak lazm çevremde bosch çok kullanan oldğu iÇin önerem hatta annem de geçnlerde arçelike gtmiş ordaki satıcı kız boschu önermiş

Çok saol başlım aminn :KK200: iyice bi araştrmak lazm çevremde bosch çok kullanan oldğu iÇin önerem hatta annem de geçnlerde arçelike gtmiş ordaki satıcı kız boschu önermiş
Bosch alırken de almanyadan ital olmasına dikkat etmek gerekiyor sanırsam:KK66: bir de buzdolabı alınacaksa da no frost olması daha avantajlı.

Merhaba;
Ben İstanbul'da yaşıyorum. Nasipse nisanda düğünüm var mobilyalarımı modokodan address country mağazasından aldım. Komple ahşap şunda mdf hiç yok. Diğer büyük firmalardan birinden alacaktık modokodan gittikten sonra tamamen vazgeçtim ahşap mobilyası yanında en iyisi bile plastik gibi duruyor gerçekten. Bütçe önemli tabiki ama eğer ben değiştirmek falan istemem yatak odası 3 5 senede değişecek birşey değil diyorsanız benim gibi burayı tercih edebilirsiniz. Address country Vera mobilya olarak da mağazası var modokoda bırakın geç kalmasını termin tarihinden evi erken tuttuğumuz için 15 gün erken getirdi arayıp haber verince. En ufak bir çizik dahi yok mobilyalarda yatak odam küçük geldi uygun hale getirmek için kaç kere çevirdiler. Üretim aşamasında her türlü nazımı da çektiler sagolsunlar. Ürün cilada girmeden önce gidip ham halini bile gördüm. Yani kısacası çok memnun kaldım peşin ödeme yaptığım için de güzel bir indirim aldım. Şiddetle tavsiye ederim. IMG-20160305-WA0014.jpg
Bunları öğrenmem iyi oldu :KK15:

Bu arada büyük mağazaların hepsi kelebek doğtas istikbal enza vs hepsini gezdim. Hepsi sunta dış kapaklarına sadece mdf kullananlar var mdf fazlaysa fiyat zaten direkt uçuyor. Sunta malzeme bir süre sonra vidayi tutma özelliğini kaybediyormuş yani taşınınca falan yamuluyor dolaplar. Birde dolabının boyutuna dikkat edin alırken mutlaka. 240 300 arası bence ortalama bir evde 260 270 gerekir. Beyaz mobilyalarda sararma problemi oluyormuş ben tercih etmedim yatak odamda.

öncelikle merhaba. kendi yaşadıklrımdan yola çıkarak önerilerde bulunmak istiyorum. beyaz eşya tercihim boshc idi. ve inan hiç pişman olmadım. çok memnunum. gerçekten kaliteli,evladiyelik.
perdelerim stor değil benim. kiradayım ve kendi evimde yaptırmak istedim. şuankiler tül ve memnunum.
ahşap mobilyalarım beyaz . ferahlık açısından beyaz tercih ettim ve çok memnunum. evi ferah ve geniş gösteriyor ve modası da geçmez diye düşünüyorum.
teh hatam koltuk rengi oldu. mürdüm mor benim koltuklarım. büyük yastıklı benim koltuklarım. o an çok beğendim ama yastıklı olanlar kullanışta zor oluyo. ve kesinlikle koy renk alma koltuk takımını. toz düşse belli oluyor.inan çıldırıyorum bazen. ve koltuğunu 3+2+1 değil de 3+3+1 yaptır. o üçlü koltuk misafirde çok iyi oluyor. ayrıca köşe takımı tavsiye etmem. hiç kullanışlı olmuyor. herkes üst üste gibi.
şimdiki aklım olsa krem, gri ya da simli gri tarzında bir koltuk rengi seçerdim...

Yorumlarınız için teşekkürler:KK66: halı ve yatak için sizce hangi marka daha iyi? Yataş sanırım iyi ama pahalı gibi

Ben yataştan athletic model yatağı aldım ama henüz kullanmadım çok seçenek vardi bende uyku kalitesini artırır yazdığı için direk aldım inş öyledir. İndirim var şu anda alacaksan alezle birlikte 1500 verdim taksitli fiyat. Hali için de sadece küçük oda için patch work aldım diğerlerine henüz karar veremedim.

Buradan aldığın marka tavsiyesi sadece kafa karışıklığı olur... Kimisi bosch der kimisi samsung kimisi regal almıştır memnun kalmıştır sanada önerir alırsın sana iyisi denk gelmez pişman olursun... Çünkü Her markanın her ürünü iyi değil....

Kaliteyi ve kalitesizi arastırmaya basladıgında çözeceksin zaten örneğin ben bu konuda çakal oldum artk tabiri caizse, bir markanın ürününe bak incele sonra git baska markanın aynı ürününü incele çözeceksin kaliteliyi kalitesizi...

canım ben de beyaz esyalarımı arcelikten aldım mobilyaları işe güvendiğim yerli üretim firmadan sectim

X