• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Marka önerisi

Jerfin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
39
19
88
44
Merhaba arkadaşlar evde sirke yapıyorum ama satış yapamıyorum pek İnternet üzerinde pazarlama yapacağım ama sirkeyle ilgili sayfa ismimi bulamadım kısacası fermantasyon ile ilgili isim arıyorum soy ismimi kullanmak istedim ama sonra vazgeçtim yardımınıza ihtiyacım var işin içinden çıkamadım

Xxxx hanımın sirkeleri
Hanım eli sirkeleri
Anne eli sirkeleri
Pakça sirke
Duru sirkeleri
Merhaba arkadaşlar evde sirke yapıyorum ama satış yapamıyorum pek İnternet üzerinde pazarlama yapacağım ama sirkeyle ilgili sayfa ismimi bulamadım kısacası fermantasyon ile ilgili isim arıyorum soy ismimi kullanmak istedim ama sonra vazgeçtim yardımınıza ihtiyacım var işin içinden çıkamadım

Neşeli Günler Sirkecisi

Size bu önerileri verirken çakırkeyftim dkskslsla neseli gunler sirkecisi demisim ejekekkeke

Teşekkürler öneriler için daha kısa akılda kalabilen
Direkt fermente ferment gibi bir isim kullansanız, instagram vb üzerinden satış yapacaksınız sanırım ama diyelim ki markanız için site açmayı planladınız ç,ü,ö,ğ gibi harfleri kullanamayacaksınız.
İngilizce karşılığı da olan bir isim daha avantajlı olur sanki.

Direkt fermente ferment gibi bir isim kullansanız, instagram vb üzerinden satış yapacaksınız sanırım ama diyelim ki markanız için site açmayı planladınız ç,ü,ö,ğ gibi harfleri kullanamayacaksınız.
İngilizce karşılığı da olan bir isim daha avantajlı olur sanki.
umarım bir gün site açabilecek kıvama gelirim satışa bağlı öncelik Instagram üzerinden yapacağım.Verdiginiz bilgi için teşekkür ederim aklımda bulunduracagım💘💘

umarım bir gün site açabilecek kıvama gelirim satışa bağlı öncelik Instagram üzerinden yapacağım.Verdiginiz bilgi için teşekkür ederim aklımda bulunduracagım💘💘
Bol şans, bir gün sizin sirkelerinizi marketlerde ve yurtdışına pazarlanırken görürüz inşaallah, belli mi olur biraz şans biraz doğru bağlantılarla olmayacak iş değil:nazar:

Küçük adımlarla büyük yollar katedilebilir, yeter ki inanalım ve hedefimiz için girişim de bulunalım, siz instagramla başlayın, baktınız tutuyor güzel şişeler, tescillenmiş markanız, biraz satış taktikleri ve reklamla ver elini büyük pazarlar :)))
Çoğu büyük markalar da böyle başlamış sonuçta:KK51:

Küçük adımlarla büyük yollar katedilebilir, yeter ki inanalım ve hedefimiz için girişim de bulunalım, siz instagramla başlayın, baktınız tutuyor güzel şişeler, tescillenmiş markanız, biraz satış taktikleri ve reklamla ver elini büyük pazarlar :)))
Aşamadiğım sorunlar dan dolayı kendimi veremiyorum gitsen olmuyor dursan olmuyor ama fermantasyon ile yapılan her şeyi seviyor severek yapıyorum üretmekten zevk alıyorum ekmek peynir tereyağ yoğurt pestil üretmek istiyorum ama satış olmayınca er evdede pek yiyen yok ailem.de uzak kalıyor

Ama inşallah bir gün bu esaret bitecek ve ben üreterek ayakta duracağım üretiğimle beslenecegim bunu söylemek bile beni heyecanlandırıyor🥰

Ama inşallah bir gün bu esaret bitecek ve ben üreterek ayakta duracağım üretiğimle beslenecegim bunu söylemek bile beni heyecanlandırıyor🥰
Umarım başarırsınız, ki satış yaptıkça belki sirke yanında peynir vb ürünlerde yapar satarsınız, bu zamanla şekillenecektir mutlaka, siz şimdi sirkeyle başlayın, ilk zamanlar satış olmayacaktır belki ama emek ve sabırla neler başarılmaz ki.
Hayallerinizi ve hedeflerinizi hep taze tutup kendinizi motive edin, ki artık insanlar hele de pandemi sürecinde hijyenik, doğal ve fermente gıdaları tüketmek istiyor, malum biliyorsunuz bağışıklık sistemine de yararı var.

Umarım başarırsınız, ki satış yaptıkça belki sirke yanında peynir vb ürünlerde yapar satarsınız, bu zamanla şekillenecektir mutlaka, siz şimdi sirkeyle başlayın, ilk zamanlar satış olmayacaktır belki ama emek ve sabırla neler başarılmaz ki.
Hayallerinizi ve hedeflerinizi hep taze tutup kendinizi motive edin, ki artık insanlar hele de pandemi sürecinde hijyenik, doğal ve fermente gıdaları tüketmek istiyor, malum biliyorsunuz bağışıklık sistemine de yararı var.
Çok teşekkürler samimyetiniz için sirkeyle başladım zaten henüz peynire gelemedim olsun zamanla ilk hedefim sirke üç dört seneden beri uğraşıyorum sabır emek işi organik meyve buraya çalışıyorum imkanlar ölçüsünde tekrar teşekkürler

Şirketlerin doğal olduğunu belirten isimler olursa daha başarılı olur.
"Endoğal "
"Bizim evden"
"Kendi ellerimle yaptım"
Gibi isimler olabilir ama mutlaka doğallığı vurgulamali

Back
X