- 9 Eylül 2018
- 5.480
- 24.411
- 548
- Konu Sahibi Diktorya Secret
-
Amiin kuzum insallahhBir fikrim yok maalesef :/ Allah şifa versin kuzuna
Amin canim insallahAllAhim şifa versin canim benim
Okuyorum okumadigim sure kalmadi cuma gunleri ozellikle herturlu sureleri okuyorum insallah sifa buluruzHiç duymadım. Rabbim şifa versin. Bol bol şifa ayetleri oku. İnşallah kısa zamanda çaresi bulunur
Amiin kuzummAllahim sifalar versin
Ben napicam bu illetle bilmiyorum gitmedigim doktor kalmadi dalin da cok iyi diyolar isim veriyolar ariyorum cocuklara bakmiyoruz diyolar kime gitsem care bulurum soyle iyi bi doktor bulsaam pesini birakmicam onceki doktorumuzdan memnundum amanoda biyerden sonra tikandi kaldi napicani bilemedi ee bende baska doktor arayisina girdimCanım çok geçmiş olsun minigimize ama keşke bi bilgim olsa ya rabbim şifa versin inşallah
Kuzum benim kıyamam yaAmiin kuzumm
Ben napicam bu illetle bilmiyorum gitmedigim doktor kalmadi dalin da cok iyi diyolar isim veriyolar ariyorum cocuklara bakmiyoruz diyolar kime gitsem care bulurum soyle iyi bi doktor bulsaam pesini birakmicam onceki doktorumuzdan memnundum amanoda biyerden sonra tikandi kaldi napicani bilemedi ee bende baska doktor arayisina girdim5 kasima docent doktora randevu almistim hastane iptal etmis randevumu butun sinirlerim alt ust oldu mavisim acile gittim dayanamadim acildekiler de ilgilendiler ilgilenmesine de bizim acil olarak yapabilecegimiz pek bisey yok dediler ilac verdiler onlari aldim 1 hafta kullanicam 1 hafta icersinde uzman poliklinik doktoruna randevu alip gelmem gerekiyomus iyice bakabilmeleri icin bende tekrar o docente almaya calisiyorum iste cok yogun ve cok zor randevu aliniyo o doktora ondan umutluyum tekrar almaya calisicam
İnsallah mavisimmKuzum benim kıyamam yainşallah bu doktordan minige olumlu bir sonuç alirsin
Cok tesekkur ederim kuzum insallahCanım geçmiş olsun
Benim de bir bilgim yok malesef
Yakın zamanda düzelir insallah
İnsallah canim yaa bi umuttur bekliyorum inan kiRabbim şifa versin inşallahbilgisi olan biri olur inşallah yüreğine su serpen biri çıkar umarım
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzucuga
Çok ssağolun kuzularımm bakalım bugün randevu alabildim uzman tabip doktora başka bir doktor ama yine aynı hastane yine 5 kasıma alabildim en erkene fazla geçikmeden götürebiliceğim için doktora sevinçliyim bugün baya içime bi huzur geldi keyfimde geldi dünden beri hiç keyfim yoktu napıcam ne edicem doktor bulamıyorum diye oturup ağlıyodum.. bugün randevu alabildiğim için baya rahatladım inanın tabi hala doktor arayışındayım eğer bu gittiğim doktor da da çare bulamazsam alternatif doktor olarak arayışlarım devam ediyoCanım çok geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?