- 9 Eylül 2018
- 5.480
- 24.411
- 548
- Konu Sahibi Diktorya Secret
Bugün kızımın gözlerindeki beyaz lekerden bitane daha çıkmış hemde merkezde en korktuğum buydu merkezde çıkarsa görmesine engel olurdu öğleden sonra farkettim ve birönceki doktorumuza götürdüm baktı muayene etti evet merkezde çıkmış fakat çok ufak minik görmesini engelliycek bi durum teşkil etmiyor dedi ve bu lekelerin çıkmasını engelliycek hiç bişey yok doktor çare olarak bi ilaçtan bahsetti bu ilacı özel bi raporla alıcağımızı ve 1 sene boyunca kullanıcağımızı söyledi.. benim kızımın gözlerinde ki bu hastalık bağışıklığından dolayı çıkan bi hastalıkmış kendi bağışıklığı üretiyomuş bu hastalığı tek bi çözümü varmış oda dediğimiz ilaç 1 sene kullanıcakmışız bu ilaç bağışıklığı dengeleyici bi ilaçmış.. etkisinide 3 ay sonra gösterirmiş.. 1 hafta boyunca antibiyotik ve kortizollu ilaç kullanıcaz bu süre zarfında da başka hastanalere randevu almıştım onlara gösterip danışıcam bu ilaç hakkında bilgileri var mı yok mu diye.. bu ilaç normalde 6 yaşından küçüklere verilmiyomuş fakat herhangi bir yanetkisi de yokmuş yinede riske girip yazmadı raporu kendi hocalarıma da danışcam acele etmeyelim dedi.. bizde araştırıcaz bu süre zarfında bakalım nolucak kafama takmıyomuş gibi görünüp aslında içten içten kahroluyorum nasıl bir illettir bu