- 9 Eylül 2018
- 5.480
- 24.411
- 548
- Konu Sahibi Diktorya Secret
-
Cook tesekkur ederim cook sagolun bugun 2. Haftadayiz ilaclari kullandigimizdan beri sanki iyilesiyor gibi gozleri icimde garip bi umut var nedense insallah olumlu sonuclar alabiliriz 10 araligi sabirsizlikla bekliyorum doktor nedicek diye merak ediyorum insallah iyi gelir ilaclarGeçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum yavrunuza. Hastalığı hiç duymadım ama inşallah ilaçlardan bir fayda görürsünüz. Tekrar geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun, rahatsızlık hakkında bilgim yok ama Rabbim şifa versin29 martdi kontrolumuz bugun gittik muayene etti doktor gozun durumu simdilik iyi dedi raporlu ilaci 3 ay daha kullanmamizi soyledi 2 gunde 1 kirpik diplerine teramisin goz merhemi surmemi soyledi onu hic bizaman birakma demisti zaten hala daha kullaniyoruz bakalim 27 temmuza kadar bu ilaci kullanicaz 3 ay sonraki kontrolde ne diycek doktor gorucez
Cok tesekkur ederim cok coook sagolunÇok geçmiş olsun, rahatsızlık hakkında bilgim yok ama Rabbim şifa versin
Çok çok geçmiş olsun29 martdi kontrolumuz bugun gittik muayene etti doktor gozun durumu simdilik iyi dedi raporlu ilaci 3 ay daha kullanmamizi soyledi 2 gunde 1 kirpik diplerine teramisin goz merhemi surmemi soyledi onu hic bizaman birakma demisti zaten hala daha kullaniyoruz bakalim 27 temmuza kadar bu ilaci kullanicaz 3 ay sonraki kontrolde ne diycek doktor gorucez
Cok coookk sagolasin Allah razi olsunÇok çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?