- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.886
- 43
Duygularımız karşılıklı Dombik'imPlatonik değilNevrestem gizliden gizliye aşk besliyorum sana ama gizliden gizliye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duygularımız karşılıklı Dombik'imPlatonik değilNevrestem gizliden gizliye aşk besliyorum sana ama gizliden gizliye
iyilik genc senden nbrrrrEyvallah genç.. nasılsın
Benim ruhum gençhe biraz oylemissin
her halinleee guzelsin sarap gibisin yillandikca.guzellesenBenim ruhum genç
kk nın sağ ust koşesinde kendi adın varya orya tıkla forum seçeneklerinden yazını değiştir coonemmmBeceremedim
Siz böyle konuşunca kendimi çok yaşlı hissediyorumher halinleee guzelsin sarap gibisin yillandikca.guzellesen
Sen katılacaksan hemen kebaplar yapalımniye kebab yarismasi degil
acemiii prolar is basindakk nın sağ ust koşesinde kendi adın varya orya tıkla forum seçeneklerinden yazını değiştir coonemmm
Duygularımız karşılıklı Dombik'imPlatonik değil
senin de ruh halini anlayamiyorumSiz böyle konuşunca kendimi çok yaşlı hissediyorum
Teşekkür ederim
Siz böyle konuşunca kendimi çok yaşlı hissediyorum
Teşekkür ederim
Iyiyim şükür. Allah hayırlı evlat etsin hamileliğin huzurlu mutlu geçsin inşallahiyilik genc senden nbrrrr
Sen katılacaksan hemen kebaplar yapalım
sagollll canimmm benimmm...bekarsan hayirli.bir es nasip etsin sanada sanirim.bekardinIyiyim şükür. Allah hayırlı evlat etsin hamileliğin huzurlu mutlu geçsin inşallah
simdi patlat bir tariffff tatile cikmadan gorelimmm.marifetiniyemeklere bakmak katilmaktan daha iyi oluyor hem tatile cikiyorum yoksa yarisma neki
Rabia seninle aynı yaştayız hatılatayımSana yaşlı diyorlarsana kibardan yasli demeye calisoyr aslinda
sus caktirmasanasana kibardan yasli demeye calisoyr aslinda
İkizler burcuyum olacak o kadarsenin de ruh halini anlayamiyorum