- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahh
Bende yine pasta telâşı var yarın büyük oğlumun doğum günü :)
Aralarda kaçıyorum yanınıza
Sağol tatlım teşekkür ederizayyy ne guzell
simdiden kutlu olsun canim
Rabbim uzun, sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsinBende yine pasta telâşı var yarın büyük oğlumun doğum günü :)
Amin bitanem bak o senin gireceğin yaştan rakam vermicemRabbim uzun, sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin
Bakalımben 30 u gecer diye dusunuyorum
Doğum günü kutlu olsun oğlunun.Sağlıklı güzel seneler görsün.Bende yine pasta telâşı var yarın büyük oğlumun doğum günü :)
Maşallah canımNevreste maşallah ya ne çok katılım oldu
Amin canım benim cümlemizin evladınada ve evlat hasreti çeken anne adaylarımızında gelecek yavrularınada inşallahDoğum günü kutlu olsun oğlunun.Sağlıklı güzel seneler görsün.
Hiç kek göremezdik.Maşallah canım
Daha gelecek tarifler var
Pastaları ayırmasaydık ne olurdu
Yani bi bakıma haklısın tatlım çünkü hepimiz süsleyip püslemek adına bişeyler kondurduk keklereHiç kek göremezdik.
Haklısın adra' cım böyle çok güzel olduHiç kek göremezdik.
Şöyle ki canım.Pastaları keklere dahil etseydik kimse kek yapmazdı ki.Süslü püslü güzelim pastalar dururken kimse de keke oy vermezdi bence.Yani bi bakıma haklısın tatlım çünkü hepimiz süsleyip püslemek adına bişeyler kondurduk keklere
Böyle olunca harika kekler görmüş oldukŞöyle ki canım.Pastaları keklere dahil etseydik kimse kek yapmazdı ki.Süslü püslü güzelim pastalar dururken kimse de keke oy vermezdi bence.
Mesela bennn bir tarifin vardı oda kekti ama bol sosluyduuŞöyle ki canım.Pastaları keklere dahil etseydik kimse kek yapmazdı ki.Süslü püslü güzelim pastalar dururken kimse de keke oy vermezdi bence.
Dün o kadar konuşmadan sonra, bu gün takıntı yapmam ayıp olur demi? Çok dil döktünüzAmin bitanem bak o senin gireceğin yaştan rakam vermicem
Evet tatlım haklısın :)Şöyle ki canım.Pastaları keklere dahil etseydik kimse kek yapmazdı ki.Süslü püslü güzelim pastalar dururken kimse de keke oy vermezdi bence.
Ben Harbiylen buluşmaya gidiyorum, dedikodunuzu yaparımBöyle olunca harika kekler görmüş olduk