Belki uzun sürer evlenmemburda olursam derken nereye gıdıyosunn(bugun ıkıncı trıbım)
hee sen evlencen de ben gorcem dedın sanırım
delı kızın akıllı ev hanımlıgı olurmus cunkuDemezsın var sende o yetenek hıssedıyorum
Olmadı ellerıne ekmek verırsın susarlar
burda olursam derken nereye gıdıyosunn(bugun ıkıncı trıbım)
hee sen evlencen de ben gorcem dedın sanırım
bana da oyle gelıyor nevos , babam lafını bıle ettırmıyo daha yası kucuk dıyeBelki uzun sürer evlenmemTribini seveyim
Daha küçüksün ,ne acelen varbana da oyle gelıyor nevos , babam lafını bıle ettırmıyo daha yası kucuk dıye
once o ztn önce iş sonra eş .. en kotu ıhtımal bavulumu toplar sana kactım derımDaha küçüksün ,ne acelen varİşini bul ,sonra koca bulunur
once o ztn önce iş sonra eş .. en kotu ıhtımal bavulumu toplar sana kactım derım
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim yaşatmasın bir dahaİyiyim canım benim, sen nasılsın
Olur ınstesekkurler
bende de su an yok ,insh tariflerimi toparladiktan sonra dusunuyorum
yeni kategori borekler oldu , yine gozumuzu senlendirirsin insh
tmm etmesin
Canına taketmesin
Senin iş durumları ne alemde neler yapıyorsuntmm etmesin
ben bıldırımlerı takıp edemıyordum
ders calıstıgım ıcın
gormemısım valla .. ay ne guzel allah bagıslasın tabı koca bulursam once benım de ıstegım 3-4 cocuk .. kalabalık bır aılee ..
24 yasındayım canım ben de ogrencıyım
Hıc o acıdan bakmamıstımdelı kızın akıllı ev hanımlıgı olurmus cunku
Allah kolaylık versin canım
Bir kac sayfa geride nuryoluna tanitmistim kendimi dur kopyaliyimB Be_Ni_1012 ay nıkını bı yazamıyorum tatlım
sen kac yıllık evlısın
cocuk var mı
nasılsın
kac yasındasın
ne ıs yapıyosun cok mu soru sordum kı
tatlım suan secımden dolayı atamalarımız durdu ..Senin iş durumları ne alemde neler yapıyorsun
zahmet olmazsaa kacırmısım benBir kac sayfa geride nuryoluna tanitmistim kendimi dur kopyaliyim
Boyle kolay olduAmın cnm
Tanısalım o zaman
Yasım en son 29.5 tu sonrasını saymadım79 dogumluyum
Ikı kızım var 5,5 ve 3 yaslarında krese gıdıyolar
Almanyada yasıyorum memleket zongldak
He pastayı cıkolu kahveyı orta severım
Memnun oldum
Hayırlısı olsun canımtatlım suan secımden dolayı atamalarımız durdu ..
ıns atanırımm beklemedeyız velhasıl..bakalım hayırlısı