• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Maöl

Ceroos

Böcek *.*
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
192
0
96
İzmir
Bu mesleki acıköğretim lisesi tam olarak nedir ? yüzyüze eğitim uzaktan eğitim vs.? biri bana detaylı bi şekilde anlatabilirmi?

Meslek lisesinin açıkdan okunanı ancak kültür derslerini evde meslek derslerinizi yüz yüze eğitim denen uygulama ile okullarda öğretmen eşliğinde alıyorsunuz.Okul bitince diğer lise mezunlarının sahip olduğu her hakka da sahipsiniz.

Peki sizce grafik ve fotograf alanını mı? yoksa sanat ve tasarım alanını mı?(ıç Mekan Dekorasyon vs.) seçmeliyim ikiside benim aklıma yattı ama hangisini sececegim konusunda pek karar veremedim.

Ben çocuk gelişiminde okuyorum :) Sizde baya geniş bir bölüm yelpazesi varmış.Ben grafikerlik bölümünün çok tutulan bir bölüm olduğunu duymuştum ama iç mimari de oldukça iyi.Bu konuda aydınlatamayacağım.Bence bilen birine sorun.

Hmm ne güzel :) peki yinede teşekkürler:) aslında sorucak pek birşey yokta ben biraz zor karar veriyorum :D

Back