Merhaba arkadaslar ben de kendime boyle bir gunluk olusturmayi dusundum motivasyonuma yardimci olur hem de beni gelistirsin diye. Ben suan 11. Siniftayim ve seneye ygs sinavina girecegim. Istedigim bolumun puani cok yuksek o yuzden sizlerde bana yardimci olursaniz cok sevinirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugun biyolojiden ekoloji boluyle alakali genel tekrar yaptim ve 135 soru cozdum
Aksam ise fizikten modern fizik ve matematikten ygs yuzde problemleri yapacagim insallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kolay gelsin canım iyi yapmışsın. Motivasyon açısından. bende 12.sınıfım yani mezunum çok yakında .. Fiziğe nasıl çalışıyorsun ? Hoca faktörü önemli ama.. Okulda fiziğim 5-4 ken testte yani ösym sınavlarında başarılı değilim
Kolay gelsin canım iyi yapmışsın. Motivasyon açısından. bende 12.sınıfım yani mezunum çok yakında .. Fiziğe nasıl çalışıyorsun ? Hoca faktörü önemli ama.. Okulda fiziğim 5-4 ken testte yani ösym sınavlarında başarılı değilim
Femin simetri kitabiyla ygs fizik calisiyorum, ise yariyor ve cok test cozup soru cesidini artirmak lazim, ama ben daha cok test cozme asamasinda degilim, tum konulari bitirdikten sonra teste abanicam