- 3 Temmuz 2019
- 47
- 68
Merhaba :)
Bir dönem çok araştırdım bu eterik kordon kesme meselesini. Kişi, nesne ve mekanlarla aramızda eterik bağlar oluyormuş. Örneğin sizi çok üzen bir insanla aranızda eterik kordon olurmuş ve onun enerjisi düşük olduğunda siz de aynı şekilde hissedermişsiniz.
O olayları yaşadığınız kişi, mekan gibi şeylerle aranızdaki eterik bağları da kesebilirsiniz.
Ben araştırdığımda baş melek Mikail’i çağırmak gerektiğini okumuştum. Bu beni biraz ürküttü açıkçası :) üstüne de bir de imgeleme olayını beceremeyince vazgeçtim.
Bildiğim kadarıyla hem negatif hem de pozitif bağlar oluyor. Asıl kesilmesi gerekenler de negatif olanlar.
Merhaba :)
Bir dönem çok araştırdım bu eterik kordon kesme meselesini. Kişi, nesne ve mekanlarla aramızda eterik bağlar oluyormuş. Örneğin sizi çok üzen bir insanla aranızda eterik kordon olurmuş ve onun enerjisi düşük olduğunda siz de aynı şekilde hissedermişsiniz.
O olayları yaşadığınız kişi, mekan gibi şeylerle aranızdaki eterik bağları da kesebilirsiniz.
Ben araştırdığımda baş melek Mikail’i çağırmak gerektiğini okumuştum. Bu beni biraz ürküttü açıkçası :) üstüne de bir de imgeleme olayını beceremeyince vazgeçtim.
Bildiğim kadarıyla hem negatif hem de pozitif bağlar oluyor. Asıl kesilmesi gerekenler de negatif olanlar.
Belirli günleri yok. Ben hiç gün ve saatlere göre çalışmadım. Sadece gece yarısı gibi daha kolay havaya giriyordum.Çok teşekkür ederim.
Gayet açıklayıcı olmuş, öncelikli tek esma ile başlamayı düşünüyorum.
Belirli günleri yok sanıyorum? Yani hergün, öncelikle niyet ederek belirtilen sayıda söylemem yeterli olacaktır?
Sevgi bağlarının kesileceğini sanmıyorum ama tam bilmiyorum, o yüzden net bir şey de diyemiyorum açıkçasıAma sevgi bağı kesilmiyormuş bu doğru mu peki ?
Keşke çağırabilsem de çağırsam mikaili ben beceremiyorum öyle şeyleri. En azından kafamdan silsem bununla ailedeki olumsuz bağlar da kesiliyormuş galiba
Sevgi bağlarının kesileceğini sanmıyorum ama tam bilmiyorum, o yüzden net bir şey de diyemiyorum açıkçası
Mikail’i çağırma olayını ben denemedim, yani öyle çağırmakla olacağını pek düşünmüyorum :)
Ama deneyebilirsiniz tabii ki. Ben beceremem diye kişileri affetme yolunu seçtim :)
Affetmemek insanın enerjisini tüketen şeylerden biriymiş. Affedip Allah’a bırakmak daha mantıklı geldi bana. Zaten beni çok üzen birinin hayatımdan gittikten sonra bile enerjimi tüketmesini istemiyorum.Ya ben affedemiyorum olmuyor. İçimden bi yerden hop kızıveriyorum bağımı koparsam daha iyi. Peki mikaili çağırmadan kopmaz mı acaba ? Ben o kadar çağırbileceğimi sanmıyorum çünkü. Ona erişen insan zaten ermiş gibi bir şeydir .
Affetmemek insanın enerjisini tüketen şeylerden biriymiş. Affedip Allah’a bırakmak daha mantıklı geldi bana. Zaten beni çok üzen birinin hayatımdan gittikten sonra bile enerjimi tüketmesini istemiyorum.
Çoğu yerde baş melek Mikail çağırılır yazıyor ama dediğim gibi bu herkesin yapabileceği bir şey değil bana göre.
Sadece altın bir makasla kestiğini imgelemek de yeterli diye okumuştum bir yerde ama tam olarak olması gereken ne, ben de bilmiyorum maalesef. :)
MerhabaMerhaba :) öncelikle her paylaşım için teşekkürler her birinize
B benpapatya P purring Tavsiye kitaplarınız neler olur merak ettim?
Merhabaplojovic :) öncelikle geç cevap verdiğim için çok özür dilerim. Bir süredir girmiyordum foruma.
Açıkçası çok fazla kişisel gelişim kitabı okumadım. Rezonans Kanunu’nu okumuştum, onun faydasının olduğunu söyleyebilirim. Daha doğrusu düşüncelerimi kontrol edebilme, isteklerimi söyleyebilme konusunda yardımı olmuştu, ama onun dışında okurken koptuğum noktalar da oldu.
Pozitif Gücün Büyüsü’nü okumuştum, o dönem iyi gelmişti.
Son zamanlarda ise sayı sekansları ilgimi çekmeye başladı, sanırım etkisi de oluyor. :)
Merhabaa :) ben de yaklaşık 2 senedir esmalarla ilgileniyorum. Zararını görmediğim gibi faydasını da görmedim :) ama bu biraz da benim düşüncelerimden kaynaklanıyor bence.İyi gecelerben 7-8 yıldır esmalarla yoğun bir şekilde ilgileniyorum. Bir zarar görmedim. Dünya malına düşkün değilim tamahkâr oldum iyice. Sadece yeterli sayıda puan toplayıp da ödülü almak gibi maddesel değil, ruhunuz pişiyor. Faydasını gördüm mucize diyebileceğiniz şeyler olabiliyor.
Rica ederim :) rezonans’ı okurken biraz kopmuştum, daha bilimsel geldiği için çok ilgimi çekmedi ama dediğim gibi isteklerimi nasıl dile getirmem gerektiği konusunda faydasını görmüştüm.Rezonans'ı okudum. Diğerini okumadım. Teşekkür ederim :)
Sayı sekanslarını biliyorum uzun zamandır, elimde de oldukca var :)
Hepsi aynı yere cıkıyor aslında insan ufak bi farkındalıkla isteklerini, dualarını daha net dile getiriyor.
Rica ederim :) rezonans’ı okurken biraz kopmuştum, daha bilimsel geldiği için çok ilgimi çekmedi ama dediğim gibi isteklerimi nasıl dile getirmem gerektiği konusunda faydasını görmüştüm.
Sayı sekanslarını da Tarot Faslı diye bir kanal var YouTube’da, orada görmüştüm, elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.
İyi gecelerben 7-8 yıldır esmalarla yoğun bir şekilde ilgileniyorum. Bir zarar görmedim. Dünya malına düşkün değilim tamahkâr oldum iyice. Sadece yeterli sayıda puan toplayıp da ödülü almak gibi maddesel değil, ruhunuz pişiyor. Faydasını gördüm mucize diyebileceğiniz şeyler olabiliyor.
Sekanslari bana gönderebilir misiniz? Elimde vardi bir ara kaybettim.Rezonans'ı okudum. Diğerini okumadım. Teşekkür ederim :)
Sayı sekanslarını biliyorum uzun zamandır, elimde de oldukca var :)
Hepsi aynı yere cıkıyor aslında insan ufak bi farkındalıkla isteklerini, dualarını daha net dile getiriyor.