- Konu Sahibi beyaz toprak
-
beyaz toprak oğlun kaç yaşında?
kızını bırakamazken oğlunu babanesine vermeyi nasıl kabul ettin?
ayrıca ya ilerde evlenirsem,çocuklar bu düzene alışmasın demek ne onu anlamadım?
kızın her gece seninle yatarken oğlun sana hasret.bu nasıl bir paylaşımdır?
lütfen bana kızma...inan kafam allak bullak oldu.
herkes boşanabilir ama çocuklarının birinden vazgeçmenin sebebi nedir?
gerçekten merak ettim.
neden hep evlenirsem çocuklar gidicek diye bi düşünceniz var. o zaman hiç almayın çocuklarınızı nasıl olsa evlenicekseniz bir gün, evlenmenin yeni düzen kurmanın sizinde hakkınız olduğunu düşünüyorsunuz çocuklar alışmasın düzene küçük yaşta unutuppp gitsinler...
sizi tüm mesajları okuduğum halde anlamadımda anlayamıcamda en cok şu sözünüz ilgimi cekti ben evlenirsem velayette babalarındayken ben bakarsam babaları hayatını yaşarsa bana haksızlık değilmi demişsiniz bence inş. keyfine bakarda beni ve cocukları rahat bırakır diye dua etmeniz lazımken böyle düşünmeniz abes geldi bana
ve ayrıca sadece kızınıza ve oğlunuza üzüldüm ne size ne eşinize zerre kadar üzülmedim.
ikinizde cocuklarınızı yük olarak algılıyorsunuz.
daha cocuklarımın rahatı ferafı yerine 2. defa evlenirsem ne olucak endişesi içerisindesiniz ki ben annem babam beni bir sene babannemlere bıakmışlar maddiyattandan dolayı 5-6 yaş arası hala affetmiyorum bence oğulunuzda sorgulayacak ve size ne kadar sevgi duysa bir yanı kırık kalıcak
kırıcı konuştuysamda özür dilerim ama düşüncelerim bunlar allah yar ve yardımcınız olsun böyle acıları kimseye yaşatmasın heleki cocuklara aminnnnn
7 sene evlı kalıcam 2 tane cocuk verıcem ben cocukları tekmı yapdım hayır tabıkıde bakıcak babası tabıkıde ev vermelı cocukları bıarada buyusun dıye..valla beyazım ben olsam tek calısıpda bakarım demem cunku hayat cok zor ıkı cocuk helekı egıtımlerı hayatları...bıde babalarının durumu ıyıse valla herseyı yapmasını saglardım..
Beyazda boşanmış bir ailenin çocuğu arkadaşlar.Emin olunki çocuklarının ne hissettiğini çok iyi anlıyor.Ama imkansızlıklar elini kolunu bağlıyor.Uzun zamandır iş arıyor ama o kadar kısmetsizki bu konuda olmuyor işte.Şimdi daha iyi bir iş bulabilmek için dışardan okul okuyacak.Başvurularını yapıyor.Beyaz elinden geleni yapıyor.
Boşanması gerekiyordu çünkü çoğumuzun dayanamıyacağı şartlarda geçti evliliği.Annesi ve üvey babasının evine döndü.Üvey babası ne kadar iyi olsada el sonuçta.
Burda beyazın anlatamadığı çok şey var olaya yüzeysel bakmayın lütfen..Bir noktayada odaklanmayın..
Eski eşi dengesizin teki.Onun ipiyle kuyuya inilmez.
Şimdi diyeceksinizki tek taraftan dinliyoruz olayı..Doğru taraftan dinliyorsunuz herşeyi..
Beyaz zor durumda lütfen düşünerek yazın sizlerden fikir istedi.Psikolojisi yeteri kadar kötü..
beyazım ..dimi canım bu dünyaya ben tek başıma getirmedim onları ben nekadar anneysem oda babası üstelik iki çocuğumda onun isteği üzerine dünyaya geldi ben anne olmaya hazır olmadığımı dile getirdiğim halde çocuk isteğini üstüne basa basa dile getirmesiyle oldular şimdi al sen bak bende günümü gün edeyim demeye hakkı varmı benim bunu yüklenecek zaten gücüm yok ama çocuklarımıda tamamen bırakan vijdansız bi anne gibide yargılamayın lütfen ben her zaman onların yanındayım ama melsefki imkanlarım dahilinde
bence eski esinizin amaci su ; size ev acacak, cocuklarla oturacaksiniz, onun da ailesiyle arasi kotuymus, cocuk ta problem oluyor anlasilan o evde, zaman icerisinde sizinle tekrar birlesmek niyetinde oldugu icin ev acmayi dusunuyor. sizin eve gide gele, cocuklarin yaninda demogoji falan yaparak, onlarla birebir ilgilenerek, onlarin babalarina ihtiyaclari oldugunu gosterip, size de degistigini gosterecek...cunku adam zaten pisman olmus bosandigina, o yasta adam ailesiyle yasiyor sonucta ve cocugun sorumlulugu da agir gelmis...kisacasi size yakin olmak icin bunu istiyor
eger sizin tekrar barisma gibi bir niyetiniz yoksa ki asla istemediginizi soylediniz o zaman bu fikri kabul etmeyin...eve gecip te barismazsaniz, sizden tum yardimi cekecektir...
gerci siz bicok mesajinizda buyuk ihtimal eve gecmeyeceginizi, ailenizin de buna sicak bakmayacagini soylediniz...sanirim sorunuz acikliga kavustu
not: attiginiz basliginiza dayanarak soyluyorum, burada mantiksiz bir bayan yok bence
Bir konu açtıysanız şunu yazın bunu yazmayın olmaz. Yazdıklarınıza göre eleştirileri de dinleyip kendinizle yüzleşeceksiniz.
Bir tarafta evliliği ilk plana alıp evlendiği zaman çocukları babasına postalamayı düşünen bir anne( Çünkü çocuklarınız ön planda olsaydı sizi çocuklarınızla sevecek bir insanla evlenmeyi düşünürdünüz)
Bir tarafta ailemle aram açıldı çocuklara sen bak diyen bir baba.
Benim gördüğüm resim bu maalesef.
Baba da evlenirse kadın çocukları istemezse ne olacak?
Bari devletin kurumlarına verin de yavrucaklar ikinizden de kurtulsun tabi siz de.
Benim gözümde çocuklu bir kadın önce annedir, sonra kadın.
Allah o çocukları bahtından güldürsün.
Bari devletin kurumlarına verin de yavrucaklar ikinizden de kurtulsun tabi siz de
Allah o çocukları bahtından güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?