• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantkl hanmlardan akl istiyorum

zor bır durum allah yardımcın olsun ..

bence kabul etme

ıster ıstemez hayatına mudahale edecektır hayatını ona endeksleme bence hem bu devırde

kımseye guven olmaz.

inşallah en kısa zamanda güzel bi iş bulursun da çocuklarını da yanına alır rahat edersin:teselli:

allah yardımcınız olsun,çok zor bir durum sizinkisi...

eski eşiniz güven veren bir yapıda değil ,okuduklarıma kalırsa...bence iş bulmaya uğraşın,zorda olsa yavaş yavaş düzeninizi kurup çocuklarınızı alın....

şu durumda ev açarım diyene kanıp,ortada kalmakta var....allahtan sonra kendinize güvenin...

Canim bana kalirsa kabul etme teklifi Ve zaten artik bakacak durumda degilmis e$in yani bekar hayati yasamak istiyormus anladigim kadariylan ..Yeniden mahkemeye basvursan nasil olur acaba ? Calisiyormusun calismiyormusun bilmiyorum fakat is bul evini tut kendince birseyler yap sonra mahkemeye yeniden basvuru yap ve cocuklarini geri al belki zaman alabilir ama kendi duzenini kendin yarat..Boyle gitmez bu cocuklarda kendi yerlerini bilsinler sende kendi yerini bil ben boyle yapardim mazallah basima ayni sey gelse idi :sinifsinif:

sevgili beyazım yaşadığın sıkıntıları biliyorum... bence sakın teklifini kabul etme canım... nafakada bile zorluk çıkaran eşin yarın birgün seni ortada koymayacağı ne malum..senin mücadeleni biliyorum ve mücadeleye devam edeceğinide inanıyorum..rabbim birgün inşallah bir iş kapısı açar canım..bence doğru yoldasın....Şeniz

beyascım bende kabul etme diyenlerdenim..çünkü sözünü tutacağına inanmıyorum.tutsa bile kendinde sana karışma hakkını bulacaktır..birde eşinin tutarsız haraketlerini en iyi bilensensin..sen ev tutarsın2gün sonra ben vazgeçtim..annemlerle barıştım başının çaresine bak diyebilir..
iş için vrdiğin mücadeleleri biliyorus canım..sakın yılma..rabbim her zaman mazlumun yanındadır..

tam tahmin ettiğim gibi beyazım ,dedim ya sana da
onun ev açmasına müsade etmesen sadece normalden biraz daha yüksek alsan çocukların nafakalarını sonrada kendi kendine bi eve çıksan,o şekilde biraz idare etsen çocukların okul durumları oturuncaya kadar da bi iş falan çıkar belki
çok karışık senin durum yakından biliyorum,hangisi daha doğru olur kestiremiyorum ki
duygusal olarak bakınca çocukların ikisinin de öyle yada böyle yanında olması gerekiyo,ama bi yandan maddi olarak mümkün değil bi yandan manevi olarak zor bir yük altına girmek gerekiyo
offf çok zor....
ev almaya ikna edebilsen çocukların üzerine o zaman durum değişir ama..

iş bul kendin bak demiş çogunluk
beyazın bu konudaki sıkıntısı bir yılı aştı sürekli iş arıyor fakat olmuyor,ee genelde biliyoruz zaten bunun kolay olmadığını iş bulsa bile buldugu işin ancak kirayı karşılayabileceğini ,sonra o çalışırken çocukların ne yapacağı kısmı var, ailesinin yanına alsa ev ve ev ahalisi buna müsait değil,bakıcı tutsa yada kreşe verse,maddi olarak mümkün değil
durum karışık yanii

sevgili beyazım yaşadığın sıkıntıları biliyorum... bence sakın teklifini kabul etme canım... nafakada bile zorluk çıkaran eşin yarın birgün seni ortada koymayacağı ne malum..senin mücadeleni biliyorum ve mücadeleye devam edeceğinide inanıyorum..rabbim birgün inşallah bir iş kapısı açar canım..bence doğru yoldasın....Şeniz

beyascım bende kabul etme diyenlerdenim..çünkü sözünü tutacağına inanmıyorum.tutsa bile kendinde sana karışma hakkını bulacaktır..birde eşinin tutarsız haraketlerini en iyi bilensensin..sen ev tutarsın2gün sonra ben vazgeçtim..annemlerle barıştım başının çaresine bak diyebilir..
iş için vrdiğin mücadeleleri biliyorus canım..sakın yılma..rabbim her zaman mazlumun yanındadır..

iş bul kendin bak demiş çogunluk
beyazın bu konudaki sıkıntısı bir yılı aştı sürekli iş arıyor fakat olmuyor,ee genelde biliyoruz zaten bunun kolay olmadığını iş bulsa bile buldugu işin ancak kirayı karşılayabileceğini ,sonra o çalışırken çocukların ne yapacağı kısmı var, ailesinin yanına alsa ev ve ev ahalisi buna müsait değil,bakıcı tutsa yada kreşe verse,maddi olarak mümkün değil
durum karışık yanii

canlarım çok tşk ederim yorumlarınız için neler çektiğimi en yakın bilen sizlersiniz siz olaylara daha objektif bakabilirsiniz ben duygusal açıdan bakıp yanlış adım atmaktan korkuyorum dün gümüşüm çok kısa ve öz yazmış bu geri dönüş için bi adım olur diye çokta haklı aslında çünkü diyelimki ben bu teklifi kabul ettim ve çocuklarımla yaşamaya başladım büyük ihtimalle x beyle çokça muhatab olmak zorunda kalıcam ve çocuklarımla yaşamaya alışıp onlardan ayrılmak bi kat daha bana zor gelecek hayatımı daha çok çıkmaza sokmaktan başka bişey olmıcak bu ben kayın pederle konuşmaya ve torunlarına bir müddet daha sahip çıkmalarına ikna etmeyi düşünüyorum umarım ters tepki almam sizlerede verdiğiniz destek ve bana doğru yolu gösterecek yorumlarınız için tşk ederim

Öneri hiç mantıklı gelmedi bana da.
Madem bakabilecek durumu var siz işe girene kadar çocuklar ailenizin yanındayken onların masraflarını karşılasın.
Ev açmak filan kendine yer hazırlıyor gibi.:olmaz:

Çok üzüldüm durumunuza,inş. en kısa zamanda bi iş bulabilirsiniz
teklifide kabul etmeyin bece de,k.babanızda sizden yana olur inş.
Allah yardımcınız olsun:teselli:

Öneri hiç mantıklı gelmedi bana da.
Madem bakabilecek durumu var siz işe girene kadar çocuklar ailenizin yanındayken onların masraflarını karşılasın.
Ev açmak filan kendine yer hazırlıyor gibi.:olmaz:

Çok üzüldüm durumunuza,inş. en kısa zamanda bi iş bulabilirsiniz
teklifide kabul etmeyin bece de,k.babanızda sizden yana olur inş.
Allah yardımcınız olsun:teselli:

tşk ederim hanımlar

niye çocukları yanınıza almıyorsunuz ki
bence onların yeri sizin yanınız
ailenizinde böyle bişeye karşı çıkacağını sanmıyorum
iyi görmeden durabiliyorsunuz
bence babada onları başından atmak istiyor
alın çocuklarınızı evlenmeyi falanda aklınızdan çıkartın
2tane çocuğu olan bir kadının çocuklarını bırakıp evlenmesi hiç hoş gelmiyor banaçocuklarınızla mutlu olmak varken gidip elin adamında mutluluk arıycaksınız
bunlar neden derseniz yazınızdan evlenmeye açık oluşunuzu anladım

evlenmek içinmi vazgeçtiniz çocuklarınızdan?
neden velayetlerini almadınız?
çok rahat gördüm sizi.
el ne kadar bakar demişsiniz..
ben asla bırakmam ne babaannesine,ne babasına..
ki evlenecek bide üvey anne bakacak..
siz bunu kabullenirmisiniz?
Allah göstermesin,düşünemiyorum bile.

Bilmediğiniz şeyler var..Beyazın durumu çokda düşündüğünüz gibi değil.. .

Son düzenleme:
niye çocukları yanınıza almıyorsunuz ki
bence onların yeri sizin yanınız
ailenizinde böyle bişeye karşı çıkacağını sanmıyorum
iyi görmeden durabiliyorsunuz
bence babada onları başından atmak istiyor
alın çocuklarınızı evlenmeyi falanda aklınızdan çıkartın
2tane çocuğu olan bir kadının çocuklarını bırakıp evlenmesi hiç hoş gelmiyor banaçocuklarınızla mutlu olmak varken gidip elin adamında mutluluk arıycaksınız
bunlar neden derseniz yazınızdan evlenmeye açık oluşunuzu anladım

konumu sadece ilk yazdıklarımla değilde diğer yazdıklarımı okuduktan sonra yorumlarsanız sorduğunuz soruların cevabını alacak ve bana yanlış bi yorum yaptığınızı anlıyacaksınız bi daha konuyu gözden geçirin isterseniz
ama sizin için tekrar söylüyorum çocuklarımı görüyorum kızım benimle yaşıyor zaten bunuda belki diğer yazdıklarımı okuma zahmetinde bulunmazsınız diye yazdım...

ayrıca arkadaşlar ben evlenmek için çocuklarımı bırakmış değilim lütfen yazılanları doğru okuyup öyle yorum yapın velayeti babaları almak istedi ve olması gereken şuan için buydu ve tekrar söylüyorum boşanmış 2 çocuk annesi olan bi kadınında tabiki evlenmeye bu hayatı birisiyle paylaşmaya hakkı var bu kadar gaddar olmayın hayatı bu kadar acımasız hale çekilmez hale getirmeyin şuan öyle bişey varmı yok bekar bekar yaşıyorum hee olaki adam gibi adam biri çıkar karşıma sevebileceğim onunla mutlu olacağıma inanacağım neden evlenmeyeyimki günahamı girerim

Sevgili Beyaz;güven konusunda ilk eşimle bende sorunlar yaşadım çocukla ilgili;ancak;bu adam sana ilk başta evi açacak;dayayıp döşeyecek;bundan kuşkun olmasın;çünkü ailesiyle ne kadar bozuk olsada unutmaki;o ailesi;bir süre atsa atamaz satsa satamaz;onlar iyi olur sen kötü.demek istediğim şu ki bu insan başta belki 1 ay belki 2 ay herşeyi yapacak;ama unutmaki yük ona ağır gelecek ve çocuğun ondan uzak olması hayatını kolaylaştıracak;2.ay sonrasında da yok olacaktır:1no2:Ve maalesef ortada kalan sen olacaksın..buradan fazla yazamıyorum kafan karışmasın diye arkadaşım ama bu işe anlık mutluluğuna kapılıp aldanıp girişme...

Back