- Konu Sahibi beyaz toprak
-
Sevgili Beyaz;güven konusunda ilk eşimle bende sorunlar yaşadım çocukla ilgili;ancak;bu adam sana ilk başta evi açacak;dayayıp döşeyecek;bundan kuşkun olmasın;çünkü ailesiyle ne kadar bozuk olsada unutmaki;o ailesi;bir süre atsa atamaz satsa satamaz;onlar iyi olur sen kötü.demek istediğim şu ki bu insan başta belki 1 ay belki 2 ay herşeyi yapacak;ama unutmaki yük ona ağır gelecek ve çocuğun ondan uzak olması hayatını kolaylaştıracak;2.ay sonrasında da yok olacaktır:1no2:Ve maalesef ortada kalan sen olacaksın..buradan fazla yazamıyorum kafan karışmasın diye arkadaşım ama bu işe anlık mutluluğuna kapılıp aldanıp girişme...
çok doğru söylüyosun canım ona o rahatlığı yaşatmıyacağım zaten onun ipiyle kuyuya inmem ben, zaten ben o adamı tamamen hayatımdan çıkarmaya çalışırken bu şekilde tekrar hayatıma girmesini istemiyorum
arkadaşım inan seni çok ii anlıyorum duygusal çatışman;mantığın;isteklerin derken...ama çok içten söylüyorum gerekiyorsa bağrına taş bas-ki yaşamayanlar buna tepkilenecektir-ama ben yaşadım biliyorum;sana tek tavsiyem uzak dur bu tekliften:1no2:
eğer bunları karşılaycak gücü varsa, kendisine ev açsın.. oğlunuzada bakıcı filan tutsun..
ona bu teklifi götürün..
arkadaşların söylediği gibi, yoksa üzülen yine siz olursunuz..
niye çocukları yanınıza almıyorsunuz ki
bence onların yeri sizin yanınız
ailenizinde böyle bişeye karşı çıkacağını sanmıyorum
iyi görmeden durabiliyorsunuz
bence babada onları başından atmak istiyor
alın çocuklarınızı evlenmeyi falanda aklınızdan çıkartın
2tane çocuğu olan bir kadının çocuklarını bırakıp evlenmesi hiç hoş gelmiyor banaçocuklarınızla mutlu olmak varken gidip elin adamında mutluluk arıycaksınız
bunlar neden derseniz yazınızdan evlenmeye açık oluşunuzu anladım
Neden evlenmeye acik olmasinki?
2 tane cocugu olmasini buna sebeb göstermeniz inanin bana cok absürd geldi...
Iste bakin sürekli ayni seyleri yapip duruyoruz, bir adim bile ilerleyemiyoruz bu konularda...
Bosanmis bir erkege gösterdigmiz anlayisi nedense bosanmis bir kadina gösteremiyoruz, yada göstermekmi istemiyoruz anlayamiyorum:1no2:
Erkektir, ihtiyaclari vardir, nasil yanliz kalsin, isini yapacak yemegini yapacak cocuklarina bakacak bir kadina ihtiyaci var mutlaka evlenmeli diyoruz, aciyoruz hatta.....
Peki bir kadinin ihtiyaclari yokmu? Anne olmasi ne olursa olsun yinede bir Kadin olmak istemesine engelmi?
Oda istemezmi kötü bir evlilikten sonra tekrar sevebilsin, güvenebilsin, evinde esi ile coluk cocugu ile mutlu huzurlu yuvarlanip gitsin....
Lüften bunu yapmayalim.....bari biz kadinlar yapmayalim....
tşk ederim canım istediğim gibi beni sorgulamak yerine mantıklı bi yaklaşımda bulunduğun için gerçibi çok arkadaşım bunu yaptı hepsine tşk ederim ama arada böyle bi tane çıkıyo işte
bir cucugun yeri annesinin yanıdır diyorum başka bişey söylemiyorum
bende öyle diyorum ama demekle olmuyor işte malesef:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?