Mantkl hanmlardan akl istiyorum

çok doğru söylüyosun canım ona o rahatlığı yaşatmıyacağım zaten onun ipiyle kuyuya inmem ben, zaten ben o adamı tamamen hayatımdan çıkarmaya çalışırken bu şekilde tekrar hayatıma girmesini istemiyorum

eğer bunları karşılaycak gücü varsa, kendisine ev açsın.. oğlunuzada bakıcı filan tutsun..

ona bu teklifi götürün..

arkadaşların söylediği gibi, yoksa üzülen yine siz olursunuz..

arkadaşım inan seni çok ii anlıyorum duygusal çatışman;mantığın;isteklerin derken...ama çok içten söylüyorum gerekiyorsa bağrına taş bas-ki yaşamayanlar buna tepkilenecektir-ama ben yaşadım biliyorum;sana tek tavsiyem uzak dur bu tekliften:1no2:

işte beni anlayan biriyle karşılaştım çok şükür hani derler ya bana attan düşen birini getirin attan düşenin ahlinden o anlar, benim yaptığımda bu zaten şuan yüreğime taş basmak ama bazı arkadaşlar yaşananları bilemdiği için konu dışı yorum yapıp beni üzüyorlar

eğer bunları karşılaycak gücü varsa, kendisine ev açsın.. oğlunuzada bakıcı filan tutsun..

ona bu teklifi götürün..

arkadaşların söylediği gibi, yoksa üzülen yine siz olursunuz..

tşk ederim canım istediğim gibi beni sorgulamak yerine mantıklı bi yaklaşımda bulunduğun için gerçibi çok arkadaşım bunu yaptı hepsine tşk ederim ama arada böyle bi tane çıkıyo işte

sana ne diyorum;ben çocuğumu bırakmak zorunda kalmadan önce bende bu kadar anlayamıyordum ama maalesef başına gelmeden anlayamıyor insan:roflol:bu yüzden hiç üzülme olumsuz tepkilere..Allah düşmanımı evladından ayırmasın derken benim başımada geldi!Başta çok sıkıntı çekeceksin manen ;annelik ne de olsa!ama dayanmak zorunda olduğunu anladığın gün inan bana arkadaşım hepsinden daha güçlü olduğunu fark ediyorsun.Aklını kullan ve bu işe girişme.Kafanı çook karıştıran olacak;ama şunu unutma davulun sesi uzaktan herkese hoş geliyor maalesef!

Neden evlenmeye acik olmasinki?

2 tane cocugu olmasini buna sebeb göstermeniz inanin bana cok absürd geldi...

Iste bakin sürekli ayni seyleri yapip duruyoruz, bir adim bile ilerleyemiyoruz bu konularda...

Bosanmis bir erkege gösterdigmiz anlayisi nedense bosanmis bir kadina gösteremiyoruz, yada göstermekmi istemiyoruz anlayamiyorum:1no2:

Erkektir, ihtiyaclari vardir, nasil yanliz kalsin, isini yapacak yemegini yapacak cocuklarina bakacak bir kadina ihtiyaci var mutlaka evlenmeli diyoruz, aciyoruz hatta.....

Peki bir kadinin ihtiyaclari yokmu? Anne olmasi ne olursa olsun yinede bir Kadin olmak istemesine engelmi?
Oda istemezmi kötü bir evlilikten sonra tekrar sevebilsin, güvenebilsin, evinde esi ile coluk cocugu ile mutlu huzurlu yuvarlanip gitsin....

Lüften bunu yapmayalim.....bari biz kadinlar yapmayalim....

bumuyani; bunu biz mantıklı kadınlar gibi karşı tarafın yada ne bileyim karşı taraf çevresinin anlayabileceği bir dünyada hala yaşayamıyoruz ve şartlar doğrultusunda olumlu yada olumsuz bunlara maruz kaldığımızda bu çaresizlik olabilir vs olan bize oluyor.

çok haklısın canım neden bi kadın olarak kendimizi diğer kadının yerine koyup düşünmüyoruzki anne olunca o kişinin elinden kadınlığı sevip sevilme isteği güzel düzenli huzurlu bir yuva isteği elinden alınıyo bir erkeğe güvenip onun kanatları altına girip huzur içinde yaşamayıi stemek her kadının hakkı sadece istemekde değil yaşama hakkı inş allahım herkeze nasip etsin

tşk ederim canım istediğim gibi beni sorgulamak yerine mantıklı bi yaklaşımda bulunduğun için gerçibi çok arkadaşım bunu yaptı hepsine tşk ederim ama arada böyle bi tane çıkıyo işte

elbetteki hoşuna gitmeyen yorumlarda alacaksın..

ama hayatta dimdik dur..

evlenmekte en doğal hakkın..

anne olabilirsin ama aynı zamanda da bir kadınsın sen..

ayrıca oğlunu yanına alamamış olabilirsin.. maddi durum elvermez, anne baban bakmaz, iş bulamazsın,

hem o çocukları baba evinden getirmedin.. babalarındada kalabilir..bunda abes, anormal bir durum yok..

boşanınca çocuk illa ki annede kalacak diye bir kural da yok..

ilerde maddiyat düzeltirsin, geleceklerini güvenle kurabileceğini düşünürsün yanına alırsın tekrar..

onlarla iletişimi koparmadığın müddetçe sorun olmaz sanıyorum..

inşallah dilediğin şeylere kavuşursun arkadaşım..

sevgiler..

(bir nebze de olsa fikir verebildiysem sevindim..)

ben msjımla anneyı yargılamadım kı sadece fıkrımı söyledım kendımı o coocugun yerıne koydum babanesının yanında olanın.

önemli olan kimin yanında olduğu değil;nasıl bakıldığı??elbette annenin yanında olmalı ama dedim ya bilinmeyen, kimsenin aklına gelmeyecek durumlar yüzünden ne yazıkki bu acı sonucu birçoğumuz yaşıyor...bunu yaşamaya başladıktan sonra ;benim yanımda olmalı çaresini bulana kadar hepimiz nasıl bakıldığıyla kendimizi yiyip bitiririz..iyi bakılıyor olması bile bir nebze ama ufacık bir umut olabiliyor

ve acı olan bunu biz anlayabiliyoruz;kadın olan yada anne olan..bir yanımız acıyor dolayısıyla..sol yanımız eksik kalıyor..

canım inşallah en kısa zamanda üzntülerin yerine mutluluk gelir bencede daha çok genşsin karşına inşallah iyi birisi çıkarda çacuklarınla mutlu olursun
ev olayına da kesinlikle hiç sıcak bakmıyorum sevgiler...

sonuçta eski eşini sen tanıyorsun ne maksatla ev açmak istediğini ev açsa bile ne kadar süre bakabilecek maddi imkan sunacağını sen bilebilirsin. onun açtığı eve taşınsan kendi hayatını kurabilme bir işe girebilme şansında ortadan kalkacak.
bence eski eşin sırf sen yeniden evlenme diye kızını geri almakla gözünü korkutmuş. şu an evleniyorum desen gerçekten iki çocuğunu alıp kendi bakabilecek mi pek sanmıyorum..
yalnızlık tabiki allaha mahsus ama sütten ağzın yanmış yanlış kararlar vermemek için psikolojin iyice düzelmeden ikinci evliliğe pek sıcak bakma derim. tabiki sevmek sevilmek hakkın. ama gerçekten üvey babaların hepsi son zamanlarda dizilerde gösterilenler gibi tatlı sevecen benimseyen kabullenen kişilikler mi olur bilemiyorum. allah korusun...
mantıklı insanlarsa kayınpederinle konuşmayı denesen? allah yardımcın olsun.

beyaz toprak oğlun kaç yaşında?
kızını bırakamazken oğlunu babanesine vermeyi nasıl kabul ettin?
ayrıca ya ilerde evlenirsem,çocuklar bu düzene alışmasın demek ne onu anlamadım?
kızın her gece seninle yatarken oğlun sana hasret.bu nasıl bir paylaşımdır?
lütfen bana kızma...inan kafam allak bullak oldu.
herkes boşanabilir ama çocuklarının birinden vazgeçmenin sebebi nedir?
gerçekten merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…