- Konu Sahibi beyaz toprak
-
zor bır durum allah yardımcın olsun ..
bence kabul etme
ıster ıstemez hayatına mudahale edecektır hayatını ona endeksleme bence hem bu devırde
kımseye guven olmaz.
sevgili beyazım yaşadığın sıkıntıları biliyorum... bence sakın teklifini kabul etme canım... nafakada bile zorluk çıkaran eşin yarın birgün seni ortada koymayacağı ne malum..senin mücadeleni biliyorum ve mücadeleye devam edeceğinide inanıyorum..rabbim birgün inşallah bir iş kapısı açar canım..bence doğru yoldasın....Şeniz
beyascım bende kabul etme diyenlerdenim..çünkü sözünü tutacağına inanmıyorum.tutsa bile kendinde sana karışma hakkını bulacaktır..birde eşinin tutarsız haraketlerini en iyi bilensensin..sen ev tutarsın2gün sonra ben vazgeçtim..annemlerle barıştım başının çaresine bak diyebilir..
iş için vrdiğin mücadeleleri biliyorus canım..sakın yılma..rabbim her zaman mazlumun yanındadır..
iş bul kendin bak demiş çogunluk
beyazın bu konudaki sıkıntısı bir yılı aştı sürekli iş arıyor fakat olmuyor,ee genelde biliyoruz zaten bunun kolay olmadığını iş bulsa bile buldugu işin ancak kirayı karşılayabileceğini ,sonra o çalışırken çocukların ne yapacağı kısmı var, ailesinin yanına alsa ev ve ev ahalisi buna müsait değil,bakıcı tutsa yada kreşe verse,maddi olarak mümkün değil
durum karışık yanii
Öneri hiç mantıklı gelmedi bana da.
Madem bakabilecek durumu var siz işe girene kadar çocuklar ailenizin yanındayken onların masraflarını karşılasın.
Ev açmak filan kendine yer hazırlıyor gibi.lmaz:
Çok üzüldüm durumunuza,inş. en kısa zamanda bi iş bulabilirsiniz
teklifide kabul etmeyin bece de,k.babanızda sizden yana olur inş.
Allah yardımcınız olsun:teselli:
evlenmek içinmi vazgeçtiniz çocuklarınızdan?
neden velayetlerini almadınız?
çok rahat gördüm sizi.
el ne kadar bakar demişsiniz..
ben asla bırakmam ne babaannesine,ne babasına..
ki evlenecek bide üvey anne bakacak..
siz bunu kabullenirmisiniz?
Allah göstermesin,düşünemiyorum bile.
niye çocukları yanınıza almıyorsunuz ki
bence onların yeri sizin yanınız
ailenizinde böyle bişeye karşı çıkacağını sanmıyorum
iyi görmeden durabiliyorsunuz
bence babada onları başından atmak istiyor
alın çocuklarınızı evlenmeyi falanda aklınızdan çıkartın
2tane çocuğu olan bir kadının çocuklarını bırakıp evlenmesi hiç hoş gelmiyor banaçocuklarınızla mutlu olmak varken gidip elin adamında mutluluk arıycaksınız
bunlar neden derseniz yazınızdan evlenmeye açık oluşunuzu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?