Mantkl hanmlardan akl istiyorum

ev ne açıyo sana versin parayı iki çocuğunada annenlerin evinde bak sende hem iş bulur çalışırsın

böyle bişeyi ailem kabul etmez oda kabul olmayacağını bildiği için ayrı ev açma teklifiyle geldi zaten neden deseniz benim annemin ikinci evliliği ve anneminde benim oğlumdan 2 yaş büyük bi oğlu var iki yaşları yakın erkek çocuğu ve kızım annem 50 yaşında artık hayatın yorgunluklarını üzerinde taşıyamaz hale gelmiş biri ve annemin eşi sizce böyle bi ortam bu çocuklar için ne kadar sağlıklı ve huzurlu olur

Bi saniye annenizin çocuğu var 2 yaşına yakın?
Anneniz 50 yaşın da yargılamak gibi olmasın merakımı cezbetti yalnızca ben mi yanlış anladım..

beyazcım cnm arkadaşım,öncelikle konunu ilk gördüğüm anda deniz_güneş arkadaşımızın bu sözlerini dile getirmeyi düşündüm kii zaten dile getirilmş ve çok doğru gerçekten çevremizden bu tip olayları çok duyuyoruz,
eşinin karakterini senden dinlediim için azda olsa biliyorum,
sünnet olayında bile tutarsız haraket etti,
zati hala sende gönlüde var gibi,bide evlenmeyi düşünmemeside ilginç,senden beklentisi var gibi,bu teklif bana biraz tekrar birlikteliğe yol açmak gibi geldi bana,
tabii şu açıdan bakmak çok güzel büyüklerin olmadan çocuklarınla yanlız bi evin içinde kendi kuralların doğrultusunda yaşamak,pek çok arkadaşımızın dediği gibi keşke güzel bi iş bulup kendin yapabilsen,eşinin teklifinde bu zor olur be cnm.herşeyinizi karşılayınca sanki boyun eğmek zorunda kalabilirsin,en son karar senin tabii,içinden ne geliyosa öle haraket et,Şeniz
allah kolaylık versin cnm,hakkınızda hayırlı neyse o olsunCADIARZU

Bi saniye annenizin çocuğu var 2 yaşına yakın?
Anneniz 50 yaşın da yargılamak gibi olmasın merakımı cezbetti yalnızca ben mi yanlış anladım..

yanlış anlamışsın cnm,beyazın oğlu ilkokula yeni başladı,oğlundan 2 yaş büyük kardeşi var.

canım benim valla bana ohh dedirtecek msj yazmışsın ne kadar güzel dile getirmişsin umutlarımı isteklerimi düşüncelerimi duygularımı gerçekten çok tşk ederim kızım konusundaki soruna gelince aslında ben mahkemede kızım için çok mücadele ettim büyük ihtimallede alıcaktım ancak eski eşim benimle bi görüşme yaptı ve velayet sana geçerse ve sende olurda bi gün evlenirseniz ben kızımın yabancı bi erkeğin evinde büyümesini istemiyorum sen şimdi güzellikle velayeti bana ver yoksa ben senin huzurunu kaçırmka için elimden geleni yaparım velayeti bana ver evleninceye kadar kız sende dursun yine ve hiç bir zaman çocukları görmede sorun yaşamıyacaksın bunu üzerien bende ikna olarak çocukların ikisininde velayetini verdim ama eğerki imkanlarım 180 derece döner ve kızımı alabilirim tabiki evlensemde vermem kızımı

ben olsam ev fikrini kabul etmem. bazı erkekler, ayrıldıktan sonra da karı-koca durumunu devam ettirmeye çalışıyor. kıskançlık, bencillik ya da açgözlülük, sebep ne bilemiyorum. onun tuttuğu eve çıkarsanız, sizden böyle talepleri olabilir.
ya da kiraya çıkarsınız, evin kirasını ödemez. nafakada zorluk çıkaran adam, kirada da sorun çıkarır gibi geldi bana. o zaman olan size olur. aileniz de pek hoşlanmaz bu durumdan. bence yapabiliyorsanız, iki evladınızı da almaya bakın. çocuklarınızın babası da annesini yoracağına, size verdiği nafakayı arttırsın. iki çocuğunuz da sizinle olsun.
ilerde uygun bir kısmetiniz çıkarsa(umarım), çocuklar ikinizle de kalacak şekilde ayarlamaları yaparsınız.
ev fikrini kabul etmeyin bence. sonrasında, istemediğiniz taleplerle gelebilir eski eş.A

ben size soru sordum konuyu ayrıntılarıyla bilmeiğim için.
rahat derken,evlenmeye niyeti yok demişsiniz eski eşiniz için.
evlensede yeni eşi baksa,gibi olmuş biraz..
yani rahat yazmışsınız demek istedim.
neyse özür dilerim yinede kırdıysam.

sağolasın canım adamdan kurtuldum ama onun sorunları ve sorunlarından kurtulmak için aradığı saçma sapan çözüm yollarından kurtulamadım şuan ailesiyle baya bi arası açık ve kabak yine bana apatladı gurur yapmış beyfendi annesine çocuğu baktırmıcakmış ama boşanırken yırtıyodu kendini çocukların velayetini ban vereceksin benim akpımda büyüyecekler diye valla her gün biraz daha şükrediyorum böyle tutarsız bi adamdan ayrıldığım için şu çocuklarım içinde bi çıkar yol bulabilsem şimdi tamam derim 2 3 ay sonra babam çocuğu getir dedi der babam o benim der yine ortada kalan ben olurum bunların sağları solları belli olmuyorki canım

tşk ederim bende sizi yanlış anlamış olabilirim eski eşim artık benim için hiç bişey ifade etmediği için onun aslında evlenmesini cidden istiyorum belki doğru düzgün bi hayat kurar kendine, daha sağlıklı düşünebilir diye yoksa evlensede babası oğlumu onlara vermez onuda biliyorum ama en azından böyle arada gurur yapıp oğlanı nereye yerleştirsem diye düşüneceğine kendi evinde olur anlatabildimmi sağda solda çocukçağız ne kadar üzüldüğümü iananın anlatamam

bi yandanda düşünüyorum eski kayım pederimi arayıp bu knuyu onlarlama konuşsam onlarıda ilgilendiren bi şey bu çünkü ve ben adamın çocuğa bakmıcaz dediklerini sanmıyorum kafam çok karışık hanımlar yaa ev konusu banda hiç mantıklı gelmiyor ama oğlumun ortada kalmasını ordan oraya sürüklenmesinide istemiyorum

Is bulmak nekadar zordur bilirim ben

Büyük allahim sana biran önce hayirli dolgun maasli bir is versin insallah:Saruboceq:

canim yokmu böyle cevrende tanidigin filan sana is ayarlayabilen

bide is sorarken cocuklarima bakamilmek icin ise ihtiyacim var desen acaba patronlar insafa gelip vermezmi sana is:gitme:

meslegin varmiki

benim de aklıma ilk gelen şey bu altı çizili bölüm oldu.
bir araya gelmek için bahane sanki

bana hiç mantıklı gelmedi ve güven vermedi.sanki boşandığına pişman olmuş gibiCADIARZU

canım benim,, tabiki evlatların iki arada olması iyi bir durum değil,,,ama ,,kafanı bulandırma bence ..alalh hakında hayırlısını versin canım,,

Öncelikle Allah yardımcınız olsun .. Bana eşinizin söylediği hiç mantıklı gelmedi . Acaba aileniz oğlunuzu da yanınıza alıp bakmanıza izin verir mi ? Ailenizin bir itirazı yoksa eğer oğlunuzu da yanınıza alın eşiniz de maddi anlamda üzerine düşeni yapsın . Bence sizin için böylesi daha iyi olur..

bir iş bulsan çocuklarınıda yanına alsan daha iyi olur,ailen çocuklarını istemiyormu?

Bu yazdıklarınızı da yeni gördüm , daha çok üzüldüm . Kadın olmak ne zor şey , ha deyince uygun temiz iş de bulunmuyor .. Çoğunluk ta ev açma fikrine karşı ben de dahil ... Bilemiyorum hakkınızda hayırlısı olsun , sonunuz feraha kavuşur İnşallah canım ..

bir iş bulsan çocuklarınıda yanına alsan daha iyi olur,ailen çocuklarını istemiyormu?

direk bana istemiyoruz diye kullanılan bi cümle yok ama çocuklarımı yanıma alıcam dediğimdede çok huzurlu olacağımızı sanmıyorum canım, gergin bi ortamdada ne ben nede çocuklarım huzurlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…