- Konu Sahibi beyaz toprak
-
ev ne açıyo sana versin parayı iki çocuğunada annenlerin evinde bak sende hem iş bulur çalışırsın
Bi saniye annenizin çocuğu var 2 yaşına yakın?böyle bişeyi ailem kabul etmez oda kabul olmayacağını bildiği için ayrı ev açma teklifiyle geldi zaten neden deseniz benim annemin ikinci evliliği ve anneminde benim oğlumdan 2 yaş büyük bi oğlu var iki yaşları yakın erkek çocuğu ve kızım annem 50 yaşında artık hayatın yorgunluklarını üzerinde taşıyamaz hale gelmiş biri ve annemin eşi sizce böyle bi ortam bu çocuklar için ne kadar sağlıklı ve huzurlu olur
Siz boşanmışsınız, şimdi sanki ''sana ev açayım, arada geleyim, arada ben de kalayım, iki arada bir derede geçinelim, zaten babamın evinde durumlar kötü ben de sıkıldım, arada sen de arada orda ben de geçinir giderim'' falan filan diyor gibi geldi bana..Anladın?
Boşandıktan sonra böyle şeyler teklif eden erkekler çok var da , ordan biliyorum..
Ama bana pek de mantıklı gelmedi açıkcası..:1ninca:
Bi saniye annenizin çocuğu var 2 yaşına yakın?
Anneniz 50 yaşın da yargılamak gibi olmasın merakımı cezbetti yalnızca ben mi yanlış anladım..
sıkma sen canını.durumun gerekçeleri seni ilgilendirir
açıklama yapmak zorunda da değilsin kimseye
ben de kabul etme diyenlerdenim ki eski eşini herkesten çok sen tanırsın
sen güvenemiyor ve tereddüte düştüysen vardır bi bildiğin
hem gün bugün değil bakarsın bi işin olur.istediğin gibi kurarsın hayatını
oğlunu da alırsın yanına belli mi olur.şu anki durumun teklifi kabul etmeye uygun görünse de(ailenin yanında,oğlundan uzak) azcık sabır...
belki çocuklarının velayetini de alırsın
ben bi şeye takıldım
kızın, okul yaşına gelmeden evlenirsen babaya gidecek!!!
sonrasında iş buldun velayetini aldın diyelim ve oldu ya evlendin yine mi babaya verilecekler?
peki o arada sen değil de baba evlendi aynı şart onun için de geçerli mi?
ben evlenmek için çocuklarımdan vazgeçmedim geçmemde 10 tane koca boşayabilirim ama onlardan beni kimse koparamaz velayetlerini alamadım çünkü benim yaşam imkanlarım ve aile ortamım buna müsait değil bir iş sahibi değilim ailemin yanında yaşıyorum ve anneminde (ikinci evliliği) iş aramıyomuyum tabiki arıyorum ve bunun için ne mücadeler verdiğimi ne badireler atlattığımı burdaki bir çok arkadaşım bilir asla bırakmam diyebilirsiniz maddi manevi her şekilde yanınızda olan bi aileniz yada kendi geçinizi sağlayabilecek kadar parayı kazanabilecek bir işe sahip olursanız bırakmazsınız dimi ve çektiğim sıkıntıları bilmeden ne kadar rahatsıznız sözünden ötürü sizden bir özür bekliyorum ama dileyip dilememk sizie kalmış
beyazcım cnm arkadaşım,öncelikle konunu ilk gördüğüm anda deniz_güneş arkadaşımızın bu sözlerini dile getirmeyi düşündüm kii zaten dile getirilmş ve çok doğru gerçekten çevremizden bu tip olayları çok duyuyoruz,
eşinin karakterini senden dinlediim için azda olsa biliyorum,
sünnet olayında bile tutarsız haraket etti,
zati hala sende gönlüde var gibi,bide evlenmeyi düşünmemeside ilginç,senden beklentisi var gibi,bu teklif bana biraz tekrar birlikteliğe yol açmak gibi geldi bana,
tabii şu açıdan bakmak çok güzel büyüklerin olmadan çocuklarınla yanlız bi evin içinde kendi kuralların doğrultusunda yaşamak,pek çok arkadaşımızın dediği gibi keşke güzel bi iş bulup kendin yapabilsen,eşinin teklifinde bu zor olur be cnm.herşeyinizi karşılayınca sanki boyun eğmek zorunda kalabilirsin,en son karar senin tabii,içinden ne geliyosa öle haraket et,Şeniz
allah kolaylık versin cnm,hakkınızda hayırlı neyse o olsunCADIARZU
ben size soru sordum konuyu ayrıntılarıyla bilmeiğim için.
rahat derken,evlenmeye niyeti yok demişsiniz eski eşiniz için.
evlensede yeni eşi baksa,gibi olmuş biraz..
yani rahat yazmışsınız demek istedim.
neyse özür dilerim yinede kırdıysam.
sevgili arkadaşım
,,,,bu teklifi, kesinlikle kabul etme bu geri dönüşün bir başlangıcı olur,,kısa sözün özü,,
Beyaz Toprakcım, o kadar oldu mu ya boşanalı? Zaman nasıl da geçiyor..?kafamçokkarıştı
Şimdi eski eşinin ne amaçla sana ev açmak istediğini de anladıysam arap olayım..kafamçokkarıştıKendi bakamıyorsa oğlana, onu da sana versin? İstemez misin?CADIARZU
Durumlar iyi değil demişsin, hadi ev açtı diyelim, tekrar maddi anlamda bir ev sorumluluğunu kaldırabilecek mi? 3 ay sonra ben kirayı veremiyorum derse?
Ya da ben evleniyorum, bakamıcam size derse?
Bilmem anlatabildim mi?
Eski eşin bana pek güven vermedi..Amacını anlamadın aslında baştan da dediğim gibi.CADIARZU
Siz boşanmışsınız, şimdi sanki ''sana ev açayım, arada geleyim, arada ben de kalayım, iki arada bir derede geçinelim, zaten babamın evinde durumlar kötü ben de sıkıldım, arada sen de arada orda ben de geçinir giderim'' falan filan diyor gibi geldi bana..Anladın?
Boşandıktan sonra böyle şeyler teklif eden erkekler çok var da , ordan biliyorum..
Ama bana pek de mantıklı gelmedi açıkcası..:1ninca:
böyle bişeyi ailem kabul etmez oda kabul olmayacağını bildiği için ayrı ev açma teklifiyle geldi zaten neden deseniz benim annemin ikinci evliliği ve anneminde benim oğlumdan 2 yaş büyük bi oğlu var iki yaşları yakın erkek çocuğu ve kızım annem 50 yaşında artık hayatın yorgunluklarını üzerinde taşıyamaz hale gelmiş biri ve annemin eşi sizce böyle bi ortam bu çocuklar için ne kadar sağlıklı ve huzurlu olur
bir iş bulsan çocuklarınıda yanına alsan daha iyi olur,ailen çocuklarını istemiyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?