- Konu Sahibi beyaz toprak
-
evlenmek içinmi vazgeçtiniz çocuklarınızdan?
neden velayetlerini almadınız?
çok rahat gördüm sizi.
el ne kadar bakar demişsiniz..
ben asla bırakmam ne babaannesine,ne babasına..
ki evlenecek bide üvey anne bakacak..
siz bunu kabullenirmisiniz?
Allah göstermesin,düşünemiyorum bile.
benim durumum malesefki keyfi bi durum değil hayatım evet yanlış bi evlilik yaptım ve tekrar evet eşimle uyumumuzu çok fazla gözden geçiremeden onun isteği üzerine çocuğum oldu diyeceksinki 2. si neden oldu oda korunduğum halde oldu ne yapsaydım aldırsamıydım dünyaya gelecek bi can varsa geliyor ama evliliğimi çocuklarım için sürdürmek adına çok çaba sarfettim ama olmadı olmayıncada zorlamanın bi anlamı yok şimdi burda konu şu neden boşandm ve boşanacaksam neden çocuk yaptım yaptıysam neden yanıma almadım değil, ama bunların hepsinin cevabına var bende yalnız sorunum bu değil:1no2:Ya ben anlamıyorum evleniyorlar çocuk doğuruyorlar .
Boşanıyorlar sonra da annane, babane bakıyor çocuğa.
Bakabilir ama evleniyorsan çocuğunu yanına alacaksın ne öyle .
Benim bir tanıdığım var ilk eşinden ayrıldı .İkinci eşinin ailesinden ilk çocuğunu gizliyorlar.
Kocaman kız oldu. Ben o çocuğun psikolojisini düşünemiyorum. Neden peki hanım efendi veya bey efendi tekrar evlenecek diye .
Çocuğu yanına almıyor neden yaptın madem o çocuğu.
Doğurmayın ya madem ilerde bu çocukları başınızdan atacaksanız yapmayın çocuk mocuk .
Beni de ananem büyüttü ve nefret ediyorum bu şekilde olmasından herkez ne kadar keyfine düşkün.
Olan çocuklara oluyor.
Ben olsam kabul etmem:umursamaz:
yarin birgün sana ben bakiyorum diye hayatina müdahele etmeye kalkisir:sinifsinif:
neden bir is bulup kendi düzenini kendin kurmuyorsun, annen cocuguna baksa sende calissanCADIARZU
hem neden cocuklarin kücük oldugu halde velayet babasindaki, yavrucagin annesi oldugu halde neden babanesi büyütüyor, acidim simdi oglunamafoldumben
ben senin yerinde olsam bi iş bulur kendi imkanlarımla çocuklarıma bakar bir daha evlenmeyi aklımın ucundan dahi geçirmezdim
keşke boşanmadan önce bir iş bulup velayetleri üzerinize alsaymışsınız gerçi hala bunu yapabilirsiniz dava açarak tabi önce iş bulmanız gerekiyo
bunları yaptıktan sonrada eğer olurda tekrar evlenirseniz lütfen ama lütfen bu kişi sizi çocuklarınızla beraber kabul edicek biri olsun
Ben senin için yazmadım arkadaşım genel konuştum.benim durumum malesefki keyfi bi durum değil hayatım evet yanlış bi evlilik yaptım ve tekrar evet eşimle uyumumuzu çok fazla gözden geçiremeden onun isteği üzerine çocuğum oldu diyeceksinki 2. si neden oldu oda korunduğum halde oldu ne yapsaydım aldırsamıydım dünyaya gelecek bi can varsa geliyor ama evliliğimi çocuklarım için sürdürmek adına çok çaba sarfettim ama olmadı olmayıncada zorlamanın bi anlamı yok şimdi burda konu şu neden boşandm ve boşanacaksam neden çocuk yaptım yaptıysam neden yanıma almadım değil, ama bunların hepsinin cevabına var bende yalnız sorunum bu değil:1no2:
Beyaz Toprakcım, o kadar oldu mu ya boşanalı? Zaman nasıl da geçiyor..?kafamçokkarıştı
Şimdi eski eşinin ne amaçla sana ev açmak istediğini de anladıysam arap olayım..kafamçokkarıştıKendi bakamıyorsa oğlana, onu da sana versin? İstemez misin?CADIARZU
Durumlar iyi değil demişsin, hadi ev açtı diyelim, tekrar maddi anlamda bir ev sorumluluğunu kaldırabilecek mi? 3 ay sonra ben kirayı veremiyorum derse?
Ya da ben evleniyorum, bakamıcam size derse?
Bilmem anlatabildim mi?
Eski eşin bana pek güven vermedi..Amacını anlamadın aslında baştan da dediğim gibi.CADIARZU
Siz boşanmışsınız, şimdi sanki ''sana ev açayım, arada geleyim, arada ben de kalayım, iki arada bir derede geçinelim, zaten babamın evinde durumlar kötü ben de sıkıldım, arada sen de arada orda ben de geçinir giderim'' falan filan diyor gibi geldi bana..Anladın?
Boşandıktan sonra böyle şeyler teklif eden erkekler çok var da , ordan biliyorum..
Ama bana pek de mantıklı gelmedi açıkcası..:1ninca:
Ben senin için yazmadım arkadaşım genel konuştum.
Bazı arkadaşlar evlenirsen çocukların düzeni bozulur demiş(haklılar da)Buna istinaden yazdım .
Sakın ama sakın çocuklarını başka biri için gözden çıkarma.
Bi şekilde aslın da onları çok istediğini ama alamadığını göster alamasan da sık sık ara.
Zor bir ihtimal ama eşinle barışabilirsin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?