Mantıklı Olan Hangisi?

Biordanbiburdan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2024
1.446
1.293
Kızlar sizce gram altın yapmak mı daha mantıklı şu dönemde, yoksa dolar mı?
Siz birikim yapacak olsanız hangisini tercih ederdiniz ?

Hiçbir zaman tek bir şeye yatırım yapmak mantıklı değil. Paranızı 3 ya da 4 e bölmek makbul olandır.
Altın
Dolar
Euro
Gümüş bunlardan parça parça almak daha mantıklı. Tek bir şeye yatırım her zaman riskli olur.
(Yatırım tavsiyesi değildir)

Hiçbir zaman tek bir şeye yatırım yapmak mantıklı değil. Paranızı 3 ya da 4 e bölmek makbul olandır.
Altın
Dolar
Euro
Gümüş bunlardan parça parça almak daha mantıklı. Tek bir şeye yatırım her zaman riskli olur.
(Yatırım tavsiyesi değildir)
Bana nedense birden çok şeye yatırım yapınca takibi zor olcakmış ve kaybı da bu sebeple kolay olacakmış gibi geliyor.
Zamanında da borsaya girmiştim mesela, birden fazla hisseye girmiştim. O bile beni geriyordu 🤣

Bana nedense birden çok şeye yatırım yapınca takibi zor olcakmış ve kaybı da bu sebeple kolay olacakmış gibi geliyor.
Zamanında da borsaya girmiştim mesela, birden fazla hisseye girmiştim. O bile beni geriyordu 🤣
Altın gümüş dolar alıp yatırım yapacaksanız bu uzun vadeli olmalı. Takip etmenize gerek yok . Al sat mı yapcaksınız borsa gibi düşünmeyin

İkisinden sırayla yap, tek tarafa bağlama. Biz öyle yapıyoruz. Ya yarı yarıya bölüyoruz yatırımı ya da bir ay biri bir ay diğeri

Kesinlikle 1 gram yada ceyrek altın asla zararda olmazsınız Mobil bankacılıktan dolar altın sıkıntı çok komisyon alıyor bozdururken vs
Evet mobil bankacılık üzerinden rakamlar çok oynuyor dediğiniz gibi.
Ama alış kadar satış rakamı da farklı oluyor piyasaya göre. Doğru zamanda hareket etmek gerek sanırım..

X