Mantık mı? aşk mı?

Escircassian

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
850
202
133
40
Selam kızlar bana eski konularımda çok güzel fikirler verdiniz, yine bir akıl karışıklığı söz konusu ve danışmak istiyorum..Ama bu defa güzel bir akıl karışıklığı diyeyim..
Konuma başlamadan önce bir ön hatırlatma yapmak isterim...Ben Ekim 2011 yılında evlendim ihanet yüzünden de 2 ay sonra ayrıldım, mahkeme bizi geçen sene boşadı ama davam yargıtaya temyize gitti temyizden de geçen ay onanarak geri döndü Allahın izniyle çok kısa sürede resmi olarak tamamen bitecek...
Konumda şu... Malum 1,5 sene önce ayrıldım ama medeni durumum resmi olarak kesinleşmediği ve yasal olarak sadık kalma hükmü de bulunduğu için kimseyle flört etmemeye çalıştım..
Çalıştım derken bu sürede hayatıma bir çok kişi girmeye çalıştı ama ben müsade etmedim ha kimseyle görüşmedim diyemem tabiki sadece oturup kahve içtiğim sohbet ettiğim arkadaşım olarak nitelendirdiğim kişiler elbette oldu...
Şimdi kafa karışıklığım şurada başlıyor...Hayatıma, ayrılma kararı aldığım ilk günden beri red etmeme rağmen ısrarla birisi girmeye çalışıyor hatta bu insan aslında ayrıldığım eşimle çıkarken bile gözü benim üstümde olan biriymiş, ayrıldığım anda çıktı ortaya ben tavrımı koydum benim için ümitlenmemesini, onunla duygusal anlamda birşeyler yaşayamayacağımı söyledim..Sebebi ise açıkçası onu kendime yakıştıramam ve ne bileyim belki çok yanlış gelecek size ama eğitim durumu benden düşük...
Ama bu 1,5 sene içerisinde hep ama hep hayatımın bir yerinde oldu kız arkadaşlarımla bir yere gitsem olduğum mekana ya birini yollar( başıma birşey gelmemesi için) yada geç bir saatse eve kadar aracıyla takip eder eve girene kadar gözetler...Ama bunu hiç rahatsız ederek yapmaz...Arkadaş ortamında da aktif olarak görüşürüz ben ona duygusal birşey olamayacağını söylediğim anda arkadaş olarak kalalım dedi bende sen bilirsin dedim ama hissediyorum o beni arkadaş olarak asla görmüyor ki çevremdekilerde aynı şeyi söylüyor..
Bana karşı yaptığı jestlerin haddi hesabı yok hepsini teker teker yazmaya gerek yok...Aslında beni bukadar sahiplenmesi benimle ilgilenmesi çok hoşuma gidiyor ben ayrıldığım eşimden bile böyle sahiplenme görmemiştim, ki bu kesinlikle göstermelik değil gerçekten çok ama çok iyi bir insan bunu da nasıl biliyorum biz onunla aynı toplumdan geliyoruz ve herkes onun için aynı görüşte...
Arkadaşlarımın çoğu iyi adam iyi insan değerlendirmelisin diyor...
Peki sizce hayatınıza birini sokabilmek için bir insanın iyi adam olması yeterlimi aşk olması gerekmiyor mu? malum zor bir dönem geçirdim evet çok aşık olarak evlendim ama çok büyük bir hayal kırıklığıyla ayrıldım dolayısıyla bazen aşkın önemi yok diyorum sana değer veren biri olsun yeter diyorum ama hissedemeyince de vaz geçiyorum... Sizin fikriniz nedir bu konuda Aşk mı Mantık mı?

tam boşanmadıgınız için. ön yargılı davranıp red ediyo olamazmısınız.
böyle bi ilişkiye hazır degilim. gibi.
boşandıktan sonra belki sizdede bi kıpırtı vs. olucaktır

Bence cok abartmis o kisi. Ona mi kalmis senin basina birsey gelmesin diye araciyla evine kadar takip etmek?

Bir de dikkatimi ceken su oldu. Sen eski esinle birlikteyken bile gozu sendeymis. Adam olan, basi bagli kiza bakmaz, aklindan silmeye bakar.
Saplantili bir durum gibi geldi bana ve asla masum bulmadim acikcasi. Ben korkarim izin vermedigim halde bu kadar gozu ustumde olan adamdan.
Tabii senin hislerinde onemli. Sevmiyorsan ama mantikli mi diyorsan, dedigim gibi, mantiksiz bence.

Son düzenleme:

tam boşanmadıgınız için. ön yargılı davranıp red ediyo olamazmısınız.
böyle bi ilişkiye hazır degilim. gibi.
boşandıktan sonra belki sizdede bi kıpırtı vs. olucaktır

aynen sizin dediginiz gibi birseyde olabilir konu sahibi dikkate al :)

Evet aslında bunuda düşündüm belki bu durumda zamana bırakmak en iyisi olacak..Kaldı ki zaten dediğim gibi medeni durumum resmi olarak bitmeden birşey yaşayacak değilim

Evet aslında bunuda düşündüm belki bu durumda zamana bırakmak en iyisi olacak..Kaldı ki zaten dediğim gibi medeni durumum resmi olarak bitmeden birşey yaşayacak değilim

uzun flört döneminde bile kişi yeni ilişkiye kendini uzun süre acamıyor.
içimdekiler bitsin diyip düşünüyo.

Böyle düşünmekte kesinlikle haklısın ama bu bir başkası olsaydı bende öyle düşünürdüm fakat biz kafkas kökenliyiz zamanında aynı toplumda bulunmuşluğumuz oldu benim hayatımda biri olduğunu öğrenince ne bana birşey dedi nede yanlış hareketi oldu sadece ben ayrıldıktan sonra bunu açıkladı...Takip konusuna gelince de eski eşim alkolun etkisiyle sapıtabilecek birisi her hangi bir oluşabilecek tacize karşı bir önlem diye açıklıyor...(bundan bende rahatsız olup sormuştum)

uzun flört döneminde bile kişi yeni ilişkiye kendini uzun süre acamıyor.
içimdekiler bitsin diyip düşünüyo.

zaten 2 aylık evlilik olmasına karşı 8 yıllık flört dönemimiz oldu atlatması zor oldu belki de hissizliğimin sebebide bu olabilir.

☆★ eski eşinizle severek evlenip üstüne ihanet yasamissaniz bence çok düşünmeye gerek yok demek ki sevgi yeterli olmuyomus bence ilgi ve değer " seviyorum " kelimesinden çok çok önce gelmeli diye düşünüyorum hem şu da bi gerçek ki sizi seven insan sizi mutlu eder ama sevdiğiniz insan acı verir ben sevilmeyi tercih ederdim yerinizde olsam kafa yapısı uyuyosa ve düzgün dürüst bi insansa neden olmasın yani... hem hemen ciddi bi ilişkiye atlicak değilsiniz ayrılık üzerine 1,5 yıl erken bi süre bunun siz de bilincindesiniz zaten...cevrenizdekilere katılıyorum bence de değerlendirmelisiniz... size değer veren korumaya çalışan insan size kendinizi dünyanın en güzel kadını gibi hissetmenize sebep olacaktır e bu da gayet güzel bi şey ;-)

ßůšr@

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…