Mantık ile Aşk Arasında, İki Gönül Arasında...

size sadece iyi niyet gösterebiliyorum ve inşallah böyle bir duruma en kısa sürede düşerek beni anlamanızı temenni ediyorum.

Hakkını helal et canım, beddua eder gibi deme böyle, bak zaten taa ne zamandır yalnızım, bünyem kaldırmaz yazık bana:|
Senin de Allah yardımcın olsun, hakkında hayırlısını versin diyorum.

İnsanların karakterini,hayatını,yaşadıklarını,ruh halini bilmeden böyle yorumlar yapamayız, bence büyük konuşmuşsunuz, ayrıca herkesin kısmeti de kendinedir...

:) İğnem var azıcık. Ama tarih 16/02/2014 yakın tarih... Peşinden koşması hikaye zaten.. bir sevgi ne kadar büyük olursa kalıcı olur. diğeri elde etme isteği.. tatmin olma isteği... elde edince herşey belkide değer kaybeder... kimse bir değil.. bazısı el üstünde tutar bazısı sadece amaç peşinde olur...

Aklını sen kendin karıştırmışsın. Hiç bir zaman çivi çiviyi sökmez. Yanlış yaparsın. Sevmediğin kişi sana mutsuzluk verir.

Biz ne kadar fikir verirsek verelim kader bu ALLAH sana yol göstersin. Benimde zihnim çok karıık...

Evlenmek için aday var hep aynı soru için ısındımı ...HAYIR bir kere ısındı hem de çoştu ama o iş olmaz cevabııı...

Neyse hakkında hayırlısını dile ALLAH a sığın tek yardım edebilecek o..

ben genelde iç sesimi dinlerim... beni pişman etsede kendi kararım. biz ne söylersek sen uygularsan sonra bize uymuş pişman olmuş olursun...

Zor durum..nacizane fikrim bi muddet ikisindende uzak durun..kafanizi iyice toplayin..ve ikisinden biriyle mutlu olur muyum yoksa ikisindende uzak hayatim daha iyi gibi dusuncelerinizin hangisi agir geliyor buna karar verin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tam sopalıksın yaaa

hangi yürek sancısı pardonda 3 hafta sonra insan hemen biriylemi tanışır insan önce hazmetmeye çalşır durumu siz resmen tanıştığınız kişiyi yara bandı gibi kullanıyosunuz yaranızı tedavi etsin işi ama öte taraftanda diğer sevgiliyi düşün dur

şimdi konuyu böyle değilde tanıştığım adam eski sevgilisini seviyomuş diye açsaydın bak ne laflar saydırıyoduk

3 hafta mi?!! Yahu bir soluklanin, daha uzerinizden eski sevgilinizin kokusu cikmamis, hemen ne gorusmesi...
Arkadasiniz yardimci olmak istemis ama biten bir iliskinin yaralarini sarmak baska bir iliski ile olmaz ki, kafani dinlemekle, dinlemekle, zamanla olur...
Ilk bastan siz adimi yanlis atmissiniz...
Diger konuda daha bu kadar baslarda sana oldum bittim diyen yeni aday, beni inanilmaz rahatsiz etti...
Bir belirsiz konusmada hungur hungur aglamak, daha ne yasadiniz da, ne paylastiniz da, hangi paylasiminiz var da, bu kadar kahrolma hali...
Kendini fazla kolay kaptiriyor gibi geldi ve dolayisiyla cok guvenilir gelmedi, aldatir falan diye degil, bu kadar hizli gelen, hizli da gider, yarin baska bir kadin icin nefes alma sebebimsin diye tepinir gibi geldi...
Eski iliski zaten bitmis, surecek olsa, sans verilecek olsa bitmezdi...
Eger ayriliginiz zaten olmuyor, bitsin diye 'gercek' bir ayriliksa, o zaman ikisini de hayatinizdan cikarin ve dinlenin, kendinizi dinleyin, yorgunlugunuzu atin ve yenilenin...
Eger blof ise eski sevgili ile zaten tekrar bir araya gelinecek, o zaman baskalarini heveslendirmeye gerek yok...
Evet karmasik bir durum ama bu girdabin icine siz kendinizi cekmissiniz cekiyorsunuz, donup arkanizi gitmek sizin elinizde, ne yapmak istediginiz de...

Acele etmeyin,ilişkiniz yeni bitmiş. Üstelik hala ayrıldığınız kişiye karşı duygularınız devam ediyor.
Çivi çiviyi söker mantığı ile yaklaşmayın.
Bir mola verin, biraz yalnızlığın tadını çıkarın.
Yaşamınızda illa ki bir erkeğin olması şart mı? Üstelik yaşınız henüz 25 imiş, evliliK için erken.
Anladığım kadarıyla kariyer sizin için önem arz ediyor. Akademisyenmişsiniz, ilerde doç., prof olursun büyük ihtimalle. Bence yanınızda lise mezunu biri olması sizi zamanla rahatsız edecektir.
Ayrıca anlattığınız kadarıyla adam samimi gelmedi, daha birkaç görüşme de bu kadar size tutulması falan. Belki yıldırm aşkıdır onu bilemem işte
Eski konularınızı okudum, ayrıldığınız sevgiliniz de güven vermeyen birşeyler var,yanlış düşünüyor olabilirim ama.
Ayrıca bölgeden bölgeye örf ve adetler çok farklılık gösteriyor, insanlar buna uyum sağlamak da zorlanıyor sizinkisi ülkeler arası fark:44:
Evlilik için hiç acele etmeyin, ilerde istediğiniz kriterlerde biri karşınıza çıkabilir.

Son düzenleme:
bence iki insanda hiç mantıklı gelmedi eninde sonunda biten bir ilişki ile karşı karşıya kalırsınız.uzunca bir süre kafanızı dinleyin hayatınıza daha mantıklı kişiliği oturmuş ,eğitimi size yakın ,efendi ağırbaşlı bir insanla devam edin .

Sekerim sen Arap olana hala acik ve net asiksin, kafanda ve kalbinde bitmemis. Bitmemisken diger adama bakmak bence ne yaptigini bilememek. Bu arada ben de yabanci birini seviyorum. Benim icin kultur, din vs farki hic onemli degil, bunu baz alarak yorum yapmadim.

Simdi senin yerinde olsam soyle yapardim: Madem seviyorsun, madem o da pisman, bence son bir kez sansini denemelisin. Simdi onceki konundan hatirladigim kadariyla sen bu adama guvenemiyorsun, sonunuz var mi yok mu bilemediginden. Senin bu adama guvenmenin tek yolu bence kafandaki gelecekle ilgili soru isaretlerinden kurtulman. Adamla bence konus, ya net sekilde, net niyetle, nisan/soz yuzuguyle gelsin, ailenle tanissin ya da bitti de. Seven adam nikahi basar gecer bence, kivirtiyorsa ya sevmiyordur ya da adam degildir zaten. Net soyle, sana guvenmemin tek yolu niyetinin ciddi olduguna gercekten inanmam, ya yuzukle gel ya da seni duymak gormek istemiyorum de. Tamam derse mutluluklar, hala kivirtiyorsa sil defterden. Adamin evlenmek istemedigini net sekilde anlamis olursun ve hayatina devam edersin ya da adamla evlenirsin. Bu Arapla ilgili belirsizlikten once bir kurtul, kafani bir temizle. Hayir derse kafandan kesinlikle cikar, artik kafani kurcalamasin.

Simdi diger adam gelirsek, kafanda baska biri varken onu yarabandi ediyorsun, sence bu adam bunu hakediyor mu? Bir de mantik demissin ama bence bu adamla olmanin hicbir mantigi yok, ne hoslanip etkilenmissin, ne de durumlariniz denk. Beni topa tutacaklar ama sen doktora mezunu olacaksin, adam lise, bu isin oluru yok. Eger cidden begenseydin zaten Allah Allah olur mu ki diye zaten dusunmezdin ama zaten kalbin Arapla doluyken nasil baska birinden etkilenebilirsin? Yani hayatina devam edeceksen de once bu adami bir kalbinden tamamen cikar, sil.

Arap beyi unutursan da biraz soluklan bence, her onune gelene civi civiyi soker mantigiyla gitme. Bu 2.ci adami da gec bence.

Son düzenleme:
İnsanların karakterini,hayatını,yaşadıklarını,ruh halini bilmeden böyle yorumlar yapamayız, bence büyük konuşmuşsunuz, ayrıca herkesin kısmeti de kendinedir...
bence sen yanlız kalmaktan korkyuğun için böyle ikilemde kaldın mantıklı düşündünde en iyi kararı verip ikisinide başından atacağına eminim sadece silkinip kendine gelmen lazım unutma yanlızlık ALLAH a mahsustur önüne çok güzel kapıların açılacağına eminim .

Soru ask mi mantik mi mantik denen adamin askindan baska tutunacak dali yok. 25 yasindasin ne bu acele ki. Daha ne adamlar cikar karsina. Ikisi de ise yaramaz

alıntıyı yanlış yapmışsınız

bence sen yanlız kalmaktan korkyuğun için böyle ikilemde kaldın mantıklı düşündünde en iyi kararı verip ikisinide başından atacağına eminim sadece silkinip kendine gelmen lazım unutma yanlızlık ALLAH a mahsustur önüne çok güzel kapıların açılacağına eminim .

Üzülme bende oyleyim :)

Konu sahibi bence ikisindende hayır gelmez sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…