Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mantık evliliği yapanlar özellikle görüş belirtirse sevinirim. Hiç tanımadığınız biriyle sadece 1-2 ay konuşup sevmeden mantık evliliği yapınca mutlu olunabilir mi?
Teşekkür ederim annem mantık evliliği yaptı ve hiç de uzun sürmedi onun için başkalarının deneyimlerinden, fikirlerinden de yararlanmak istedim. Cevabınız için tekrar teşekkür ederim.
Ben mantik evliligi yaptim. Bi kac konusmadan sonra söz nisan falan yaptik.
Fakat ilk izlenim de onemli. Cok isinmistim. Boyle icim hareket etmisti. Gonlum rahatti.
2 yildir evliyim, toplamda 3.5 yildir soz nisan evlilik donemi yani. Allahima bin şükür hicbir sorunumuz yok insallah olmaz da. Birbirimize olan askimiz gun gectikce daha da artiyor.
Teşekkür ederim annem mantık evliliği yaptı ve hiç de uzun sürmedi onun için başkalarının deneyimlerinden, fikirlerinden de yararlanmak istedim. Cevabınız için tekrar teşekkür ederim.
Mantık evliliği herkeze gore anlamı değişebilir , kısa sure konuşur anlasirsin ama elini tutunca içine sıcaklık düşmez sesini duyarsin içinde biseynürpermez ise bence hiç evlenme
ya bende aradığı aşkı bulamayanlardanım .
hem büyük bi aşkla evlenip aşkı biten bi sürü örnek önümüzdeyken acaba mutluluk mantık evliliğinde mi diye düşünüyorum.
her şey tamam da mantık evliliği yaptın tamam ama çok iyi anlaştığın adAmla birlikte olmak?? işte tam bu noktada tıkanıyorum.
mantık evliliği yapan birileri fikirlerini/yaşadıklarını paylaşabilirler mi acaba?
Alıntı vardı burda.Nom...başlayan arkadaşa katılıyorum .Yalnız iç çok da ısınmazsa yine sorun olur gibi.Heekesin hatası oluyor muhakkak yaa.O yüzden iç ısınmasını ben önemseyeceğim galiba.
mantıksız evlilik olmaz bu bir, ikincisi ise mantıklı diye de hiç gözünü kalbini doyurmayan bir adamla evlenilmez. hem mantıklı olacak hemde en azından hoşuna gidecek biri olursa mutluluk beraberinde gelir.