Mantık evliliği/Sevmediği biriyle

Bu arada O nişanan eski erkek arkadaşım nişanlı olmasına rağmen hala arıyo...Nişanlı olmakdan pek mutlu deil girdik bi yola dönüşte zor gibilerinden konuşuyor...ama ben asla tawiz wermiyorum çünkü ayrılsada ayrılmasada öle biriyle bir daha olsun istemem
Sadece emeklerime gözyaşıma acıyorum üzülüyorum

malesef insanları tanıyamıyoruz...ama canım hakkında hayırlısı neyse olsun..Allaha ver sırtını ..mutlu olmaya çalsı bak eski arkadasın nisanlanmıs mutlu olmus..zamanla seversin esini...MUTLULUKLAR

malesef insanları tanıyamıyoruz...ama canım hakkında hayırlısı neyse olsun..Allaha ver sırtını ..mutlu olmaya çalsı bak eski arkadasın nisanlanmıs mutlu olmus..zamanla seversin esini...MUTLULUKLAR

Allah razı olsun...İnş tez zamanda hayırlı olanı görürüm..

bişey yazmak istedim. şu ayrıldığın eski arkkadaşınla tekrar görüşmemelisin bence; ister yoludan dönecek olsun isterse dönmesin... eğer kendine bir yol çizmek ve bu yolda emin adımlarla yürümek istiyorsan önce onunla irtibatını birdaha görüşmemek üzere kesmelisin bence.
gelelim 9 yaş büyük olana zamanla yani birbirinizi tanımaya biraz daha fırsat verin aşk olmasa da arada sevgi oluşmadan evlilik olmamalı ; çünkü bu şekilde yapılan bir evliliğin ilerde eziyete dönüşebileceğini düşünüyorum. kolaylıklar diliyorum.

kestim zaten irtibat yok çok şükür..Zor ama doğrusu bu diğer türlü hepden kendime olan inancımı kaybederim..Ben o kdr değersiz değilim..Hiç bi kız değil..Kimsede değerini düşürmesin derim çünkü sonuçta şuan o nişanlı öle yada böle...Sewse ztn başkasıyla nişanlı olamazdı ws

Yaşıda problem etmiyorum ama dediğin gibi mantık war,saygı war ama yeterince sewgi yok o yüzden teredütteyim... ilerde sewgi olur mu die düşünüyorum çünkü öle onıda çok tanıdım ewlendikten sonra seweni tabi terside olabilir..Allah dan hayırlısı

Her ikisi de olmalı.Zamanla kendini sana sevdirebilir o insan.
Benim de birlikteliğim var 3yıldır sırılsıklam aşık değilim ama o öyle.Önemli olan sana davranışı,seni üzmemesi ve mutlu edebilmesi sevgi zamanla oluşuyor zaten hele aşk diye bir şey yok boşuna beklemeyin
Dış güzellikten çok iç güzelliğe bakılmalı.He her ikisini istiyorum diyorsan milyonda bir şans vardır o da bize tutmaz.
Mutluluklar

Uç olacak belki ama kendini onunla aynı yatakta hayal edebiliyorsan evlen yoksa yaklaşma bile...
Tutku olmayan evlilikten bana göre hayır gelmez.
Aşkı insanlar ne diye tanımlar bilemiyorum herkesin ayrı ayrı tasviri vardır ama tutku ve bağlılık olmayan evlilikten hayır gelmeyeceğini biliyorum...

tamamen mantıkla evlilik olmaz nişanlılık vs bu dönemlerde çok gözüne batmaz ama sevmediğin biriyle aynı evi aynı yatağı aynı hayatı paylaşmak işkence gibi gelir
ama aşk evliliği de çok zor artık hem ben hep korkmuşumdur ailemin istemediği biriyle aşkın verdiği cesaretle herkesi karşıma alıp evlenmeyi... sonra pişman olsan da söyleyemezsin.
en iyisi hem mantık olarak kabul etmen hem de sevebileceğin biri olmalı ki arada saygı olsun bağlılık olsun
evlilikte budur zaten
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Bende hep şey düşündüm:Yani her ewlilikte sorunlar war ama eğer sewebilirsem atlatmak daha kolay olur.Mücadeleci olurum güçlü olurum ama bi yandanda ewlendikten sonra sewen arkadaşlarımda oldu...kafam öle karışık kı..Piyango gibi bişi bu ewlilik:) we dediğin gibi belki aşık olunucak aynı zmnda iyi biri wardır ama ODA BİZİ BULMAZ...

aslında uç deil çünkü bende onu düşündüm:) Benim midem öle herşeyi kaldırmaz en çokda bu olaydan korkuyorum.Ya yapamazsam kabus gibi olur sonuçta bütün gece beraber yatıcaksın we nihayetinde erkek...Onuda düşünce olmazda demiyorum olurda demiyorum

Walla sende benim gibi bu konuda kafan karışık sankiAmin inşAllah cümlemizin karşısına iyi insanlar çıksın...Ben kötüden çektim..Allah temiz duygular içinde olupda kimsenin kalbinin kırmalarına izin wermesin...

Sevmediğin biriyle evlilik, hayatı paylaşmak, birlikte yaşamak çok zor ve çok kötü olur. Ama evlenmek için illa aşık olmaya da gerek yok bence. Bir kere hayatın gerçekleri var o yüzden pembe gözlüklerin dışından da hayatı görebilmeli insan yani mantığın onay vermeli en başta bence. Sonra kara sevdalı olmaya gerek yok illa, ama biraz da olsa sevgi olmalı, onu görünce mutlu olabilmelisin, heyecanlanabilmelisin, onunla olabileceğini hissedebilmelisin itmemeli seni yani. Sonrasında saygıyla beslendikçe sevgin daha da artar zaten. Çok mutlu olursun inşallah cnm

canım ıkıncı evlılıgın olacak sanırım bu hayırlısı olsun Allah pısman ettırmesın ınsallah mutlu olursun

ewt bende böyle düşünüyorum...ama şimdi sewilmicek biri deil belki benden kaynaklı öle çokda hissim yok...Ewt dicek kadar cesaret edemiyorum yani..Çok mantıklı geliyor..Oturması kalkması bana we çewreye yaklaşımı...Organlarını bile bağışlmasış ona bişey olma ihtimalinde...3 ünw bitirmiş...yaşınıda almış artık gözüde kaymaz dışarıya...ee bi kadın daha ne bekler ki... :44:

canım ıkıncı evlılıgın olacak sanırım bu hayırlısı olsun Allah pısman ettırmesın ınsallah mutlu olursun

yoook canım daha 25 im ilk ewlilik olucak olursa...Çocuk derken her ihtimali düşünüyorum ilerde çocuğumuz olursa bası boş bırakmaz yani die düşünüyorum :)

Son düzenleme:
Hayatında olmaması seni üzer mi mesela? Böyle tersten düşününce duygularını daha iyi analiz edebilirsin.

[yoook canım daha 25 im ilk ewlilik olucak olursa...Çocuk derken her ihtimali düşünüyorum ilerde çocuğumuz olursa bası boş bırakmaz yani die düşünüyorum :)
[/QUOTE]

cocuguma ıyı baba olur dıye yazmıssın ıkıncı zannettım bende kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…