malesef insanları tanıyamıyoruz...ama canım hakkında hayırlısı neyse olsun..Allaha ver sırtını ..mutlu olmaya çalsı bak eski arkadasın nisanlanmıs mutlu olmus..zamanla seversin esini...MUTLULUKLAR
bişey yazmak istedim. şu ayrıldığın eski arkkadaşınla tekrar görüşmemelisin bence; ister yoludan dönecek olsun isterse dönmesin... eğer kendine bir yol çizmek ve bu yolda emin adımlarla yürümek istiyorsan önce onunla irtibatını birdaha görüşmemek üzere kesmelisin bence.
gelelim 9 yaş büyük olana zamanla yani birbirinizi tanımaya biraz daha fırsat verin aşk olmasa da arada sevgi oluşmadan evlilik olmamalı ; çünkü bu şekilde yapılan bir evliliğin ilerde eziyete dönüşebileceğini düşünüyorum. kolaylıklar diliyorum.
Allah razı olsun...İnş tez zamanda hayırlı olanı görürüm..
Her ikisi de olmalı.Zamanla kendini sana sevdirebilir o insan.
Benim de birlikteliğim var 3yıldır sırılsıklam aşık değilim ama o öyle.Önemli olan sana davranışı,seni üzmemesi ve mutlu edebilmesi sevgi zamanla oluşuyor zaten hele aşk diye bir şey yok boşuna beklemeyin
Dış güzellikten çok iç güzelliğe bakılmalı.He her ikisini istiyorum diyorsan milyonda bir şans vardır o da bize tutmaz.
Mutluluklar
Uç olacak belki ama kendini onunla aynı yatakta hayal edebiliyorsan evlen yoksa yaklaşma bile...
Tutku olmayan evlilikten bana göre hayır gelmez.
Aşkı insanlar ne diye tanımlar bilemiyorum herkesin ayrı ayrı tasviri vardır ama tutku ve bağlılık olmayan evlilikten hayır gelmeyeceğini biliyorum...
tamamen mantıkla evlilik olmaz nişanlılık vs bu dönemlerde çok gözüne batmaz ama sevmediğin biriyle aynı evi aynı yatağı aynı hayatı paylaşmak işkence gibi gelir
ama aşk evliliği de çok zor artık hem ben hep korkmuşumdur ailemin istemediği biriyle aşkın verdiği cesaretle herkesi karşıma alıp evlenmeyi... sonra pişman olsan da söyleyemezsin.
en iyisi hem mantık olarak kabul etmen hem de sevebileceğin biri olmalı ki arada saygı olsun bağlılık olsun
evlilikte budur zaten
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Benim olayım bi çok kızın başına geliyor diye düşünüyorum çünkü etrafımda da örneklerini gördüm...Yaklaşık 3 senelik bi ilişkim oldu hep evliliği düşünüyorduk ama kısmet olmadı(daha çok ondan kaynaklı sorunlardan) we ben çok üzüldüm çok emek wermiştim hep o olur diye düşünmüştüm ama şimdi o nişanlı...hazmettim sindirdim hayırlısı dedim..Şimdi evlenmeyi istiyorum ,düşünüyorum...En çok geçmişimi unutmak ve temiz yeni bi hayat kurmak için imanın yarısı ewlenmek sonuçta..Benimle ewlenmeyi çok isteyen biri war.İleriyi bilemem ama şimdilik çok iyi biri saygılı kültürlü işinde gücünde bi adam aramızda 9 yaş var we ufak tefek anlaşamamızlarımız olmasına rağmen bana we Allah nasip ederse çocuğuma iyi bakıcağını düşünüyorum.Ona kalsa her gün görüşücez bi dediğimi 2 etmiyor ve en önemlisi sevebilceğimiz biri ama şuan gözümü karartıp evlenebiliceğim kadar deil..
Size olan sorum ise: Bunları yaşayan war mı ? yarı mantık yarı sevgi ile nasıl bi ewlilik olur ? yada düşünceleriniz neler..Çok yardıma ihtiyacım var.
Allah hak eden herkese hayırlı ewlilik yapmayı nasip etsin.
Sevmediğin biriyle evlilik, hayatı paylaşmak, birlikte yaşamak çok zor ve çok kötü olur. Ama evlenmek için illa aşık olmaya da gerek yok bence. Bir kere hayatın gerçekleri var o yüzden pembe gözlüklerin dışından da hayatı görebilmeli insan yani mantığın onay vermeli en başta bence. Sonra kara sevdalı olmaya gerek yok illa, ama biraz da olsa sevgi olmalı, onu görünce mutlu olabilmelisin, heyecanlanabilmelisin, onunla olabileceğini hissedebilmelisin itmemeli seni yani. Sonrasında saygıyla beslendikçe sevgin daha da artar zaten. Çok mutlu olursun inşallah cnm
canım ıkıncı evlılıgın olacak sanırım bu hayırlısı olsun Allah pısman ettırmesın ınsallah mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?