• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mantık evliliği mi aşkı beklemek mi?

mariaxxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
merhabalar yine buradakilerin deneyimine güvenerek konu açıyorum

31 yaşına geldim hayatımda biri yok ama olsun istiyorum maddi manevi biriyle hayatı paylaşmaya hazır hissediyorum
amaa son 1.5 senedir benim istediğim bi kişi vardı olmadı, beni isteyenlere de ben ısınamadım bu sürede görüştüğüm insanlar da oluyo aralıklarla ama oluru yok

en son bi ay önce yakın bi arkadaşım hislerini açtı. aynı iş yeri arkadaş ortamı herkesin sevdiği iyi hoş biri. tamam ben de heves ettim ilk. salak gibi olur sevgili olalım dedim. ama sonra hiç içim almamaya başladı. ne fiziken normalde görüştüğüm tiplerden değil ne ortak zevkimiz var ama çok iyi biri. komik eğlenceli dümdüz bi adam. ama o kadar düz ki flört edemiyoruz hatta girişimlerim kendimden soğumamla bitiyor. beni anlamıyor bazı konularda. bi iki ortak hobimiz var rahat sıcakkanlı biri hani o özelliklerine tutunurum dedim ama o flörtöz yakınlaşma girişimlerinde hiç ısınamadım. hadi fizik önemli değil ben de ilerde ne olurum belli değil önemli olan zekası aklı dedim ama sohbetlerimizde beni etkileyen bi cümlesi vs yok

ama cidden yalnızlıktan da yoruldum ve bu kişiyle yollarımızı ayırıp arkadaş kalamazsam çevremden çok dışta kalırım yalnızlık zaten en büyük sorunum bi de başka birini bulur muyum bilmiyorum

ha bu çocuğun açılması da başka biri bana yazıyordu onu bildiği için araya girdi gibi oldu yani ben o kişiyle görüşmeden açılıverdi gibi o da belki erken oldu bilmiyorum kafam çok karışık ama bi ömür evde arkadaş gibi de geçer mi sonradan sever miyim aşkı beklerken iskelete dönenlerden mi olucam yoksa dürüst olup zaman isteyip birbirimizi o şekilde daha iyi tanıyalım öyle adını koyalım mı desem?

çok mutsuzum terapiye de başlıycam ama yaş da geçiyor :( bana bi akıl lütfen

Sakin sevmedigin biriyle evlenme. 3 ay sonra bosanmak istiyorum diye burada bir baslik acarsin. Ayni evi , yatagi paylasacagin adami sevmeden omur gecer mi yahu. Icim almiyor diyorsun. Evlenmek icin evlenilir mi ? 31 yas gec bir yas degil. Ben 35 imde evlendim hic de pisman olmadim. Gec kaldin diyip surekli birileriyle tanistirmak istediler beni ben sevmeden evlenmicem dedim ki severek evlendiginde dahi bazen tahammul edemiyorsun oyuzden sacma kararlar verme sonra cok uzulursun .

31 yaşına geldim hayatımda biri yok ama olsun istiyorum maddi manevi biriyle hayatı paylaşmaya hazır hissediyorum
amaa son 1.5 senedir benim istediğim bi kişi vardı olmadı, beni isteyenlere de ben ısınamadım bu sürede görüştüğüm insanlar da oluyo aralıklarla ama oluru yok

en son bi ay önce yakın bi arkadaşım hislerini açtı. aynı iş yeri arkadaş ortamı herkesin sevdiği iyi hoş biri. tamam ben de heves ettim ilk. salak gibi olur sevgili olalım dedim. ama sonra hiç içim almamaya başladı. ne fiziken normalde görüştüğüm tiplerden değil ne ortak zevkimiz var ama çok iyi biri. komik eğlenceli dümdüz bi adam. ama o kadar düz ki flört edemiyoruz hatta girişimlerim kendimden soğumamla bitiyor. beni anlamıyor bazı konularda. bi iki ortak hobimiz var rahat sıcakkanlı biri hani o özelliklerine tutunurum dedim ama o flörtöz yakınlaşma girişimlerinde hiç ısınamadım. hadi fizik önemli değil ben de ilerde ne olurum belli değil önemli olan zekası aklı dedim ama sohbetlerimizde beni etkileyen bi cümlesi vs yok

ama cidden yalnızlıktan da yoruldum ve bu kişiyle yollarımızı ayırıp arkadaş kalamazsam çevremden çok dışta kalırım yalnızlık zaten en büyük sorunum bi de başka birini bulur muyum bilmiyorum

ha bu çocuğun açılması da başka biri bana yazıyordu onu bildiği için araya girdi gibi oldu yani ben o kişiyle görüşmeden açılıverdi gibi o da belki erken oldu bilmiyorum kafam çok karışık ama bi ömür evde arkadaş gibi de geçer mi sonradan sever miyim aşkı beklerken iskelete dönenlerden mi olucam yoksa dürüst olup zaman isteyip birbirimizi o şekilde daha iyi tanıyalım öyle adını koyalım mı desem?

çok mutsuzum terapiye de başlıycam ama yaş da geçiyor :KK43: bana bi akıl lütfen
Bence mantık evliliği sakın yapma yeri geliyor insan sevdiği insana katlanamiyor bide sevmesen her hareketi batar aynı evin içinde olcak iş değil hayattan zevk almak istiyorsan kesinlikle kalbin ısinacak

Sakın evlenmeyin. Burda daha önce de bu yorumu yapmıştım insan aşık olarak evlendiği biriyle bile evlilikteki sorunlardan dolayı soğuyabiliyo. Sevmeden evlenince elinde hiçbi şey kalmaz ve bunu mu çekeceğim diye ayrılık düşünmeye başlarsın.

Eskiden olsa sevmeden asla derdim, şuan konuşamadan ve ortak zevkleriniz olmadan asla diyorum.
Sevgi paylaştıkça, anlardan zevk aldıkça artacak bir şey. Belki hiçbir zaman kör kütük olmaz ama çok değerli en değerli insana dönüşebilir lakin konuşamadığınız, size yeni ufuklar kazandıramayan, heyecansız yahut benzer zevklerinizin olmadığı insandan uzak durun.
İnsan en iyi arkadaşıyla evlenmeliymiş, anladım.

Ay kocami cok seviyorum ama bazen okadar sinirleniyorum ki o guzel, rahat, bekar gunlerim geliyor aklima. Ben 35 yasinda evlendim, evlenmeden once de yalniz yasiyordum, daha rahattim. Bu evlilik olayi inan bambaska. Benim icin evliligimde tek sorun ev isleri, is bolumu yapamamak. Surekli durtuklemem gerekiyor. Ve bu durum sevmedigin adamla inanki cekilmez. Kesinlikla ask evliligi olmali.

Bi de ben salt mantık ve salt aşk evliliğine karşıyım. Mantıklı aşkı seçiyorum. Yani beğen sev aşık ol ama saçma sapan birine değil. 😬

Maalesef bu işler çok istemekle de olmuyor. Anlaşamadığın, bir şeyler hissetmediğin, içinin almadığı biriyle mantık evliliği de olmaz. Mantık evliliğini sadece maddi düşünenler oluyor ama aslında aşık olmadığın insanla ortak yönünün olması, sana saygıda kusur etmemesi ve sana güzel bir aile sunarak iyi bir eş, baba olabilmesi demektir. En azından bana göre budur. Sadece çok aşık değilsindir. Sevmediğin biriyle kavgaların, mutsuzluğun çok olur ve ışık hızıyla soğuyorsun. Nefes alması bile gözüne batar. Bu sefer de ayrılmak için gün sayarsın. O yüzden birileriyle tanış, konuş, gerekirse duygularını dile getir ancak onunla geçirdiğin vakit senin için zor oluyorsa zorlama.

Son düzenleme:

çok mutsuzum terapiye de başlıycam ama yaş da geçiyor :KK43: bana bi akıl lütfen
Beğenmediğiniz biriyle birlikte olamazsınız.olmuyor yani? 3 gün idare edersin 5 gün idare edersin sonra bitecek.

Sakin sevmedigin biriyle evlenme. 3 ay sonra bosanmak istiyorum diye burada bir baslik acarsin. Ayni evi , yatagi paylasacagin adami sevmeden omur gecer mi yahu. Icim almiyor diyorsun. Evlenmek icin evlenilir mi ? 31 yas gec bir yas degil. Ben 35 imde evlendim hic de pisman olmadim. Gec kaldin diyip surekli birileriyle tanistirmak istediler beni ben sevmeden evlenmicem dedim ki severek evlendiginde dahi bazen tahammul edemiyorsun oyuzden sacma kararlar verme sonra cok uzulursun .
Bir tek beni mi birileriyle tanıştırmak istemiyorlar anlamıyorum ki.

Bu yaşlarda bana âşkı beklemek, âşık olmadan evlenmek falan gibi laflar fazla iddialı geliyor.bu yaştan sonra öyle kabak gibi âşık olunacağını düşünmüyorum ben.haa sevmek, hoşlanmak, beğenmek, arzulamak daha doğru ifadeler bence.herkes bir ergen kızlar gibi aşk aşk yazıp durmuş.

Back
X