Mantar..

Evet şimdi aklıma geldi üstteki arkadaş söyleyince.
Genital bölgede sabun kullanımı falan da mantara sebep oluyor ve kurutuyor.
Genital temizleme jeli ile yıkanmalı mutlaka ve oraya asla sabun sürülmemeli.

Rica ederim canım.
Genelde geniş spektrumlu antibiyotikler mantar yapıyormuş.
Ben her kullandığımda neredeyse mantar problemi çıkıyor ortaya.
Bahsettiğim krem çok iyi geliyor bir eczaneye sor istersen.

Acaba bu antibiyotikleri kullanırken mi oluyor kaşıntı vs... yoksa bıraktıktan sonra mı,ne kadar sonra?

Her seferinde şunu da soracağım,bunu da soracağım diyerek gidiyorum ama çok panik bi insanım,birşeyi söylerken diğerini unutuyorum,doktoru bunaltacakmışım gibi geliyor,sonra da böyle sıkıntılar çekiyorum işte...
Birde bir tek ben miyim bilmiyorum,doktorun yanındaki asistanlardanda çekiniyorum,rahat olamıyorum zaten doktora soru sorarken,birde yanında o dinliyor.Sanırım bayan olsa doktor bu kadar sıkıntı çekmeyeceğim...
Aynen bende)) ayni durum oluyordu sorucagim sorulari unutuyordum, en son telefon not defterine yazdim aklima gelen sorulari , evde aklimda o kadar soru varken doktor sorunca hic bişey gelmiyordu aklima:KK30:

Haklısın çok sinir bozucu bir durum.

Benim antibiyotik bitmek üzereyken veya bitince başlıyor genelde mantar.

Bana da kist aspirasyonu sonrası cipro antibiyotik ve primolut diye bir ilaç verdi.Antibiyotiği bitene kadar kullanmadım,geçen hafta pazartesi bıraktım.Kullanırken değil de bıraktıktan sonra sanki antibiyotik kullanıyormuşum gibi gariplik oldu.Koku ve renk,akıntı vs... Diğer ilaç cumartesi bitti ve pazar günü kaşıntı başladı.Valla travazoldan da korktum,onu bile sürmeden öyle geçirdim.Dünde vardı ama bugün yok o kadar...

Aynen bende)) ayni durum oluyordu sorucagim sorulari unutuyordum, en son telefon not defterine yazdim aklima gelen sorulari , evde aklimda o kadar soru varken doktor sorunca hic bişey gelmiyordu aklima:KK30:

Bende uzuuuunn bir not alayım bari,yapacak birşey yok.Bir an önce adet olup doktora gitmek istiyorum :KK17:

O kadar arastirdimki bu konuyu) ordan biliyorum ve kullanmiyorum:KK48:

Oh iyi bari :)

Bana da kist aspirasyonu sonrası cipro antibiyotik ve primolut diye bir ilaç verdi.Antibiyotiği bitene kadar kullanmadım,geçen hafta pazartesi bıraktım.Kullanırken değil de bıraktıktan sonra sanki antibiyotik kullanıyormuşum gibi gariplik oldu.Koku ve renk,akıntı vs... Diğer ilaç cumartesi bitti ve pazar günü kaşıntı başladı.Valla travazoldan da korktum,onu bile sürmeden öyle geçirdim.Dünde vardı ama bugün yok o kadar...

Travazol'dan ziyade Travocort kullanılmalı.
O hemen iyi geliyor.
Evet antibiyotiğin yan etkileri genelde bittikten sonra çıkıyor ortaya.

Back