mantar ve fitil?

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
335
323
kızlar mantar enfeksiyonu kapmışım doktorum iki tane krem bi tane antibiyotik ikide fitil verdi gynoflor isimli fitile başladım ama gynolomexindi galba içinde iki tane olana başlamadım çünkü iki farklı fitili aynanda mı sokcam anlayamadım doktor bişey demedi bu konuda gynofor her akşam öteki 2 tablet 1 hafta arayla ..bilgisi olan var mı ?

Son düzenleme:

Bende mantar olmusum dr um banada gynolomexin verdi. İkitane var ztn icinde. 3 gün arayla kullan dedi. Senin sorunun cevabını bilmiorum ne yazikki.. Ben suan hamileyim o yuzden bana o kadar ilac vermedi sanirim.. Gecmis olsun bu arada..

Bende mantar olmusum dr um banada gynolomexin verdi. İkitane var ztn icinde. 3 gün arayla kullan dedi. Senin sorunun cevabını bilmiorum ne yazikki.. Ben suan hamileyim o yuzden bana o kadar ilac vermedi sanirim.. Gecmis olsun bu arada..
teşekkür ederim canım valla doktor iyiydi ama devlet hastaneleri hemen geçiştiriyo ya anlamadım bişey kafama göre yapcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…