N N E S L i Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2021 2.851 12.775 19 Ağustos 2022 Konu Sahibi N E S L i #41 deynepnaz .!.: Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş, bol porsiyon gayet de iştah açıcı duruyor, başarılar dilerim Genişletmek için tıkla... Yaaa çok teşekkür ederim ben çok severek hazırladım hayırlısı inşallah
deynepnaz .!.: Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş, bol porsiyon gayet de iştah açıcı duruyor, başarılar dilerim Genişletmek için tıkla... Yaaa çok teşekkür ederim ben çok severek hazırladım hayırlısı inşallah
pearlshine Guru Pro Üye Anneler Kulübü 31 Ocak 2012 4.001 9.178 24 Ağustos 2022 Konu Sahibi N E S L i #42 Steakhouse sunumu gibi olmuş , çok güzel görünüyor, başarılar dilerim
N N E S L i Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2021 2.851 12.775 24 Ağustos 2022 Konu Sahibi N E S L i #43 pearlshine .!.: Steakhouse sunumu gibi olmuş , çok güzel görünüyor, başarılar dilerim Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ben bayılıyorum et türevlerine..bu şekilde de denemek istedim...
pearlshine .!.: Steakhouse sunumu gibi olmuş , çok güzel görünüyor, başarılar dilerim Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ben bayılıyorum et türevlerine..bu şekilde de denemek istedim...