ahh ahh
bende 19 yaşında bekarım .zaten adet görme ile problemlerim varbirde bu başımda
bende küçüklüğümden beri var ama tedavi görmeye başladığımdan beri arttı . sanırım dk hapının tetikleyici bir özelliği var
birinden de daha duymuştum .
doktora 1 kere gittim . utanıyorum aslında halbuki muayene etmiyorlar bekar kızları
o zaman gittiğim doktor geçici doktordu , ilgisizdi. bekarım diye geçiştirdi.2 krem birde 1 günlük antibiyotik yazıp yolladı. hiç birşey sormadan etmeden ... geçirmedi tabi bende bir daha utandığımdan hiçbir doktora anlatamadım derdimi
çok aşırı derece kaşıntım var . kaşıyorum kaşıyorum bazende çimdikliyorum .dayanılmaz oluyor şişiyor, kızarıyor. aman siz siz olun kaşımayın .bir ilaç vardı iyi geliyordu kaşıntıya o da bitti.
akıntıda mevcut malesef
sırf bu yüzden günde 3 kilot değiştiriyorum . banyo yapmak için sabırsızlanıyorum bazen
çünkü akıntı geldikçe kaşıntı artıyor , af buyurun mahrem bölgem
pis oluyor çamaşırımı değiştirmekte kar etmeyebiliyor .
birde idrar yollarıyla ilgili şikayetim var. o da son zamanlarda arttı geçenlerde sistit oldum.geçti ama bazı sikayetlerim devam ediyor.bunlarda mantarla ilişkili sanırım .
kısacası bir doktor yüzü görmem lazım.belki de tedeviye rağmen adet olamamın sebebi mantar... enfeksiyonların ciddi zararları olabiliyormuş.yumurtalıklara kadar ilerleyebiliyormuş . korkuyorum ...