- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- Konu Sahibi manifesto123
- #1.461
kızlar mantar tedavisinde su ile temizlemeyin diyor doktorlar idrardan sonra yanma oluyor sizler nasıl yaptınız temizliği. su ile yaptım 1 ,2 kere gerçekten yanma arttı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr bende sizden yardım istiyorum sorunuma gelince sürekli tuvalate gitme isteği vajinada ağrı idrardan sonra yanma kasıklarda ağrı ve kaşıntı sizce bu nedir mantarmıdır püff bıktım valla ya insanın resmen özgürlüğünü kısıtlıyor aklımda doktora gitmek var ama önce size bi sorayım dedim ve bunun için ne gibi bir muayene olmalıyım
canım bence rahatsızlığın idrar yollarında iltihaplanma da olabilir. benzer sıkıntılar bende de olmuştu, idrar yollarında iltihaplanmaymış. ama mutlaka bir doktora git derim. çoğumuz çekiniyoruz jinekologlardan, üreloglardan ancak doktora gitmedikçe daha da artıyor problemler.
aynen canım bende olurum küçüklüğümden beri. çok can sıkıcı bir durum. ama çok hassasız ne kadar dikkaet etsek de bi şekilde mikrop kapıyoruz, üşütüyoruz vs bu hastalıklara yakalanıyoruz :sm_confused:
arkadaşlar benimde kaşıntı ve idrar yaparken yanma sorunlarım var.doktorum fitil verdi .iki gün önce kullandım acaba faydası kaç günde belli olur.