- Konu Sahibi manifesto123
- #1.441
ayrıca fitil ve ilaçlar geçici tedavi yapıyor... etken kaybolmuyor aslında... sadece adet olduğum zaman normale dönüyor bitiyor.. haydiiii tekrar. kabus gibi... ilişkiden bile soğuyosun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım doğum kontrol hapları kesinlikle ve kesinlikle mantar oluşumuna sebep olabiliyor...hele ki buna yatkınlığın varsa, şimdiye kadar ortaya çıkmamış olsa bile hap kullanırken tetiklenebiliyor...aynısı benim de başıma geldi, doktorum hap yüzünden olduğunu söyledi...sebep de şu...doğum kontrol hapları vajinada kuruluğa sebep oluyor...bu da vajinanın pH sını bozuyor, ayrıca tabi o kurulukta ilişkiye girdiğinde o da tahrişe sebep oluyor...hepsi bir araya gelince de mantar hoop çıkıveriyor ortaya...ben bu sebepten bir türlü mantardan kurtulamayınca hap kullanmayı bıraktım...ve bütün şikayetlerim geçti...bi daha tekrar etmedi...doktorun niye öyle bişey söylemiş bilmiyorum ama bu internette bile bir çok yerde bir çok doktor tarafından yazılmış, çizilmiş...çok çok geçmiş olsun canım...
yasmini bırakır bırakmaz hemen etkisini gösterdimi?? bir de yarıda bıraksam olur mu.. adeti bekleyıp mı bıraksam??
canım doğum kontrol hapları kesinlikle ve kesinlikle mantar oluşumuna sebep olabiliyor...hele ki buna yatkınlığın varsa, şimdiye kadar ortaya çıkmamış olsa bile hap kullanırken tetiklenebiliyor...aynısı benim de başıma geldi, doktorum hap yüzünden olduğunu söyledi...sebep de şu...doğum kontrol hapları vajinada kuruluğa sebep oluyor...bu da vajinanın pH sını bozuyor, ayrıca tabi o kurulukta ilişkiye girdiğinde o da tahrişe sebep oluyor...hepsi bir araya gelince de mantar hoop çıkıveriyor ortaya...ben bu sebepten bir türlü mantardan kurtulamayınca hap kullanmayı bıraktım...ve bütün şikayetlerim geçti...bi daha tekrar etmedi...doktorun niye öyle bişey söylemiş bilmiyorum ama bu internette bile bir çok yerde bir çok doktor tarafından yazılmış, çizilmiş...çok çok geçmiş olsun canım...
İşte bende okumuştum , d.kontrol haplarının mantar yapabileceği doğrultusunda yazılar ; ama nedense dr yapmaz dedi. Şaşırdım napacağımı ; Teşekkürler canım.
bende bugün kadın doğuma gittim, biraz mantar var dedi...1yıllık evliyim henuz bebeğim yok ama yakın zamanda hamile kalmayı düşünüyorum..acaba verilen ilaçlar sıkıntı yaratabilir mi sizlere soruyorum...
kızlarrr bende sizden yardım istiyorum sorunuma gelince sürekli tuvalate gitme isteği vajinada ağrı idrardan sonra yanma kasıklarda ağrı ve kaşıntı sizce bu nedir mantarmıdır püff bıktım valla ya insanın resmen özgürlüğünü kısıtlıyor aklımda doktora gitmek var ama önce size bi sorayım dedim ve bunun için ne gibi bir muayene olmalıyım
mantar kasıklarda ağrı yapmaz bi de akıntın var mı? bazen mantar başka bir rahatsızlığın belirtisi de olabiliyor yani belki sende başka bir iltahap var ve o yüzden mantar da olmuş olabilirsin çünkü kaşıntı yapar mantar bi de böyle kesilmiş yoğurt gibi akıntı olur mantarda kesinlikle doktora gitmelisin
bi de seba med ya da numus med gibi vajinal temizlik sabunları kullanmalıyız hepimiz çünkü normal sabun, duş jeli vb. içindeki kimyasallar da vajinanın dengesini bozuyor zaten mantar oluşmak için bahane arayan bi rahatsızlık temizlicem derken mantar oluyoruz sora
cnm valla normalde beyaz bi akıntım var ama şimdi okuduklarıma baktığımda sistittende şüphelenir oldum belirtilerimin çoğu tutuyor idrarda koku bulanıklık fln idrarı tam yapmama hissi gibi bunun için bir jinekologa gitmeliyim değilmi bilmiyorumkismile
kesinlikle gitmelisin canım vajina çok hassas bir bölge ve en ufak bir belirtiyi bile gözardı edersek bir süre sonra daha kötü durumda olabiliriz mesela ben de mantar tedavisi oldum üç dört ay önce mantar geçti ama koku devam etti önemsemedim şimdi içimde sanırım yara oldu bilmiyorum bir haftadır eşimle ilişkiye girmeyi denyoruz ama çok fena ağrıyor pişman oldum tekrar doktora gitmediğime pazaretsi gidicem bakalım umarım kötü bişey yokturbilmiyorumkismile
kızlarrr bende sizden yardım istiyorum sorunuma gelince sürekli tuvalate gitme isteği vajinada ağrı idrardan sonra yanma kasıklarda ağrı ve kaşıntı sizce bu nedir mantarmıdır püff bıktım valla ya insanın resmen özgürlüğünü kısıtlıyor aklımda doktora gitmek var ama önce size bi sorayım dedim ve bunun için ne gibi bir muayene olmalıyım
canım sende idrar yolu enfeksiyonu var gibi görünüyor.. benımde vajınada agrı vardı, bacagıma bıle vuruyordu, sık ıdrara cıkma ve yanma İYE belırtılerı gıbı duruyor. bır ıdrar tahlılı yaptırman ıyıolur. lökosıt fazla cıkarsa bundandır.
Kadın doğum dırekt doru olurmu bılmem ama üroloji oncelıkle bence..