- 3 Eylül 2008
- 466
- 0
- Konu Sahibi manifesto123
- #1.381
kkızlar hastaneyye gıttım fitil ve antibıyotık verdi.ve bırde simir testı mı ne yaptı patolojıye verdım bunu neden ıstedı bılmıom ya :S sızce neden acıl cvp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kkızlar hastaneyye gıttım fitil ve antibıyotık verdi.ve bırde simir testı mı ne yaptı patolojıye verdım bunu neden ıstedı bılmıom ya :S sızce neden acıl cvp
benimde yaklaşık 1 haftadır kaşıntım vardı uykuda uyanıyordum o derece adet döneminden sonra başladı . çok tatlı gıdıklanma gibi bi kaşıntı bide koku var acaba mantar mı ki:kedi: bugün sebamed aldım temizlik için kaşıntı gider diye belki inş. geçer
sebamet o kadar iyi bir temizleme ürünü ki bende kullandım kaşntı ve mantar için çok ii geliyr ben başka bi ürün aldım ama sebamet kadar ii gelmedi tekrar sebamet alıcam ama her eczanede bulunmuyor kaşıntıya ve mantara çok ii sabah akşam kullanmanı tavsiye ederim
teşekkür ederim tavsiiyeniz için dün akşam kullandım bugün rahattım şimdi tekrar başladı yine kullanıcam inş. iyi gelir bende kozmetikten aldım indirim varmış 15liraya aldım
KIZLAR O BÖLGEYE SEBAMET DE DAHİL ASLA SU HARİCİ BİŞİ KULLANMAYIN . DOKTORUM MANTAR RAHATSIZLIĞINDAN GİDİNCE BANA ÜSTÜNE BASA BASA BUNU SÖYLEDİ. ŞİDDETLE TAVSİYE ETMİYORUM....lmaz:
mantar değildi sanırım benimki regl dönemimden sonra oluştu iki gün günde 2kez kullandım şükürler olsun geçti:Saruboceq: annemdede vardı onada verdim onun ki de geçti bende bi sorun oluşmadı ki birde alerji hastasıyım suni şeylere falan alerjim bu ilaç doğal bi ilaç olduğu için herhangi bir sorun oluşmadıa.s
sebamed kullanın bence sorunu olan bayanlar hemen geçiririyor hemde doğal bi ürün