Mantar rahatsızlığı olanların paylaşım alanı...

herkese merhaba
ben 2 ay önce evlendim ama 1,5 senedir akıntı(sarı ve yeşilimsi) kaşıntı ve kızarılık
vardı gitmediğim doktor kalmadı ve gardnerella vajinilis olduğum çıktı kültürde
bekar olduğum için fitil kullanamadım zamanla kaşıntı ve kızarıklık geçti ama akıntım geçmedi
evlendikten sonra kontrol amaçlı gittim smear testim normal çıktı ama kültürde mantar çıktı
bu sefer fitil kullandım ama geçmedi ara zamanlarda tekrarlıyor kaşıntı tabi akıntı hiç geçmiyo ve beni gerçekten rahatsız ediyor
ketoral krem kullanıyorum kaşıntı için ama sanırım onada bağışıklık kazandı sizce ne yapmalıyım
artık doktora gitmek istemiyorum.. ((

Kullanıcı Profili ve Kullanım Şekli

Özellikle her türlü vajinal enfeksiyonlardan çok sık şikayetçi olan kadınlarda vajinal floranın tekrar sağlıklı hale getirilmesi amacıyla kullanımını öneririz.

Bu anlamda proflaktik (koruyucu) amaçlı 2 günde 1 ovül uygulanması tavsiye olunur. Ürünün etkinliğini arttırmak için her ay 1 kutu kullanılması tavsiye olunur.

Bazı inatçı vajinal enfeksiyonlarda mevcut tedaviye destek olmak amacıyla kullanımı uygundur. Bu tür vakalarda yüksek dozda farklı antibiyotik kullanımı olması sebebiyle vajinal floranın yeniden dengeli hale getirilmesi amacıyla mevcut tedavinize günde 1 ovül eklenmesi uygundur.

Herhangi bir nedene bağlı olarak ağır antibiyotik tedavisi gören (örneğin cerrahi girişim veya ağır sistemik enfeksiyonlara müteakiben) kadınlarda vajinal floranın muhafazası amacıyla günde 1 ovülün mevcut tedaviye ilave edilmesi uygundur.

Floragyn® Ovül içersindeki bileşenler:

Bileşenler
Özellikleri

Arpa Tohumu Gliseritleri
Vajinal mukozanın yeniden epitelize (onarılmasını) sağlar.

Vitamin C
Epiteli korur ve pH’yı dengeler.

Laktik Asit
Asit pH lehine denge oluşturur.

Deniz Yosunu ekstresi
Nemlendirici özelliği sayesinde kaşıntıyı ve tahrişi önler.

Lactobacillus suşları

Lactobacillus acidophillus
L. bulgaricus
L. biphidus
L. thermophillus
L. plantarum
L. casei
Sağlıklı vajinal florada olması gereken mikroorganizmaların nüfusunu arttırarak, patojen mikroorganizmaların gelişmesine engel olur.

Laktik asit, kaprilik trigliseritler, parfüm
Stabilize edici, köpürtücü ve koku düzenleyici maddeler

Floragyn® Ovül Kullanımının Yararları

Floragyn® Ovül içerdiği Lactobacillus çeşitliliği sayesinde Genital Floranın fizyolojik dengesinin yeniden sağlanmasına yardımcı olmaktadır. Destekleyici olması ve uygun vajinal pH’ nın ayarlanması açısından bir tek Laktobasil suşundan ziyade bu familyaya ait dominant bazı türlerinden bir harmanın uygulanması daha akılcıl bulunmaktadır. FLORAGYN® Ovül içinde bulunan 6 farklı suş vajinal florayı desteklemek açısından bu yetkinliğe sahiptir.
Floragyn® Ovül içinde bulunan laktik asit ve Vitamin C ise hem ilave bir koruyuculuk sağlar hem de vajinal pH’yı hızla asit lehine çevirir.
Floragyn® ovül içinde bulunan Deniz Yosunu Ekstresi ise vajinal mukozayı nemlendirerek olası mukoza tahrişlerinin onarılmasına destek olur.

Kadınlarda kaşıntıya kesin çözüm!
Adet Dönemi, ıslak mayo kullanımı, menopozda hormonal eksikliğe bağlı oluşan kuruluk, tahriş edici hijyen ürünlerinin kullanımı sonucu, vulva ve vagina'da kaşıntı meydana gelir.

Gynogel, bu kaşıntıları 5 dk'dan daha az bir zamanda giderir. 5 günde kaşıntı ve tahrişi engeller yatıştırıcı bir etki sağlar.

Havuz ve ve deniz öncesi %100 bakteri ve mantarlara karşı bariyer oluşturarak korunmanıza yardımcı olur.

Gynogel günde 2 kez kullanılmaktadır. Fındık büyüklüğünde jel temizlenmiş ve özenle kurulanmış bölgeye yayılır.

Gynogel renksiz, kokusuz, emilimi kolay bir ürün olduğun için leke bırakmaz.

bidde bu varmis bilmiorumm faydalimi gercekten kizlar

kızlaaar bende de bu lanet şeyden vaarr doktora gidicem yakında ama annemle gdcem yalnız şöyle bi problem war bn bakre deglm muaynede bu belli olrmu olmazmı söyleyin ltfn yaaa coook aciiiil !!!

mello ne yaptın muayene oldunmu? bende gttim doktora ama annemın gelmesını ıstemedım işimi kendım halletttım doktor bana fitil verdi ama annemden gizli kullanıcam tabi onları:kedi:

Merhaba bayanlar bende bugün doktora gittim ama allahtan derdimi anlatmak yetti muayene etmedi erkekti birde bnde utandım baya açıkçası.. Bir süredir kokulu sarımsı kahvemsi akıntı var bende öyle rahatsız edıcı ki kendımden tiksiniyorum o kokuyu alınca.. ama kaşıntı yok yani mantardan şüphelenmiyorum bendekı iltihap sanırım yanımda bulunanlara koku gidicek falan diye ödüm kopuyor .. Neyse şikayetimi anlattım doktora ornisiv fot diye hap verdi sabah akşam birde vogihox wnl. diye fitil verdi tabı bu fitili anenmden gizli kullanıcam =)) umarım işime yarar bu koku son bulur

Son düzenleme:
Ya valla ben bıktım usandım artık yaaaa... günlerdir antibiyotik kullanıyorum halen akıntı geliyor beyaz beyaz, sadece koku yok artık, tek düzelen o oldu, ayda bir oluyor bu neredeyse illallah dedim artık. O kadar da bakarım kendime, temizliğime deli gibi dikkat ederim üffffff yaaaa üff yaaaaaaaa......

Arkadaşım merhaba.Sana leep oneren doktor smir testi yapmistir bunu soylemeden once heralde?sonucunda ne cikmisti hatirliyormusun? Ogun bugundur smir testi yaptirmadiysan
en kisa zamanda ama gercekten en kisa zamanda bir kadin dogum doktoruna giderek smir testi yaptir.Her akinti bulgusu mantar degildir.Teshis koyamayan mantar diyip cikiyo isin icinden.Mutlaka smir testi isteyin.

arkadaşlar benimde çok akıntım ve kaşıntım oluyor pimafucin fitil kullanıyorum oakınca içimden genital bölgem yanıyo nasıl geçer
bu mantar bıktım artık

bende de mantar var ve ayrıca bir bbebeğim olsun istiyorum mantar bunu engeller mi sizce? ayrıca adetim çok düzensiz. ilaç da kullandım ama düzelmiyor...

merhaba arkadaşlar ben mantar için fitille krem kullanıyorum hasta oldugum halde kullanmamda sakınca varmıdır cevap verebiliecek arkadaşlardan haber bekliyorum teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…