Arkadaşlar bu illeti 2 yıldır çekiyodum sizin gibi kullanmadığım fitil ve antibiyotık kalmamıştı sürekli baticonla temizliyordum, taharetlenme ve hijyene çok önem veriyordum sürekli iç çamaşırı değiştiriyordum. Artık baş edilmez bir hal almıştı koku artık dayanılmaz bir dereceye gelmişti ve artık hiç geçmiyordu en son çare bir tavsiye üzerine Ankarada bir devlet hastanesinde jinekolog bir doktora gittim ve ondan Allah razı olsun sayesinde bu illetten kurtuldum. Şimdi anlatacaklarıma çok şaşıracaksınız ama diğer tüm doktorların aksine bu doktor bana taharetlenmeyi yasakladı, sık sık iç çamaşırı değiştirmeyi yasakladı. Bana her lavaboya çıktığımda yıkadığım için oranın ph dengesini mahvettiğimi böyle devam edersemde asla iyileşmeyecegini söyledi. Oranında mikroba kendini savunmaya ihtiyacı olduğunu ve kendi haline bırakmamı sadece banyodan banyoya abartmadan hafifçe yıkamamı söyledi. Bana Sebamed'in bir ürününü verdi sadece banyoda onunla yıkıyorum haftada 1 kere. Vücuda yerleşen mantar mikrobunu kırmak için 15 kapsüllük bir antibiyotik kullandım ve vajina florasını eski haline döndürmek için vajina ph düzenleyici bir fitil verdi 2 kutu. O fitil sayesinde şuan vajinam eski ph seviyesine yaklaşmış durumda ve banyodan banyoya o sampuanla yıkadığım için taharetlenmediğim halde ne kötü koku nede akıntım var. İnşallah hepiniz bu illetten kurtulursunuz benim gibi