- Konu Sahibi manifesto123
- #2.221
Vajinal fitil adet gecikmesi yapar mı kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafta içi ürolojiye gittim sordum doktora. Mantar, idrar yolu enfeksiyonunu tetikler dedi. Suda eriyen bir ilaç ve fitil yazdı.kızlar bu mantar enfeksiyonu sizde de idrar yolu enfeksiyonuna dönüşüyor mu bi süre sonra ?
Aynen benimde herregl densonra basima gelir mantar vajinit ve idrar yolu enfeksiyonu bekar olduğum için fitil de yasakHafta içi ürolojiye gittim sordum doktora. Mantar, idrar yolu enfeksiyonunu tetikler dedi. Suda eriyen bir ilaç ve fitil yazdı.
2 aydır ben de uğraşıyorum, hayatımda ilk kez yaşadım. Piyasadaki ilaçları tek tek deniyorum, kökten çözüm istiyorumben kurtulamıyorum bir türlü 2 ayda bir tekrarlıyor mantar enfeksiyonu buralara bakıp bakıp çare arıyorum kendime
Kendini sıcak tut birde ılık sirkeli suyla taharet al dar giyme daha önce yazmıstım sirkeli suyu bnde bu durumlara bnzr seyler yasadm kendini sıcak tutacaksn int.de okumustum vajinal bölge için krem jel falan da bunlara sebebiyet veriyormus dikkat edinmerhabalar bendede var bu illetten vardi yani doktora gittim kasik agrisindan ultrasonda bakti vajinit dedi filir ve hap verdi kullan iki hafta sonra gel dedi bende ki belirti sadece vajen girisinde kasintiydi koti kokulu bide cok akintim yoktu iki hafta sonra gittim cok az var dedi uc gunluk fitil verdi kullandım iliski esnasinda peynirimsi akinti geldgni gordum gecmedi diye dusundm kasinti kesildi aonradan arkadsmn tavsiyesyle karbonatlı su ile temizlenmeye basladim sanirim iyi geldi belirtiler yok oldu sut buharida yaptim cok akintim olmadi ama sık sik kasik agriai cekerim var mi bilmiymr hala ama bildignz bitkiler var mi kesin cozum olabilecek acabaaa
Gecmis olsun . Ben 19 yadindayim ve akintim cok fazla geliyor sari renkli yapiskan gibi ve kotu kokulu annem her kizda olur endiselenme dedi ama sizin yazdiginiz yaziyi okuyunca merak ettim acaba bendede mantar olabilirmi diye ama bende kasinma cok nadir oluyo ama bazen bi sızı oluyor o bolgede acaba bendede mantar olabilirmimerhaba herkese.bende çok uzun zamandır mantar vardı.nerdeyse 4-5 sene olucak.hastanelere gittim.bana 2 kapsüllük ilaç verdi doktorlar ve krem verdiler.kullandım ama geçmedi.hemen hemen bütün doktorlar aynı ilacı verdiyordu.ama fayda etmiyordu.psikolojim bozulmuştu artık.evli olmadığım için fitilde kullanamıyordum.oyüzden geçmiyordu.en sonunda hastanelerdeki özel doktorun vermiş olduğu 2 kapsüllük ilaçlardan olan ama 15 kapsülünden alıp bitene kadar kullanmaya karar verdim.herhalde ilaca devam etmediğim için geçmiyor diye düşündüm.biyileşene kadar bu ilacı kullanıcam dedim.anneme sağlık ocağından o ilacı yazdırıp durdum.en sonunda sağlık ocağında doktor sormuş anneme.neden bukadar çok yazdırıyorsun bu ilaçtan diyince annemde benim durumumu anlatmış.uzun zamandır mantar var kızımda ve geçmiyor diye.sağlık ocağındaki doktor o ilacın fazla kullanılmaması gerektiğini fazla kullanırsa başka sorunlara yol açacağını söylemiş.madem kızın gelemiyor bana numarasını ver ben birayayım demiş.geçen hafta beni aradı.şikayetimi sordu.bende söyledim.kaşıntı,yanma,kötü kokulu akıntı dedim.uzun zamandır çekiyorum dedim.tamam dedi.ben sana ilaç yazıcam ve bunları kullan dedi.4 tane ilaç yazmış bana.1 haftadır kullanıyorum veeeeeee geçti arkadaşlar.çokk mutluyum.mucize gibi bişey oldu.bu yaz evlenicem hayırlısıyla ve hep napıcam diye düşünüyordum.akıntıdan dolayı hep tuvalet kağıdı falan koyuyordum ama şimdi hiç bişey koymuyorum ve hiç akıntı yok.tamamen geçti.ama ilaçlarıma devam ediyorum.tamamen geçsin birdaha gelmesinnn pisss mantarrrrrrrrrrrrr Kötü Kazen neyse çok uzattım.mantarı yendiğimi ve mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim.umarım sizde üstesinden gelirsinizzz..öptümmmm.hoşçakalınnnnn...
Mantar o canım dr a git ilaç yazsın,ilerlemesinGecmis olsun . Ben 19 yadindayim ve akintim cok fazla geliyor sari renkli yapiskan gibi ve kotu kokulu annem her kizda olur endiselenme dedi ama sizin yazdiginiz yaziyi okuyunca merak ettim acaba bendede mantar olabilirmi diye ama bende kasinma cok nadir oluyo ama bazen bi sızı oluyor o bolgede acaba bendede mantar olabilirmi