Herkese selamlar,
öncelikle herkese geçmiş olsun.Yaklaşık 1 yıllık evliyim. başıma daha önce böyle hastalıklar hiç gelmemişti. Geldiğinde ise hiç panik yapmadım.1 hafta kadar önce vajinamın dışında kızarıklık, kabartılar, yanma ve kaşıntı başladı. Bu Nedir diye internetten araştırdığımda vajinal mantar enfeksiyonu geçirdiğimi anladım. Hemen doktora gidip ilaçlara yüklenmektense ne yapabilirim diye düşünmeye başladım. Tabiki mutfağa gittiğimde zeytinyağını gördüm. Hemen başladım zeytinyağını kullanmaya. Aynı zamanda regl de oluyordum. Vajina bölgemin dış yüzeyini çeşme suyu ile temizleyip kuruladım. Sabah-akşam pamuğa damlattığım zeytinyağını sürdüm ve masaj yapar gibi iyice yedirdim. Kullanmaya başlayalı 2. günün ardından hemen yanma ve kaşınma sorunu pufff diye uçtu gitti. 4. günün ardından kabartılarda azalma oldu ve 7. günümdeyim mantar enfeksiyonundan eser kalmadı. Yine de kullanmaya devam ediyorum tamamen bitkisel hiçbir yan etkisi yok. Aynı zamanda beslenmeme de dikkat ettim. Her sabah uyandığımda 1 su bardağı ılık suyun içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 çay kaşığı balı karıştırıp içtim. Hergün 4 bardak kadar yeşil çay içiyorum. Geceleri yatmadan önce 1 tatlı kaşığı kadar çörekotu yağı içiyorum. Yemeklerimde artık sarımsak kullanıyorum. Hayata karşı pozitifim. Hiçbir hastalık için üzülmemeli, elbet bir çaresi mutlaka doğada vardır. Önemli olan onu görebilmek ve can-ı gönülden inanabilmektir. Ben inandım ve bu mantar illetinden kurtuldum. Size de tavsiye ederim. Önemli olan etrafınızdaki mucizevi bitkileri keşfetmek ve onları hiç vazgeçmemek üzere hayatınıza sokmaktır.
Her daim sağlıklı kalmanız dileğiyle...