Ağlamak istiyorum bu vajinal problemler ne kadar kötü ve yıllardır çekiyorum
bi çözüm önerisi olan varsa çok sevaba gircek.
İlk defa 18 yaşımda mantarla başladı enfeksiyon problemim (arkadaşıma gittigimde annesinin alt kiyafetini giydigim icin onda varmış bana bulaştı diye düşünüyorum ). Aşırı kaşıntı, yanma ve tahriş vardı koyu kıvamlı beyaz bir akıntı eşliğinde. Flagy diye bi ilaç verdi doktor ve akintim iltihaba dönüştü sanırım ilacı da tam kullanmadim ve ondan sonra senede birkac kez ornisid ornitop vb ilaclar kullandim akinti icin ama faydasizdi. 19 yaşımda bi kiz pantolumu giydi ve akintim kokmaya başladı ekşi iğrenç bi kokuydu. Ornitop kullandim koku gecti ama akindi 23 yasimdayim ve hala vardı, sari bol ve köpüklü yani tricomanas. Yıllarca geçmedi niyeyse. Bu sene cok usuttum ve tekrar o iğrenç ekşi koku oldu 19 yaşımda olan. Tekrar doktora gittim ozele ve muayene etti tahris varmış hem de felaket oysa bi aci hissetmediğim icin yok sanıyordum. Suruntu testi yapti ve Flagently verdi. Çok iyi geldi geçti akıntı koku felan derken 2 hafta geçti ki aşırı bir akıntı başladı sel gibi. Allah im beyaz bi de ve doktor mantar dedi. 18 yaşımda oldugum gibi koyu az akinti ve aşırı yanma, kaşıntı, tahris yok ama asiri bol miktarda akıntı ve hafif bir kaşıntı var. Havalar sıcak berbat bi durum. Candimax kullanıyorum 5. Dozu aldim ama arada gecse de yine bol bir akıntı ile vajinada tahris, şişlik var. Camasirlarimi utuleyip giyiyorum sabunla elde yikiyorum pamuklu giyiyorum artık ama kaynat demisti doktor kaynatmadim o yüzden mi gecmiyo acaba? Nolur bi önerisi olan yok mu cok dertliyim ? Sozluyum evlenmek istiyorum ama bu şekilde nasıl olacak bilmiyorum çok kötü hissediyorum kendimi