- 29 Temmuz 2015
- 1.629
- 965
- Konu Sahibi manifesto123
- #2.121
Evet yapılıyor ama spekulum takılmadan sadece vajina içi incelenip akıntı varsa kültür alınıyor.Bayanlar, size bir sorum olacak. bekar bayanlarda kultur testi yapilabiliyor mu??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yapılıyor ama spekulum takılmadan sadece vajina içi incelenip akıntı varsa kültür alınıyor.Bayanlar, size bir sorum olacak. bekar bayanlarda kultur testi yapilabiliyor mu??
Yok canım neden saçma gelsin zaten bakire olduğun için spekulum takılmaz .sacma gelebilir sorum ama, acitir mi ya? ben simdiye kadar kultur testi yaptirmadim ama seker hastasi da oldugumdan surekli tekrarlayan mantarim var benim
Ne demek rica ederim.ay icim rahatladi tesekkur ederim. Allah herkese sifa versin
8 aydır mantar sıkıntısı çekiyorum napıcam bilmiyorum lütfen aciiiiiiiiiiiiiillllllllllllll yardım dr a gittim alttan bakalım dedi ben baktırmadım ssk yok şimdi bi sürü şey ister die sadece derdimi anlattım oda ona göre ilaç verdi sonra bu hiç geçmeden dewam etti ilacın birini eşin içsin dedi ama eşim içmez ki ki bu durumu eşime nasıl anlatıcam ki en son netten bi ilaç bulup aldım eczaneden geçti gibi oldu adet olunca tkr etti kafayı yiyegim moralim alt üst oldu netten araştırmalarıma göre ne oldugunu biliyorum akıntının rengine göre ama çare bulamıyorum şuan için dr a gidemem nereden bulaştı bilmiyorum nasıl gidecek bu benden illa eşte kullanmak zorunda mı offfffffffffffffff acil nolur bi yardım
Mrb canim bende ayni senin durumundayim. İlac kullaniyorum iyilesiyor sonra antibiyotik kullaninca tekrar basliyo. Ben artik mantar ikaci kullanmaktan midemi mahfettim 2 gundur midem agriyo. Jinekolojik muayeneden korkuyorum ama boylede gecmek bilmiyo deliricem
Canım karaciğerine yazık, kafana göre ilaç kullanma sakın. Sadece karaciğer değil, böbreklerine de yazık sanki. Doktor muayenesinde korkacak bir şey yok inan. Arzu edersen sana benim kadın doğumcumu önereyim, çok iyi bir doktor, mantar sıkıntın da geçer….Mrb canim bende ayni senin durumundayim. İlac kullaniyorum iyilesiyor sonra antibiyotik kullaninca tekrar basliyo. Ben artik mantar ikaci kullanmaktan midemi mahfettim 2 gundur midem agriyo. Jinekolojik muayeneden korkuyorum ama boylede gecmek bilmiyo deliricem
Mrb canim bende ayni senin durumundayim. İlac kullaniyorum iyilesiyor sonra antibiyotik kullaninca tekrar basliyo. Ben artik mantar ikaci kullanmaktan midemi mahfettim 2 gundur midem agriyo. Jinekolojik muayeneden korkuyorum ama boylede gecmek bilmiyo deliricem
travazol benimde cildimi yakıp kaşındırmıştıbu travazol kremi bi süre ben de kullandım ama bende cok fazla yanma yapıyor normal bi şey mi bilemedim korkup bıraktım o yuzden
Benim dilim hep beyaz ya mantar vardi vajinamda benimdekızlar bende de antibiyotik kullanımı sonrası inatçı bir mantar oluştu. benim merak ettiğim ağzınızda ve özellikle dilinizin üstünde beyaz pamukçuk, tat kaybı oluyor mu. canımı çok sıktı bu durum, 4 aydır toplayamadım kendimi.