ben evli değilim ve cinsel hayatım da yok . burada şanslıyım ama bu da kötünün içindeki iyi durum doktora gidiyorum aynı kremi verip duruyor birde her gitmeye test tahlil bukadar tahlille allah korusun kanser vs bulunur bunlar bi kaşıntı sebebini bulamıyor bende baktım doktorla olmuyor nette araştırdığım yöntemleri denemeye karar verdim batikon filan demişlerdi nede olsa hijyen ürünü dedim aldım birde 2 dozluk ilaç vardı onu da aldım ve bedenimden 1 beden byük pamuklu iç çamaşırları aldım önce genital bölgemi batikon ve pamukla güzel bir temizledim ped yerine de evdeki penye giysilerimden kestiğim kumaşları kullandım . birde hametan krem sürdüm ve sabaha kadar böyle yattım. antibiyorik olarakta sarmısaklı yoğurt yedim tek dozluk olan ilaçtan da aldım akşam ve öuyle yattım .2.günüm bugün hafifledi ve yanması geçti sanırım dahan iyiye gidiyor ama kaşıntı durmadı hala devam ediyo batikonla temizlemeye devam ediyorum. ama elimdeki parmak aralarımda kaşıntı şiddetlendi sanırım alt bölgemden bulaştı . allahım ya vücudumu mu sarıyor anladım o ilaçtan bir doz daha almayı düşünüyorum neticede ilk dozla geçmeyem 2.cyide almış daha fazlası da zararlıymış zaten . ama ben riski aldım . artık dayanamıyorum . herkes kaşıma etme diye bana tavsiyede bulunuyor ama çekmeyen bilmez kaşımadan durmanın mümkün olmadığını çokbeter bişey çok