Bisküvi - Kurabiye Tarifi Mantar Kurabiye-Yazgan Mısır Nişastası Sponsorluğunda

Sunum konusunda kadınlarımıza hayran oluyorum her geçen gün.
Bitki çayı aparatından Jüpiter yapmak çok orijinal bir fikir.
Kurabiye zaten lezizdir eminim ama önce göze hitap ediyor. Çok güzel olmuş o yıldızlar, ay tozu havası, gökyüzü, galaksi:)
Çok tatlısınız

Ya ne kadar güzel bir yorum bu böyle. Tebessümle okudum teşekkür ederim. Aslında o aparatı Jüpiter niyetiyle koymamıştım biliyor musunuz ama siz yanındaki yıldızlarla bağdaştırıp böyle yorumlayınca dönüp bir daha baktım fotoğraflara ve artık ben de sizin gibi düşünmeye başladım çok teşekkür ederim

Yaa demek ki her bakan başka güzellikleri görüyor. Sürrealist resim sergisi gezmek gibi
Ben cidden bilinçli olarak Satürn yapılmış sandım. Değilse de çok benziyor ama dolunayın o tozlu manzarasına da benziyor. Nereden baksam muazzam. Rica ederim. Ellerinize sağlık bu arada.

Aynen bakış açısının güzel bir örneği oldu sizin yorumunuz gerçekten çok teşekkür ederim

akşam akşam bu kurabiyeler beni benden alıyooolaaaaaaa

Wundercim ellerine sağlık bu arada gecenki yarısmada bırıncı olmustun dımı tebrık ederim kuzum o sıralar gıremedıgım için iletemedim

Ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…