- Konu Sahibi NAZARBONCUK35
-
bu konuda bende muzdaribim. 3 gün önce aşılama yaptırdım ve bugün mantar başladı. Acaba yumurta döllendiyse tutunmasına engel olur mu? şu an pek akıntı yok. Dr umu aradım krem ismi söyledi. Geçmezse fitil kullanırsın dedi. Ama aşılama çok yeni olduğu için tutunmasına engel olur diye korkuyorum
bu arada konu sahibi arkadaşım. Ben internette bunu çok okudum, araştırdım. Yoğun akıntı tüpleri tıkayabilirmiş. Ben çoook sık olurum. çok akıntım olur. Rahim filmi çektirdim açık çıktı. Ama gene de az bi tıkanıklık vardıysa da hsg ile açılmıştır.
canım ben de film çekildim açıktı tüpler ama bu mantar filmden sonra başladıSonradan tıkanmıştır diye korkuyorum. Doktorum mantarın basit bir enfeksiyon olduğunu ve tüpleri tıkamayacağını söyledi. Tüpleri tıkayan enfeksiyonlar cinsel yolla bulaşan gonore, klamidya, frengi felan gibi enfeksiyonlardır dedi. Zaten tüplerini tıkayan bir enfeksiyon hem çok ağrılı kasık ağrısı beraberinde bel ağrısı öyle ki ağrıdan duramazsın dedi , beraberinde ateş ile geçirilen enfeksiyondur dedi mantar basit bir enfeksiyon dedi ama yine de bir yandan içim içimi yiyor vallahi.
böyle bişeyi ilk defa duyuyorum mantarın tüpleri tıkadığını ama pedini değiştirmeyi denedin mi bazı pedler bende de mantar yapıyo aşırı derecede kaşıntı yapıyo ama koteks kullanıyorum o diğerlerine göre daha rahat geliyo bana
yok cnm yaa ben çok sık olurum. benimki bile açıksa öyle kolay kolay tıkanmıyor demek ki
canım ben zaten kotex kullanıyorum onla alakalı olduğunu sanmıyorum yanii
evet canım doktorun görüşü tıkamadığı yönünde ama devamlı akıntı ve kaşıntı da hoş olmuyor açıkcası.. sanırım bizim uzun süreli tedavi olmamız gerekiyor diye düşünüyorum. yani 2-3 günlük haplar değil de 1-2 belki 3 ay devamlı ilaçla ancak öyle geçecek sanırım yanii bu hafta yine doktora gideceğim bakalım yine 3 gün ara ile yutulan hap vermişti onlar kesmiyor artık beni
gebeliğe engel olmadığı söyleniyor ama oranın ph dengesini bozduğu için spermlerin orda yaşama ömrünü kısaltıyor gibi şeyler de okudum bilemiyorum yanii tabii hamile kalamamamızın tek sebebi mantar olamaz ama belki o da az da olsa etkiliyodur
gebeliği doğrudan değil de dolaylı toldan biraz olumsuz etki yapabilir. spermlerin yaşama alanı da önemli çünkü. dediğin gibi ph meselesi.
sen nasıl tedavi oluyosun canımm benim yutmadığım hap kalmadı funit, flucan, zolax, ketoral ama faydasız
benim fitil ile geçiyor cnm. neo penotran bana iyi geliyor. çok ağır geçirirsem o zaman antibiyotik veriyor dr.
bunu hiç kullanmadım canım bende mi denesem acaba bu da 3 gün ara ile mi kullanılıyor? ben gyno lomexin kullandım hep ama o da artık pek tesirli olmuyo
cnm bu günlük kullanılıyor. belki o yüzden daha etkilidir. 3 gün ara ile kullandığım çok etki etmedi bana. bunu bir hafta kadar aralıksız kullanınca işe yarayabilir.
yarın doktora gitcem canım bakalım ne vercek bu doktor.. senin akıntın ne renk oluyo benim genelde beyaz ya da sarımsı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?